Κοντά στη Μάλαγα ο Λαφαγιέτ

Ο Όλιβερ Λαφαγιέτ φέρεται να βρίσκεται σε προχωρημένες επαφές με τη διοίκηση της Μάλαγα, προκειμένου να συνεχίσει την καριέρα του στην Ισπανία.

Ο Όλιβερ Λαφαγιέτ φέρεται να βρίσκεται σε προχωρημένες επαφές με τη διοίκηση της Μάλαγα, προκειμένου να συνεχίσει την καριέρα του στην Ισπανία. Σύμφωνα με τον ισπανικό Τύπο, ο Ολυμπιακός αποφάσισε να μην ανανεώσει τη συνεργασία του με τον Αμερικανό γκαρντ και αυτός αναζητεί τον επόμενο σταθμό της καριέρας του στην Ανδαλουσία. 

Οι «ερυθρόλευκοι» διατηρούσαν οψιόν για την ανανέωση της συνεργασίας των δυο πλευρών για έναν ακόμα χρόνο, την οποία σύμφωνα με τους Ισπανούς, δεν ενεργοποίησαν. Σύμφωνα με τα ίδια δημοσιεύματα, ο Ολυμπιακός αποφάσισε να καταβάλει 50 χιλιάδες ευρώ στον παίκτη και να τον αφήσει ελεύθερος, εξοικονομώντας 600 χιλιάδες ευρώ, από το συμβόλαιό του. Αυτά τα σενάρια δεν επιβεβαιώνονται μέχρι στιγμής, από την πλευρά των πρωταθλητών Ελλάδος.

Σύμφωνα με το ίδιο δημοσίευμα, ο Ζοάν Πλάθα έχει εισηγηθεί την απόκτησή του στην Ουνικάχα Μάλαγα, η οποία κινείται ήδη προς αυτή την κατεύθυνση. Ενδιαφέρον για την απόκτησή του φέρεται να έχει εκδηλώσει και η Λαμποράλ Κούτσα.


Σχολιασμός

Γράψτε το σχόλιό σας

ΕΤΑΙΡΙΚΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ

ΕΠΩΝΥΜΙΑ: NOVA TELECOMMUNICATIONS & MEDIA ΜΟΝΟΠΡΟΣΩΠΗ ΑΝΩΝΥΜΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ (δ.τ. NOVA M.A.E.)

ΑΦΜ: 099936189, ΔΟΥ ΦΑΕ ΑΘΗΝΩΝ

ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ: ΛΕΩΦΟΡΟΣ ΑΘΗΝΩΝ 106, ΑΘΗΝΑ, 104 42

ΤΗΛ: 210-6158000, E-MAIL: info@novasports.gr

ΙΔΙΟΚΤΗΤΡΙΑ ΕΤΑΙΡΕΙΑ: NOVA M.A.E. ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ ΟΜΙΛΟΥ ΕΤΑΙΡΕΙΩΝ “UNITED GROUP OF COMPANIES”

ΝΟΜΙΜΗ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΡΙΑ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ: ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΛΙΩΡΗΣ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ ΣΥΝΤΑΞΗΣ: ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ ΔΟΥΚΑΣ

ΔΙΚΑΙΟΥΧΟΣ ΤΟΥ ΟΝΟΜΑΤΟΣ ΤΟΜΕΑ (DOMAIN NAME): NOVA M.A.E.