Παπαντωνίου: «Μεγάλη ομάδα η ΑΕΚ»

Ο Νώντας Παπαντωνίου υποστήριξε ότι οι φίλοι της ΑΕΚ έχουν δικαιολογημένα υψηλές απαιτήσεις.

Ο Νώντας Παπαντωνίου υποστήριξε ότι οι φίλοι της ΑΕΚ έχουν δικαιολογημένα υψηλές απαιτήσεις. Η Ένωση βρίσκει σιγά-σιγά τον δρόμο της και ο γκαρντ της ομάδας υποστήριξε ότι αυτός και οι συμπαίκτες του θα μπορέσουν να φέρουν διακρίσεις.

Όσο για το αυριανό ματς με τον Κόροιβο, ο Παπαντωνίου τόνισε ότι η ΑΕΚ θα κάνει το παιχνίδι της και θα ψάξει το «4 στα 4» στην Basket League απέναντι σε μία ομάδα με πλάνο, η οποία παρουσιάζει πάντα σθεναρή αντίσταση.

Αναλυτικά, όσα έγραψε στο προσωπικό του blog στην ιστοσελίδα του ΕΣΑΚΕ:

«Έχω ξαναγράψει, ότι πιστεύω απόλυτα στην ομάδα μας. Αυτό, που επιβαλλόταν ήταν να βγάλουμε τη δουλειά, που κάνουμε στην προπόνηση και στους αγώνες. Νομίζω, ότι σιγά-σιγά συμβαίνει αυτό. Οι οπαδοί μας έχουν υψηλές απαιτήσεις. Λογικό να έχουν. Η ΑΕΚ είναι μεγάλη ομάδα. Δεν συνηθίζω να μιλάω για προβλήματα, αλλά είναι γεγονός ότι υπήρξε, και υπάρχει ακόμα κακοδαιμονία. Ήταν λογικό να ταραχθεί η ομάδα. Με απόλυτη αφοσίωση, ωστόσο, στις εντολές των προπονητών μας θα μπορέσουμε να ανταπεξέλθουμε και να διεκδικήσουμε με αξιώσεις διακρίσεις.
 
Στο πρωτάθλημα έχουμε μπροστά μας τον Κόροιβο. Η αναμέτρηση μόνο εύκολη δεν είναι. Είναι γεγονός, ότι πρόκειται για μια ομάδα, που έχει πλάνο και αναμένεται να προβάλλει σθεναρή αντίσταση. Θεωρώ, ωστόσο, ότι βρισκόμαστε σε ανοδική τροχιά, όπως ξαναείπα. Θα κάνουμε το παιχνίδι μας. Στον τελευταίο αγώνα της Ευρώπης δείξαμε ένα μέρος της δυναμικής μας. Προχωράμε».

Οι δηλώσεις του Σωτήρη Μανωλόπουλου:

«Θεωρώ πως όλοι οι αγώνες θέλουν προσοχή. Ο Κόροιβος έχει δείξει ότι είναι σε πολύ καλή κατάσταση. Είναι μία ομάδα με αρκετή εμπειρία, αθλητικότητα και οι περισσότεροι Αμερικανοί παίκτες του έχουν ξανά αγωνιστεί στο ελληνικό πρωτάθλημα. Εμείς από την πλευρά μας πρέπει να σεβαστούμε τον αντίπαλο και όπως κάθε φορά πρέπει να είμαστε σοβαροί και να κάνουμε πράξη αυτά που έχουμε προετοιμάσει, έστω κι αν δεν είχαμε πολύ καιρό λόγω του ευρωπαϊκού αγώνα. Έχουμε κάνει την προετοιμασία μας, έχουμε αποφασίσει την τακτική που θα ακολουθήσουμε και πρέπει να την εφαρμόσουμε στον αυριανό αγώνα».


Σχολιασμός

Γράψτε το σχόλιό σας

ΕΤΑΙΡΙΚΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ

ΕΠΩΝΥΜΙΑ: NOVA TELECOMMUNICATIONS & MEDIA ΜΟΝΟΠΡΟΣΩΠΗ ΑΝΩΝΥΜΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ (δ.τ. NOVA M.A.E.)

ΑΦΜ: 099936189, ΔΟΥ ΦΑΕ ΑΘΗΝΩΝ

ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ: ΛΕΩΦΟΡΟΣ ΑΘΗΝΩΝ 106, ΑΘΗΝΑ, 104 42

ΤΗΛ: 210-6158000, E-MAIL: info@novasports.gr

ΙΔΙΟΚΤΗΤΡΙΑ ΕΤΑΙΡΕΙΑ: NOVA M.A.E. ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ ΟΜΙΛΟΥ ΕΤΑΙΡΕΙΩΝ “UNITED GROUP OF COMPANIES”

ΝΟΜΙΜΗ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΡΙΑ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ: ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΛΙΩΡΗΣ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ ΣΥΝΤΑΞΗΣ: ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ ΔΟΥΚΑΣ

ΔΙΚΑΙΟΥΧΟΣ ΤΟΥ ΟΝΟΜΑΤΟΣ ΤΟΜΕΑ (DOMAIN NAME): NOVA M.A.E.