Αγγέλου: «Να είμαστε ανταγωνιστικοί»

Να παρουσιαστεί ο Άρης ανταγωνιστικός στην αναμέτρηση με τον Παναθηναϊκό ζήτησε από τους παίκτες του ο Βαγγέλης Αγγέλου.

Να παρουσιαστεί ο Άρης ανταγωνιστικός στην αναμέτρηση με τον Παναθηναϊκό ζήτησε από τους παίκτες του ο Βαγγέλης Αγγέλου. Ο Έλληνας κόουτς τόνισε πως οι «κίτρινοι» θα πρέπει να ξεπεράσουν τις δυσκολίες και τα προβλήματα που αντιμετωπίζουν, ενώ στο ίδιο μήκος κύματος κινήθηκε και ο Μιχάλης Πελεκάνος.

Αρχικά, ο Αγγέλου δήλωσε: «Μέσα στο επόμενο δεκαήμερο, έχουμε να αντιμετωπίσουμε τρία παιχνίδια, κάτι που συμβαίνει πρώτη φορά φέτος για εμάς. Με δύο ταξίδια στην Αθήνα και με δεδομένα τα προβλήματα που έχουμε, περιμένουμε στο παιχνίδι με τον Παναθηναϊκό να είμαστε συγκεντρωμένοι και να διαχειριστούμε την ποιότητα του αντιπάλου. Από εκεί και πέρα, όποιος βαθμός ανταγωνιστικότητας προκύψει από το παιχνίδι, θα είναι οδηγός μας για τη συνέχεια».

Από την πλευρά του, ο Πελεκάνος δήλωσε για την αναμέτρηση της 14ης αγωνιστικής: «Ο δεύτερος γύρος ξεκινά με ένα εκτός έδρας και δύσκολο παιχνίδι, απέναντι στον Παναθηναϊκό, έναν αντίπαλο δυνατό και με ποιοτικούς παίκτες. Εμείς έχουμε δουλέψει πολύ το τελευταίο διάστημα και στόχος μας είναι να παρουσιαστούμε όσο το δυνατόν πιο συγκεντρωμένοι και ανταγωνιστικοί καθ’ όλη τη διάρκεια του αγώνα. Από αυτό το παιχνίδι, μόνο να κερδίσουμε έχουμε».


Σχολιασμός

Γράψτε το σχόλιό σας

ΕΤΑΙΡΙΚΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ

ΕΠΩΝΥΜΙΑ: NOVA TELECOMMUNICATIONS & MEDIA ΜΟΝΟΠΡΟΣΩΠΗ ΑΝΩΝΥΜΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ (δ.τ. NOVA M.A.E.)

ΑΦΜ: 099936189, ΔΟΥ ΦΑΕ ΑΘΗΝΩΝ

ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ: ΛΕΩΦΟΡΟΣ ΑΘΗΝΩΝ 106, ΑΘΗΝΑ, 104 42

ΤΗΛ: 210-6158000, E-MAIL: info@novasports.gr

ΙΔΙΟΚΤΗΤΡΙΑ ΕΤΑΙΡΕΙΑ: NOVA M.A.E. ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ ΟΜΙΛΟΥ ΕΤΑΙΡΕΙΩΝ “UNITED GROUP OF COMPANIES”

ΝΟΜΙΜΗ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΡΙΑ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ: ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΛΙΩΡΗΣ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ ΣΥΝΤΑΞΗΣ: ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ ΔΟΥΚΑΣ

ΔΙΚΑΙΟΥΧΟΣ ΤΟΥ ΟΝΟΜΑΤΟΣ ΤΟΜΕΑ (DOMAIN NAME): NOVA M.A.E.