Ενθουσιασμένος ο Πάντιτς

Το ντεμπούτο του με τη φανέλα του Ικάρου Καλλιθέας θα πραγματοποιήσει ο Μλάντεν Πάντιτς το ερχόμενο Σάββατο (12/1) απέναντι στον Πανελευσινιακό, στο πλαίσιο της 12ης αγωνιστικής της Α1 ανδρών στο μπάσκετ.

Το ντεμπούτο του με τη φανέλα του Ικάρου Καλλιθέας θα πραγματοποιήσει ο Μλάντεν Πάντιτς το ερχόμενο Σάββατο (12/1) απέναντι στον Πανελευσινιακό, στο πλαίσιο της 12ης αγωνιστικής της Α1 ανδρών στο μπάσκετ.

Ο Σέρβος σέντερ υπέγραψε σήμερα το επίσημο συμβόλαιο του με τον Ίκαρο, το οποίο έχει ισχύ μέχρι το τέλος της τρέχουσας αγωνιστικής περιόδου, και ανακοινώθηκε από την ομάδα της Καλλιθέας, που σήμερα συμφώνησε και με τον Αμερικανό περιφερειακό, Ρέτζιναλντ Ντελκ.

Στις πρώτες δηλώσεις του ως παίκτης του Ικάρου, ο Πάντιτς τόνισε: «Είμαι ενθουσιασμένος που επιστρέφω στο ελληνικό πρωτάθλημα και μάλιστα σε μια ομάδα με την εξέλιξη που έχει ο Ίκαρος τα τελευταία χρόνια» ήταν η πρώτη κουβέντα του Πάντιτς, ο οποίος είχε αγωνισθεί τη σεζόν 2008-09 στην Καβάλα, και συνέχισε: «Ξέρω ότι η ομάδα προέρχεται από ένα σερί τριών ηττών, αλλά την ίδια στιγμή γνωρίζω πως έχει καλό προπονητή και καλό ρόστερ. Οπότε αυτό που θα προσπαθήσω να κάνω είναι να την βοηθήσω να επιστρέψει στον δρόμο των επιτυχιών και να έχουμε μια καλή σεζόν. Άλλωστε, το πρωτάθλημα έχει μεγάλο δρόμο και θα θέλαμε να τον κάνουμε ακόμη… μεγαλύτερο, φθάνοντας στα πλέι οφ. Δεν χρειάζεται, όμως, να κοιτάμε τόσο μακριά. Πρέπει να δουλέψουμε σκληρά και ιδίως εγώ, για να προσαρμοστώ γρήγορα στην ομάδα. Θέλω να ευχαριστήσω τον προπονητή και τη διοίκηση για την εμπιστοσύνη που μου έδειξαν».
 
Το βιογραφικό του Mλάντεν Πάντιτς:
 
Ο Πάντιτς γεννήθηκε στις 31 Ιουλίου του 1982 στο Βελιγράδι, έχει ύψος 2,10 και αγωνίζεται στη θέση του σέντερ. Άρχισε την καριέρα του στη Ζελέζνικ, στην οποία αγωνίσθηκε από το 2001 ως το 2007, κατακτώντας το Κύπελλο Σερβίας το 2005 και το 2007, αλλά και την Αδριατική Λίγκα το 2006.
Τη σεζόν 2007-08 φόρεσε τη φανέλα της Άλμπα Βερολίνου, ενώ την περίοδο 2008-09 αγωνίσθηκε στην Καβάλα και τη σερβική Μέγκα Βιζούρα. Επόμενος σταθμός του ήταν η Κύπρος και ο Κεραυνός Στροβόλου, ενώ τη σεζόν 2009-10 επαναπατρίστηκε για λογαριασμό της Ραντνίσκι.
Την περίοδο 2010-11 έπαιξε στη Βοσνία με την Ιγκοκέα και το 2012 επέστρεψε στη Σερβία με τη Χέμοφαρμ, ενώ έκανε και ένα πέρασμα από την ουκρανική Ντνίπρο.
Φέτος άρχισε τη σεζόν στην Μπόρατς Τσάτσακ, με την οποία ήταν εντυπωσιακός, καθώς σε εννέα συμμετοχές είχε 20,6 πόντους ανά αγώνα με 75% στις βολές και 58% στα δίποντα, αλλά και 8,8 ριμπάουντ μέσο όρο.


Σχολιασμός

Γράψτε το σχόλιό σας

ΕΤΑΙΡΙΚΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ

ΕΠΩΝΥΜΙΑ: NOVA TELECOMMUNICATIONS & MEDIA ΜΟΝΟΠΡΟΣΩΠΗ ΑΝΩΝΥΜΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ (δ.τ. NOVA M.A.E.)

ΑΦΜ: 099936189, ΔΟΥ ΦΑΕ ΑΘΗΝΩΝ

ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ: ΛΕΩΦΟΡΟΣ ΑΘΗΝΩΝ 106, ΑΘΗΝΑ, 104 42

ΤΗΛ: 210-6158000, E-MAIL: info@novasports.gr

ΙΔΙΟΚΤΗΤΡΙΑ ΕΤΑΙΡΕΙΑ: NOVA M.A.E. ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ ΟΜΙΛΟΥ ΕΤΑΙΡΕΙΩΝ “UNITED GROUP OF COMPANIES”

ΝΟΜΙΜΗ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΡΙΑ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ: ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΛΙΩΡΗΣ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ ΣΥΝΤΑΞΗΣ: ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ ΔΟΥΚΑΣ

ΔΙΚΑΙΟΥΧΟΣ ΤΟΥ ΟΝΟΜΑΤΟΣ ΤΟΜΕΑ (DOMAIN NAME): NOVA M.A.E.