Βαγγέλης Φώτσης: «Θέλει να μείνει ελεύθερος ο Αντώνης»

Διευκρινίσεις για το μέλλον του γιου του Αντώνη στη Μιλάνο έδωσε ο Βαγγέλης Φώτσης, σε συνέντευξη που παραχώρησε στον Sentra 103,3, αναφορικά και με την επιστροφή του στον Παναθηναϊκό η οποία συζητείται έντονα.

Διευκρινίσεις για το μέλλον του γιου του Αντώνη στη Μιλάνο έδωσε ο Βαγγέλης Φώτσης, σε συνέντευξη που παραχώρησε στον Sentra 103,3, αναφορικά και με την επιστροφή του στον Παναθηναϊκό η οποία συζητείται έντονα.

Ο κ. Φώτσης σχολίασε πώς ο παίκτης της Ολίμπια Μιλάνο θέλει μόνο τα δεδουλευμένα χρήματα που του οφείλονται και την ελευθέρας του, αιτιολόγησε το γεγονός πώς δεν «έπιασε» ο γιος του στην ιταλική ομάδα, ενώ μίλησε και για το ενδεχόμενο επιστροφής στον Παναθηναϊκό.

Αναλυτικά οι δηλώσεις του Βαγγέλη Φώτση στον Sentra 103,3:

Για το αν ο γιος του θα επιστρέψει στον Παναθηναϊκό: “Δεν εξαρτάται μόνο από εμάς, από τον Αντώνη μάλλον και έτσι δεν μπορώ να σας δώσω μια δεσμευτική απάντηση”.

Για το τι απαιτεί η πλευρά του Φώτση ώστε να δεχθεί να αποχωρήσει από την Αρμάνι: “Ο καθένας έχει έναν τρόπο που τα λέει και το ανεπίσημα και το διαρρέουμε. Για να μιλάμε για πράγματα τα οποία εξαρτώνται μόνο από εμάς, ο Αντώνης θέλει τα δεδουλευμένα του, είναι κάποιο μικρό ποσό ακόμη και να μείνει ελεύθερος. Για πράγματα που λέει η Αρμάνι ή διαρρέουν οι δημοσιογράφοι ή οποιοσδήποτε δεν είναι υπεύθυνος ο Αντώνης. Ο Αντώνης είναι υπεύθυνος για αυτά που λέω τώρα. Ότι δηλαδή θέλει μόνο τα δεδουλευμένα του”.

Για το γεγονός ότι δεν κατάφερε να “πιάσει” στην ομάδα του Μιλάνο: “Είναι πράγματα τα οποία είναι φανερά νομίζω. Πολλοί έχουν γνώμη, ο καθένας μπορεί να έχει διαφορετική από το πόστο του. Σημασία έχει ότι φτάσαμε τώρα εδώ τώρα. Εντάξει δεν θέλω να δικαιολογήσω πράγματα, ούτε και ο Αντώνης. Αν φταίει κάποιος περισσότερο ή λιγότερο είναι κάτι το οποίο θα εκτιμηθεί ανάλογα και εκτιμάται από κάθε ομάδα και από την πρόταση που έχει και από την συνέχεια μάλλον που θα υπάρχει. Ο Αντώνης δεν έχει προβλήματα για να βγάλει κάποια πράγματα που έχει. Ή τώρα ή πριν πέντε μήνες έχει δείξει τι μπορεί να κάνει και η συνέχεια θα τον δικαιώσει”.

Για το πώς θα αντιδράσει αν οι “παράλογες” απαιτήσεις της Αρμάνι συνεχιστούν: “Εντάξει είναι κάποια πράγματα τα οποία είναι υπεράνω διαδικασιών. Δεν μπορεί να αντικαταστήσει ούτε τον Παναθηναϊκό ούτε την Αρμάνι. Ο Αντώνης μπορεί να κάνει αυτό που έχει υπογράψει στο συμβόλαιο του και αυτό σέβεται”.

Για το πώς αντιμετωπίζει την όλη κατάσταση: “Το σκεπτικό του Αντώνη ήταν το εξής: Από την στιγμή που ξεκίνησε μια διαδικασία από την ομάδα του την Αρμάνι ο Αντώνης δεν είναι ευχαριστημένος να συνεχίσει και να έχει απέναντι του κάποιους ανθρώπους οι οποίοι για οποιοδήποτε λόγο κάποια στιγμή σκέφτηκαν ότι μπορεί ο Αντώνης να μην είναι στην ομάδα”.

Για το πώς χειρίστηκε το θέμα ότι μαθεύτηκε ότι η Αρμάνι προτίθεται να τον παραχωρήσει: “Τους το είπε κιόλας. “Αν εσείς δεχθείτε αυτά τα πράγματα που μπορούμε να συζητήσουμε τουλάχιστον όσον αφορά αφορούν εμένα προχωράμε. Αν δεν τα δεχθείτε και δεν γίνει η μεταγραφή εγώ είμαι αθλητής σέβομαι το συμβόλαιο, αλλά απέναντί μου θα έχω κάποιους ανθρώπους με τους οποίους δεν θα έχω τις καλύτερες σχέσεις, ούτε θα τους βλέπω με το καλύτερο μάτι, όπως ήταν πριν”. Είχε και μέσα στην χρονιά μια-δύο προτάσεις (σ.σ. όχι από την Ελλάδα) και εκτός Παναθηναϊκού για να φύγει από την Αρμάνι όταν μαθεύτηκε ότι μπορεί να φύγει και έδινε ο Παναθηναϊκός κάποια χρήματα. Αλλά δεν είναι της στιγμής”.

Για το τι γνώμη έχει για τον φετινό Παναθηναϊκό και τη νέα προσπάθεια που γίνεται: “Εντάξει ο Αντώνης δεν μπορεί να μιλήσει για αυτό το θέμα. Όχι ότι δεν μπορεί, αλλά δεν είναι ο κατάλληλος άνθρωπος. Ο Αντώνης μπορεί να πει ότι “εγώ μπορώ να έρθω και να παρουσιάσω μια εικόνα σαν κι αυτή που μπορούσε να δώσει, ίσως καλύτερη”. Εντάξει θα το δείξει ο καιρός. Τώρα αν ο Παναθηναϊκός χρειάζεται κάποια πράγματα, δεν είναι ο κατάλληλος άνθρωπος να το πει. Έχει την γνώμη του, αλλά την κρατάει για τον εαυτό του”.

Για το να στοιχημάτιζε στο αν ο γιος του θα επιστρέψει τελικά στον Παναθηναϊκό: “Θα σου πω κάτι που είναι αλήθεια. Δεν έχω παίξει ποτέ μου στοίχημα, ούτε πρόκειται ποτέ να παίξω. Γιατί δεν θέλω να κερδίσω άλλα πράγματα. Αυτά που έχουμε κερδίσει μέσα από τον Αντώνη είναι αρκετά”.


Σχολιασμός

Γράψτε το σχόλιό σας

ΕΤΑΙΡΙΚΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ

ΕΠΩΝΥΜΙΑ: NOVA TELECOMMUNICATIONS & MEDIA ΜΟΝΟΠΡΟΣΩΠΗ ΑΝΩΝΥΜΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ (δ.τ. NOVA M.A.E.)

ΑΦΜ: 099936189, ΔΟΥ ΦΑΕ ΑΘΗΝΩΝ

ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ: ΛΕΩΦΟΡΟΣ ΑΘΗΝΩΝ 106, ΑΘΗΝΑ, 104 42

ΤΗΛ: 210-6158000, E-MAIL: info@novasports.gr

ΙΔΙΟΚΤΗΤΡΙΑ ΕΤΑΙΡΕΙΑ: NOVA M.A.E. ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ ΟΜΙΛΟΥ ΕΤΑΙΡΕΙΩΝ “UNITED GROUP OF COMPANIES”

ΝΟΜΙΜΗ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΡΙΑ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ: ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΛΙΩΡΗΣ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ ΣΥΝΤΑΞΗΣ: ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ ΔΟΥΚΑΣ

ΔΙΚΑΙΟΥΧΟΣ ΤΟΥ ΟΝΟΜΑΤΟΣ ΤΟΜΕΑ (DOMAIN NAME): NOVA M.A.E.