Στην αποστολή ο Πελεκάνος

Χωρίς τους τραυματίες Σωτήρη Καραποστόλου, Λευτέρη Μποχωρίδη, αλλά με τον Μιχάλη Πελεκάνο στην αποστολή, έστω και χωρίς να είναι απόλυτα έτοιμος για να προσφέρει τις υπηρεσίες του, θα παραταχθεί ο Αρης αύριο στο κλειστό της Καλαμίτσας απέναντι στην Καβάλα.

Χωρίς τους τραυματίες Σωτήρη Καραποστόλου, Λευτέρη Μποχωρίδη, αλλά με τον Μιχάλη Πελεκάνο στην αποστολή, έστω και χωρίς να είναι απόλυτα έτοιμος για να προσφέρει τις υπηρεσίες του, θα παραταχθεί ο Αρης αύριο στο κλειστό της Καλαμίτσας απέναντι στην Καβάλα. Παιχνίδι για το οποίο ο Βαγγέλης Αγγέλου τόνισε: «Αντιμετωπίζουμε μία ομάδα που δείχνει πρόοδο τελευταία, τόσο σε αποτελέσματα, όσο και σε απόδοση. Έχει ισορροπία στον επιθετικό τρόπο έκφρασης γκαρντ και ψηλών, αλλά και στο παιχνίδι κοντά και μακριά από το καλάθι. Τα δικά μας στάνταρ είναι γνωστά. Η ομαδική αντίδραση σε άμυνα και επίθεση για 40΄ είναι το ζητούμενο. Περιμένουμε ένα δυνατό παιχνίδι, απέναντι σε μία ομάδα που σεβόμαστε».
Συμπληρώνοντας τα λόγια του προπονητή του, ο Γιώργος Τσιάρας επισήμανε: «Έχουμε μπροστά μας ένα εκτός έδρας παιχνίδι, απέναντι σε μία μαχητική ομάδα. Προερχόμαστε από νίκη και θέλουμε να παραμείνουμε σε αυτήν την τροχιά, δίνοντας ιδιαίτερη προσοχή στην άμυνα και όντας συγκεντρωμένοι καθ΄όλη τη διάρκεια του αγώνα».


Σχολιασμός

Γράψτε το σχόλιό σας

ΕΤΑΙΡΙΚΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ

ΕΠΩΝΥΜΙΑ: NOVA TELECOMMUNICATIONS & MEDIA ΜΟΝΟΠΡΟΣΩΠΗ ΑΝΩΝΥΜΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ (δ.τ. NOVA M.A.E.)

ΑΦΜ: 099936189, ΔΟΥ ΦΑΕ ΑΘΗΝΩΝ

ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ: ΛΕΩΦΟΡΟΣ ΑΘΗΝΩΝ 106, ΑΘΗΝΑ, 104 42

ΤΗΛ: 210-6158000, E-MAIL: info@novasports.gr

ΙΔΙΟΚΤΗΤΡΙΑ ΕΤΑΙΡΕΙΑ: NOVA M.A.E. ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ ΟΜΙΛΟΥ ΕΤΑΙΡΕΙΩΝ “UNITED GROUP OF COMPANIES”

ΝΟΜΙΜΗ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΡΙΑ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ: ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΛΙΩΡΗΣ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ ΣΥΝΤΑΞΗΣ: ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ ΔΟΥΚΑΣ

ΔΙΚΑΙΟΥΧΟΣ ΤΟΥ ΟΝΟΜΑΤΟΣ ΤΟΜΕΑ (DOMAIN NAME): NOVA M.A.E.