Δεύτερη πράξη στα ημιτελικά του πρωταθλήματος

Σε Πάτρα και ΟΑΚΑ στρέφεται η προσοχή όλων, καθώς ο Προμηθέας υποδέχεται την ΑΕΚ (17:00) και ο Παναθηναϊκός ΟΠΑΠ το Περιστέρι (18:00), στα δεύτερα ματς των ημιτελικών της Basket League.

Σε Πάτρα και ΟΑΚΑ στρέφεται η προσοχή όλων, καθώς ο Προμηθέας υποδέχεται την ΑΕΚ (17:00) και ο Παναθηναϊκός ΟΠΑΠ το Περιστέρι (18:00), στα δεύτερα ματς των ημιτελικών της Basket League. Οι Πατρινοί θέλουν να πετύχουν ότι δεν κατάφεραν στο πρώτο ματς της σειράς, όταν έφτασαν κοντά στη νίκη. Από την πλευρά τους, οι “κιτρινόμαυροι” εμφανίζονται αποφασισμένοι για τη δεύτερη νίκη, που θα τους δώσει σαφές προβάδισμα για την πρόκριση στους τελικούς. Η Ένωση θα παραταχθεί στο συγκεκριμένο ματς, χωρίς τους Ματσιούλις, Τσαλμπούρη και Καββαδά, ενώ οι γηπεδούχοι δεν αντιμετωπίζουν προβλήματα απουσιών. Διαιτητές της αναμέτρησης θα είναι οι Κορομηλάς, Σώμος και Καλδίρης.

Στο άλλο ματς, ο Παναθηναϊκός ΟΠΑΠ θέλει να διπλασιάσει τις νίκες του, μετά το “break” στο πρώτο ματς της σειράς στο Περιστέρι. Ο Ρικ Πιτίνο δε θα έχει στη διάθεσή του τον Λούκας Λεκαβίτσιους, ενώ από την άλλη πλευρά ο Αργύρης Πεδουλάκης έχει όλους τους παίκτες στη διάθεσή του. Διαιτητές της αναμέτρησης θα είναι οι Καρακατσούνης, Παναγιώτου και Διαμαντής. Οι επόμενοι αγώνες είναι προγραμματισμένοι για τη Δευτέρα, στις 19:30 στο ΟΑΚΑ και στις 21:00 στο “Ανδρέας Παπανδρέου”. 


Σχολιασμός

Γράψτε το σχόλιό σας

ΕΤΑΙΡΙΚΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ

ΕΠΩΝΥΜΙΑ: NOVA TELECOMMUNICATIONS & MEDIA ΜΟΝΟΠΡΟΣΩΠΗ ΑΝΩΝΥΜΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ (δ.τ. NOVA M.A.E.)

ΑΦΜ: 099936189, ΔΟΥ ΦΑΕ ΑΘΗΝΩΝ

ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ: ΛΕΩΦΟΡΟΣ ΑΘΗΝΩΝ 106, ΑΘΗΝΑ, 104 42

ΤΗΛ: 210-6158000, E-MAIL: info@novasports.gr

ΙΔΙΟΚΤΗΤΡΙΑ ΕΤΑΙΡΕΙΑ: NOVA M.A.E. ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ ΟΜΙΛΟΥ ΕΤΑΙΡΕΙΩΝ “UNITED GROUP OF COMPANIES”

ΝΟΜΙΜΗ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΡΙΑ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ: ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΛΙΩΡΗΣ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ ΣΥΝΤΑΞΗΣ: ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ ΔΟΥΚΑΣ

ΔΙΚΑΙΟΥΧΟΣ ΤΟΥ ΟΝΟΜΑΤΟΣ ΤΟΜΕΑ (DOMAIN NAME): NOVA M.A.E.