Χαριτόπουλος: “Aμυνα και θέληση”

Δηλώσεις για τον Σαββατιάτικο αγώνα, με αντίπαλο τον Ηρακλή στην Θεσσαλονίκη (11/12, 17:00), έκανε ο φόργουορντ του Αμαρουσίου, Δημήτρης Χαριτόπουλος.

Ο παίκτης της ομάδας των βορείων προαστίων, τόνισε πώς η θέληση και η άμυνα θα καθορίσει την εξέλιξη του αγώνα, κόντρα σε μια πολύ δύσκολη ομάδα που έχει τους ίδιους στόχους με το Μαρούσι. Ο 27χρονος στάθηκε επίσης και στην έδρα του Γηραιού, που ανεβάζει ιδιαίτερα τον βαθμό δυσκολίας του αγώνα.

“Είναι από τα πιο δύσκολα παιχνίδια που θα μπορούσαμε να δώσουμε αυτή την εποχή. Ο Ηρακλής παραδοσιακά έχει δυνατή έδρα και παράλληλα τον τελευταίο καιρό ανασυντάσσεται, πραγματοποιώντας αλλαγές στο ρόστερ του με στόχο να πετύχει τις νίκες που τόσο χρειάζεται.

Με δεδομένο ότι, κατ’ αρχήν, έχουμε τον ίδιο στόχο, είναι προφανές ότι το ματς είναι κρίσιμο και για τους δύο. Το παν είναι να μείνουμε συγκεντρωμένοι και ήρεμοι και να διεκδικήσουμε κάθε μπαλιά. Από εκεί και πέρα, τέτοιοι αγώνες κρίνονται στις λεπτομέρειες και κυρίως από την θέληση, που αποτυπώνεται με την επίδοση στην άμυνα”, τόνισε χαρακτηριστικά.


Σχολιασμός

Γράψτε το σχόλιό σας

ΕΤΑΙΡΙΚΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ

ΕΠΩΝΥΜΙΑ: NOVA TELECOMMUNICATIONS & MEDIA ΜΟΝΟΠΡΟΣΩΠΗ ΑΝΩΝΥΜΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ (δ.τ. NOVA M.A.E.)

ΑΦΜ: 099936189, ΔΟΥ ΦΑΕ ΑΘΗΝΩΝ

ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ: ΛΕΩΦΟΡΟΣ ΑΘΗΝΩΝ 106, ΑΘΗΝΑ, 104 42

ΤΗΛ: 210-6158000, E-MAIL: info@novasports.gr

ΙΔΙΟΚΤΗΤΡΙΑ ΕΤΑΙΡΕΙΑ: NOVA M.A.E. ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ ΟΜΙΛΟΥ ΕΤΑΙΡΕΙΩΝ “UNITED GROUP OF COMPANIES”

ΝΟΜΙΜΗ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΡΙΑ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ: ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΛΙΩΡΗΣ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ ΣΥΝΤΑΞΗΣ: ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ ΔΟΥΚΑΣ

ΔΙΚΑΙΟΥΧΟΣ ΤΟΥ ΟΝΟΜΑΤΟΣ ΤΟΜΕΑ (DOMAIN NAME): NOVA M.A.E.