Μαρκόπουλος: “Προσοχή στον Απόλλωνα Πάτρας”

Ο προπονητής του ΠΑΟΚ, Σούλης Μαρκόπουλος, με δηλώσεις του στην επίσημη ιστοσελίδα του ΕΣΑΚΕ, αναφέρθηκε στο παιχνίδι με τον Απόλλωνα Πατρών.

Ο προπονητής του ΠΑΟΚ, Σούλης Μαρκόπουλος, με δηλώσεις του στην επίσημη ιστοσελίδα του ΕΣΑΚΕ, αναφέρθηκε στο παιχνίδι με τον Απόλλωνα Πατρών. Μάλιστα ζήτησε από τους παίκτες του να δείξουν ιδιαίτερη προσοχή, καθώς το ματς κρύβει δυσκολίες.

Αναλυτικά τα όσα είπε: «Ο Απόλλωνας είναι μία ομάδα πραγματικά πολύ αξιόλογη και έδειξε με την μέχρι τώρα παρουσία του στο πρωτάθλημα ότι έχει αντοχές. Έχει χάσει αρκετά ματς στον πόντο, υπήρχαν και παιχνίδια που τα κέρδισε στο πόντο, ενώ έχει κάνει και δύο νίκες εκτός έδρας, γεγονός που δείχνει ότι πρόκειται για μία ομάδα που ξέρει τι ζητάει στο παιχνίδι και το διεκδικεί με τον καλύτερο τρόπο. Αυτό το παιχνίδι βεβαίως δεν έχει καμία σημασία με το παιχνίδι, το φιλικό που δώσαμε το Φθινόπωρο. Στην ομάδα της Πάτρας υπάρχουν παίκτες που είναι δυνατοί, έμπειροι, βγάζουν ενέργεια και αν τους δοθεί χώρος, τρέχουν και δημιουργούν πρόβλημα. Πρέπει να προσέξουμε από το πρώτο μέχρι και το τελευταίο λεπτό του παιχνιδιού, να είμαστε συγκεντρωμένοι για να πάρουμε τη νίκη. Θέλουμε να κερδίσουμε, θέλουμε να είμαστε ανταγωνιστικοί και να παραμείνουμε αήττητοι στην έδρα μας. Από την στιγμή που είμαστε σε καλή κατάσταση μπορούμε να τα καταφέρουμε».

Από την πλευρα των παικτών, ο Κώστας Χαραλαμπίδης, επισήμανε: «Είναι το πρώτο εντός έδρας παιχνίδι μας για το 2013 κι αυτός είναι ένας ακόμη λόγος για τον οποίο θέλουμε να κερδίσουμε, αλλά και να κάνουμε μία καλή εμφάνιση. Γνωρίζουμε ότι κανένα παιχνίδι δεν είναι εύκολο, πολύ περισσότερο όταν ο αντίπαλός μας, είναι μία ομάδα που έδειξε μέχρι τώρα ότι δεν παρατάει κανένα σχεδόν παιχνίδι και έχει παίκτες ικανούς να δημιουργήσουν πολλά προβλήματα. Θέλουμε να επιστρέψουμε στις νίκες και για να το πετύχουμε θα χρειαστεί σκληρή δουλειά μέσα στο γήπεδο, συγκέντρωση και μεγάλη προσπάθεια στην άμυνα, αλλά και πειθαρχία στην επίθεση. Εχουμε δείξει ότι όλα αυτά μπορούμε να τα κάνουμε, οπότε είναι στο χέρι μας να διατηρήσουμε το αήττητο στην έδρα μας και να προσθέσουμε μία ακόμη νίκη».


Σχολιασμός

Γράψτε το σχόλιό σας

ΕΤΑΙΡΙΚΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ

ΕΠΩΝΥΜΙΑ: NOVA TELECOMMUNICATIONS & MEDIA ΜΟΝΟΠΡΟΣΩΠΗ ΑΝΩΝΥΜΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ (δ.τ. NOVA M.A.E.)

ΑΦΜ: 099936189, ΔΟΥ ΦΑΕ ΑΘΗΝΩΝ

ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ: ΛΕΩΦΟΡΟΣ ΑΘΗΝΩΝ 106, ΑΘΗΝΑ, 104 42

ΤΗΛ: 210-6158000, E-MAIL: info@novasports.gr

ΙΔΙΟΚΤΗΤΡΙΑ ΕΤΑΙΡΕΙΑ: NOVA M.A.E. ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ ΟΜΙΛΟΥ ΕΤΑΙΡΕΙΩΝ “UNITED GROUP OF COMPANIES”

ΝΟΜΙΜΗ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΡΙΑ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ: ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΛΙΩΡΗΣ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ ΣΥΝΤΑΞΗΣ: ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ ΔΟΥΚΑΣ

ΔΙΚΑΙΟΥΧΟΣ ΤΟΥ ΟΝΟΜΑΤΟΣ ΤΟΜΕΑ (DOMAIN NAME): NOVA M.A.E.