Φλεβαράκης: “Τα νεαρά παιδιά μαζεύουν εμπειρίες”

Ο Κώστας Φλεβαράκης από την στιγμή που ανέλαβε τις τύχες του Ηλυσιακού έχει καταφέρει να δώσει ώθηση στην ομάδα του...

Ο Κώστας Φλεβαράκης από την στιγμή που ανέλαβε τις τύχες του Ηλυσιακού έχει καταφέρει να δώσει ώθηση στην ομάδα του, οδηγώντας την παράλληλα στην πρώτη της νίκη στο πρωτάθλημα.

Ο τεχνικός των “κιτρινόμαυρων” μίλησε στην επίσημη ιστοσελίδα του ΣΕΠΚ για τη μέχρι τώρα πορεία του Ηλυσιακού στο πρωτάθλημα, για τη νίκη επί του Πανελληνίου, αλλά και για τους φετινούς στόχους της ομάδας του.

Για τη νίκη επί του Πανελληνίου: “Το παιχνίδι κρίθηκε στο πάθος, στη συγκέντρωση και στο γεγονός πως οι παίκτες μου είχαν δουλέψει πολύ καλά. Είναι μία νίκη με διπλή αξία, καθώς πήραν χρόνο συμμετοχή τα πιο νέα παιδιά. Πρώτα απ’ όλα διατηρήσαμε την καλή μας ψυχολογία και συνεχίσαμε να δουλεύουμε, παρά το γεγονός πως χάσαμε αρκετά παιχνίδια στον… πόντο. Αυτό πρέπει να αποκομίσουμε. Να δουλεύουμε όπως πρέπει τόσο στα παιχνίδια, όσο και στις προπονήσεις”.

Για τους φετινούς στόχους του Ηλυσιακού:
“Τα νεαρά παιδιά μαζεύουν εμπειρίες κι αν αυτό συνδυαστεί και με την παραμονή στην κατηγορία θα είναι πολύ σημαντικό. Αυτό που κρατάμε είναι η καλή λειτουργία. Πρόσκαιρα οι νεαροί είναι το μειονέκτημά μας, κάτι όμως που θα αλλάζει όσο περνούν τα παιχνίδια. Είμαστε η ομάδα με τα χαμηλότερα δεδομένα στην κατηγορία και στόχος μας είναι να υπάρχει συνέπεια. Να βασίζεται πάνω σε πραγματικά δεδομένα και να μην διαιωνίζονται καταστάσεις του παρελθόντος. Ο κ.Γαμπιεράκης κάνει μεγάλη προσπάθεια. Νομίζω πως όλες οι ομάδες θα πρέπει να κινηθούν έτσι για να έρθει η εξυγίανση”.

Για το ελληνικό πρωτάθλημα: “Υπάρχουν ομάδες που δεν έχουν βρει ακόμα το ρυθμό τους, όπως και κάποιες άλλες που ψάχνονται. Υπάρχει ποιότητα όσον αφορά τους παίκτες, αλλά πρόβλημα με τα σκαμπανεβάσματα. Είναι πολύ καλό και απόλυτα φυσιολογικό το γεγονός πως Καβάλα και Κολοσσός πρωταγωνιστούν. Φέρνουν κόσμο στο γήπεδο και πρόκειται για ομάδες με υγεία και οικονομική συνέπεια. Πιστεύω πως μπορούν να τερματίσουν ψηλά στο πρωτάθλημα…”.


Σχολιασμός

Γράψτε το σχόλιό σας

ΕΤΑΙΡΙΚΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ

ΕΠΩΝΥΜΙΑ: NOVA TELECOMMUNICATIONS & MEDIA ΜΟΝΟΠΡΟΣΩΠΗ ΑΝΩΝΥΜΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ (δ.τ. NOVA M.A.E.)

ΑΦΜ: 099936189, ΔΟΥ ΦΑΕ ΑΘΗΝΩΝ

ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ: ΛΕΩΦΟΡΟΣ ΑΘΗΝΩΝ 106, ΑΘΗΝΑ, 104 42

ΤΗΛ: 210-6158000, E-MAIL: info@novasports.gr

ΙΔΙΟΚΤΗΤΡΙΑ ΕΤΑΙΡΕΙΑ: NOVA M.A.E. ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ ΟΜΙΛΟΥ ΕΤΑΙΡΕΙΩΝ “UNITED GROUP OF COMPANIES”

ΝΟΜΙΜΗ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΡΙΑ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ: ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΛΙΩΡΗΣ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ ΣΥΝΤΑΞΗΣ: ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ ΔΟΥΚΑΣ

ΔΙΚΑΙΟΥΧΟΣ ΤΟΥ ΟΝΟΜΑΤΟΣ ΤΟΜΕΑ (DOMAIN NAME): NOVA M.A.E.