Έβγαλε τον νάρθηκα ο Χάτσερ

Σε διαδικασία επιστροφής στις υποχρεώσεις τους με τον ΠΑΟΚ αρχίζουν να μπαίνουν σταδιακά οι Ουίλιαμ Χάτσερ, Βαγγέλης Μαργαρίτης.

Σε διαδικασία επιστροφής στις υποχρεώσεις τους με τον ΠΑΟΚ αρχίζουν να μπαίνουν σταδιακά οι Ουίλιαμ Χάτσερ, Βαγγέλης Μαργαρίτης. Ο Αμερικανός γκαρντ έβγαλε σήμερα το νάρθηκα από το αριστερό χέρι του και εκτιμάται πως θα είναι σε θέση να υπολογίζεται από τον Σούλη Μαρκόπουλο για το μεθεπόμενο, εντός έδρας, παιχνίδι του «Δικεφάλου» με την Καβάλα (24/2).

Ομοια αναμένεται να συμβεί και με τον 30χρονο Ελληνα φόργουορντ, ο οποίος θα δοκιμάσει να προπονηθεί με την ομάδα στις αρχές της νέα εβδομάδας. Αύριο παίκτες και τεχνική ηγεσία θα βρεθούν σε εκδήλωση για την κοπή της Πρωτοχρονιάτικης πίτας των παλαιμάχων καλαθοσφαιριστών του συλλόγου.

«Γέφυρες», την ίδια στιγμή, προσπαθεί να ρίξει προς τους ιθύνοντες του ΠΑΟΚ η πλευρά του Ντόνι ΜακΓκράθ, προκειμένου να διευθετηθεί η διαφορά του κοινοτικού γκαρντ με τον «Δικέφαλο», και να μπορέσει έτσι να αγωνιστεί στη Ζαλγκίρις Κάουνας.


Σχολιασμός

Γράψτε το σχόλιό σας

ΕΤΑΙΡΙΚΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ

ΕΠΩΝΥΜΙΑ: NOVA TELECOMMUNICATIONS & MEDIA ΜΟΝΟΠΡΟΣΩΠΗ ΑΝΩΝΥΜΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ (δ.τ. NOVA M.A.E.)

ΑΦΜ: 099936189, ΔΟΥ ΦΑΕ ΑΘΗΝΩΝ

ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ: ΛΕΩΦΟΡΟΣ ΑΘΗΝΩΝ 106, ΑΘΗΝΑ, 104 42

ΤΗΛ: 210-6158000, E-MAIL: info@novasports.gr

ΙΔΙΟΚΤΗΤΡΙΑ ΕΤΑΙΡΕΙΑ: NOVA M.A.E. ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ ΟΜΙΛΟΥ ΕΤΑΙΡΕΙΩΝ “UNITED GROUP OF COMPANIES”

ΝΟΜΙΜΗ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΡΙΑ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ: ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΛΙΩΡΗΣ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ ΣΥΝΤΑΞΗΣ: ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ ΔΟΥΚΑΣ

ΔΙΚΑΙΟΥΧΟΣ ΤΟΥ ΟΝΟΜΑΤΟΣ ΤΟΜΕΑ (DOMAIN NAME): NOVA M.A.E.