Γλίτωσε τα χειρότερα ο Άντιτς

Ο τραυματισμός του Πέρο Άντιτς από αγκωνιά του Νταμίρ Λάτοβιτς ήταν η δυσάρεστη είδηση για τον Ολυμπιακό στην Κρήτη, αλλά παρά το ισχυρό χτύπημα που δέχτηκε ο σέντερ από την ΠΓΔΜ γλίτωσε τα χειρότερα.

Ο τραυματισμός του Πέρο Άντιτς από αγκωνιά του Νταμίρ Λάτοβιτς ήταν η δυσάρεστη είδηση για τον Ολυμπιακό στην Κρήτη, αλλά παρά το ισχυρό χτύπημα που δέχτηκε ο σέντερ από την ΠΓΔΜ γλίτωσε τα χειρότερα. Χρειάστηκε να του τοποθετηθεί ένα ράμμα πάνω από το δεξί βλέφαρο από το γιατρό της ομάδας άμεσα, ενώ είχε τραύμα και κάτω από το βλέφαρο.
Η περιοχή γύρω από το μάτι παρουσίασε οίδημα, ενώ από τον φακό που φορούσε τραυματίστηκε ελαφρά και στο μάτι. Αίματα είχε γεμίσει η διαδρομή που έκανε από το παρκέ μέχρι τα αποδυτήρια για να δεχτεί τις πρώτες βοήθειες, καθώς του είχε ανοίξει και η μύτη. Πάντως, ο Πέρο Άντιτς αναμένεται να προπονηθεί την ερχόμενη Τρίτη (11/12), όταν οι «ερυθρόλευκοι» επιστρέψουν στις προπονήσεις.

Ο τεχνικός του Ολυμπιακού, Γιώργος Μπαρτζώκας, έδωσε ρεπό στους παίκτες του τόσο αύριο το πρωί, όσο και το απόγευμα, μετά τη νίκη επί του ΑΓΟ Ρεθύμνου. Εξάλλου, αύριο στις 18:00 τεχνικό τιμ και παίκτες θα μεταβούν στο ΣΕΦ… όχι όμως με αθλητική περιβολή για προπόνηση, αλλά φορώντας κουστούμια για να παραβρεθούν στην εκδήλωση βράβευσης των κορυφαίων για το 2012 από τον Πανελλήνιο Σύνδεσμο Αθλητικών Συντακτών (ΠΣΑΤ). Η ομάδα του Ολυμπιακού είναι υποψήφια για τον τίτλο της κορυφαίας ομάδας, λόγω της κατάκτησης του τίτλου της Ευρωλίγκας στις 13 Μαϊου στην Κωνσταντινούπολη, ενώ υποψήφιος για το βραβείο του καλύτερου αθλητή είναι ο αρχηγός των «ερυθρόλευκων», Βασίλης Σπανούλης, ο οποίος είχε αναδειχτεί MVP του φάιναλ φορ της Ευρωλίγκας.


Σχολιασμός

Γράψτε το σχόλιό σας

ΕΤΑΙΡΙΚΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ

ΕΠΩΝΥΜΙΑ: NOVA TELECOMMUNICATIONS & MEDIA ΜΟΝΟΠΡΟΣΩΠΗ ΑΝΩΝΥΜΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ (δ.τ. NOVA M.A.E.)

ΑΦΜ: 099936189, ΔΟΥ ΦΑΕ ΑΘΗΝΩΝ

ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ: ΛΕΩΦΟΡΟΣ ΑΘΗΝΩΝ 106, ΑΘΗΝΑ, 104 42

ΤΗΛ: 210-6158000, E-MAIL: info@novasports.gr

ΙΔΙΟΚΤΗΤΡΙΑ ΕΤΑΙΡΕΙΑ: NOVA M.A.E. ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ ΟΜΙΛΟΥ ΕΤΑΙΡΕΙΩΝ “UNITED GROUP OF COMPANIES”

ΝΟΜΙΜΗ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΡΙΑ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ: ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΛΙΩΡΗΣ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ ΣΥΝΤΑΞΗΣ: ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ ΔΟΥΚΑΣ

ΔΙΚΑΙΟΥΧΟΣ ΤΟΥ ΟΝΟΜΑΤΟΣ ΤΟΜΕΑ (DOMAIN NAME): NOVA M.A.E.