Μαρκόπουλος: “Ήμασταν ψύχραιμοι στην επίθεση”

Ο Σούλης Μαρκόπουλος παρουσιάστηκε χαρούμενος για τη νίκη της ομάδας του απέναντι στον Ηλυσιακό και τόνισε ότι το παιχνίδι κρίθηκε στην άμυνα και την ψυχραιμία.

Ο Σούλης Μαρκόπουλος παρουσιάστηκε χαρούμενος για τη νίκη της ομάδας του απέναντι στον Ηλυσιακό και τόνισε ότι το παιχνίδι κρίθηκε στην άμυνα και την ψυχραιμία.

“Ξέραμε ότι το ματς θα ήταν κομβικό για τον Ηλυσιακό, όπως ξέραμε και πως η συγκεκριμένη ομάδα διεκδικεί μέχρι τέλους τη νίκη, σχεδόν σε όλα τα ματς. Επίσης είχαμε να αντιμετωπίσουμε το ντεζαβαντάζ του νέου Αμερικάνου του Ηλυσιακού, για τον οποίο ναι μεν είχαμε ενδιαφερθεί το καλοκαίρι όμως είναι άλλο να τον βλέπεις σε dvd και άλλο να τον αντιμετωπίσεις. Διατηρήσαμε τη συγκέντρωσή μας στην άμυνα και με ψυχραιμία στην επίθεση πήραμε τη νίκη, παρότι κάποια από τα νέα παιδιά μας έκαναν λάθη. Θέλω να ευχηθώ στον κόουτς, καλή δύναμη και εν όψει των Χριστουγέννων, υγεία και αγάπη για όλους”, είναι τα όσα δήλωσε ο προπονητής του ΠΑΟΚ, Σούλης Μαρκόπουλος.

Από την πλευρά του  ο Νίκος Καλλές είπε: “Ήταν μία ακόμη νίκη για μας. Θέλω να ευχαριστήσω το ιατρικό επιτελείο και τους φυσιοθεραπευτές για την τεράστια προσπάθεια που έκαναν για να αγωνιστώ”.


Σχολιασμός

Γράψτε το σχόλιό σας

ΕΤΑΙΡΙΚΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ

ΕΠΩΝΥΜΙΑ: NOVA TELECOMMUNICATIONS & MEDIA ΜΟΝΟΠΡΟΣΩΠΗ ΑΝΩΝΥΜΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ (δ.τ. NOVA M.A.E.)

ΑΦΜ: 099936189, ΔΟΥ ΦΑΕ ΑΘΗΝΩΝ

ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ: ΛΕΩΦΟΡΟΣ ΑΘΗΝΩΝ 106, ΑΘΗΝΑ, 104 42

ΤΗΛ: 210-6158000, E-MAIL: info@novasports.gr

ΙΔΙΟΚΤΗΤΡΙΑ ΕΤΑΙΡΕΙΑ: NOVA M.A.E. ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ ΟΜΙΛΟΥ ΕΤΑΙΡΕΙΩΝ “UNITED GROUP OF COMPANIES”

ΝΟΜΙΜΗ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΡΙΑ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ: ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΛΙΩΡΗΣ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ ΣΥΝΤΑΞΗΣ: ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ ΔΟΥΚΑΣ

ΔΙΚΑΙΟΥΧΟΣ ΤΟΥ ΟΝΟΜΑΤΟΣ ΤΟΜΕΑ (DOMAIN NAME): NOVA M.A.E.