Βόλτα στη Θεσσαλονίκη

Ο Παναθηναϊκός νίκησε πολύ εύκολα τον Ηρακλή στο "Ιβανώφειο" με 87-44, στον πρώτο αγώνα της 7ης αγωνιστικής της Α1.

Η ομάδα του Ζέλικο Ομπράντοβιτς κυριάρχησε απόλυτα και δεν άφησε κανένα περιθώριο αντίδρασης στον “Γηραιό”. Ο Σάτο με 20 πόντους ήταν ο πρώτος σκόρερ του “τριφυλλιού”.

Οι πρωταθλητές δεν αντιμετώπισαν κανένα πρόβλημα. Η διαφορά δυναμικότητας των δύο ομάδων ήταν κάτι… παραπάνω από εμφανής και οι «πράσινοι» έκαναν πάρτι κάτω από το καλάθι του Ηρακλή. Στο πρώτο δεκάλεπτο η διαφορά ήταν μικρή για τις δύο ομάδες (20-25), αλλά από εκεί και πέρα πήρε μπροστά η «μηχανή» του Παναθηναϊκού και ο Ηρακλής έχασε κάθε επαφή με το σκορ…

Με τον Ρομέιν Σάτο να κάνει την καλύτερη του εμφάνιση στο ελληνικό πρωτάθλημα, πετυχαίνοντας 20 πόντους, οι «πράσινοι» έκαναν μια καλή προπόνηση και ο Ομπράντοβιτς είχε την ευκαιρία να δοκιμάσει όλους τους παίκτες και να δώσει αγωνιστικό χρόνο, ακόμη και στον πιτσιρικά Καραμαλέγκο. Ο Ηρακλής υπέστη την τέταρτη συνεχή ήττα του, παραμένοντας χαμηλά στον βαθμολογικό πίνακα.

Τα δεκάλεπτα: 20-25, 23-47, 37-66, 44-87
Διαιτητές: Φούφης, Ψαριανός, Πουρσανίδης.

Ηρακλής (Ρούσο): Έβερετ 10, Μπόιλντιν 9, Δεμερτζής 6, Παπανικολόπουλος, Αγγελακόπουλος 3, Πέτροβιτς 4, Κοπρίβιτσα, Δέσπος 4, Εϊτουταβίτσιους, Λαμπρόπουλος 8.

Παναθηναϊκός (Ομπράντοβιτς): Τέπιτς 10, Περπέρογλου 9, Μπατίστ 5, Φώτσης 1, Σάτο 20, Τσαρτσαρής 5, Διαμαντίδης 9, Βουγιούκας 10, Καλάθης 13, Καραμαλέγκος, Καϊμακόγλου 2, Ζούμπος 3.


Σχολιασμός

Γράψτε το σχόλιό σας

ΕΤΑΙΡΙΚΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ

ΕΠΩΝΥΜΙΑ: NOVA TELECOMMUNICATIONS & MEDIA ΜΟΝΟΠΡΟΣΩΠΗ ΑΝΩΝΥΜΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ (δ.τ. NOVA M.A.E.)

ΑΦΜ: 099936189, ΔΟΥ ΦΑΕ ΑΘΗΝΩΝ

ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ: ΛΕΩΦΟΡΟΣ ΑΘΗΝΩΝ 106, ΑΘΗΝΑ, 104 42

ΤΗΛ: 210-6158000, E-MAIL: info@novasports.gr

ΙΔΙΟΚΤΗΤΡΙΑ ΕΤΑΙΡΕΙΑ: NOVA M.A.E. ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ ΟΜΙΛΟΥ ΕΤΑΙΡΕΙΩΝ “UNITED GROUP OF COMPANIES”

ΝΟΜΙΜΗ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΡΙΑ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ: ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΛΙΩΡΗΣ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ ΣΥΝΤΑΞΗΣ: ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ ΔΟΥΚΑΣ

ΔΙΚΑΙΟΥΧΟΣ ΤΟΥ ΟΝΟΜΑΤΟΣ ΤΟΜΕΑ (DOMAIN NAME): NOVA M.A.E.