Μπαρτζώκας: «Οι προσδοκίες όλων είναι πάντα υψηλές»

Σαν μια δυνατή προπόνηση για τον Ολυμπιακό χαρακτήρισε ο Γιώργος Μπαρτζώκας το παιχνίδι με τον Ηλυσιακό στο οποίο οι ερυθρόλευκοι έκαναν επίδειξη δύναμης και επικράτησαν με 113-75.

Σαν μια δυνατή προπόνηση για τον Ολυμπιακό χαρακτήρισε ο Γιώργος Μπαρτζώκας το παιχνίδι με τον Ηλυσιακό στο οποίο οι ερυθρόλευκοι έκαναν επίδειξη δύναμης και επικράτησαν με 113-75.
Ο τεχνικός των πρωταθλητών Ελλάδας και Ευρώπης διευκρίνησε ότι δεν υπάρχει στην παρούσα χρονική στιγμή το ενδεχόμενο ενίσχυσης εν όψει και της δεύτερης φάσης της Ευρωλίγκα.

«Δεν έχουμε τώρα κάτι στο μυαλό μας. Υπάρχει πάντα αυτή η δυνατότητα να ενισχυθεί το ρόστερ μας. Η αρχική σκέψη ήταν να το κάνουμε αν υπάρξει τραυματισμός ή κρούσμα απειθαρχίας. Για το δεύτερο, είμαι βέβαιος ότι δεν θα συμβεί. Το πρώτο εύχομαι κι ελπίζω ότι δεν θα συμβεί. Βέβαια πάντα πρέπει να κοιτάμε στην αγορά. Οι προσδοκίες όλων είναι πάντα υψηλές, αλλά αυτή την στιγμή δεν υπάρχει τέτοιο θέμα.
Η ώρα του αγώνα είναι ότι καλύτερο για το μπάσκετ. Είδα πολλά παιδάκια στο γήπεδο και βολεύει αυτή η ώρα τις οικογένειες. Αντιμετωπίσαμε το παιχνίδι, σαν μια δυνατή προπόνηση. Είχαμε την ευκαιρία να δώσουμε σε όλους χρόνο συμμετοχής. Ξεκουράσαμε λίγο τον Περπέρογλου και τον Άντιτς για να δώσουμε χρόνο συμμετοχής στον Γεωργάκη και τον Κατσίβελη».


Σχολιασμός

Γράψτε το σχόλιό σας

ΕΤΑΙΡΙΚΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ

ΕΠΩΝΥΜΙΑ: NOVA TELECOMMUNICATIONS & MEDIA ΜΟΝΟΠΡΟΣΩΠΗ ΑΝΩΝΥΜΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ (δ.τ. NOVA M.A.E.)

ΑΦΜ: 099936189, ΔΟΥ ΦΑΕ ΑΘΗΝΩΝ

ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ: ΛΕΩΦΟΡΟΣ ΑΘΗΝΩΝ 106, ΑΘΗΝΑ, 104 42

ΤΗΛ: 210-6158000, E-MAIL: info@novasports.gr

ΙΔΙΟΚΤΗΤΡΙΑ ΕΤΑΙΡΕΙΑ: NOVA M.A.E. ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ ΟΜΙΛΟΥ ΕΤΑΙΡΕΙΩΝ “UNITED GROUP OF COMPANIES”

ΝΟΜΙΜΗ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΡΙΑ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ: ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΛΙΩΡΗΣ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ ΣΥΝΤΑΞΗΣ: ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ ΔΟΥΚΑΣ

ΔΙΚΑΙΟΥΧΟΣ ΤΟΥ ΟΝΟΜΑΤΟΣ ΤΟΜΕΑ (DOMAIN NAME): NOVA M.A.E.