Περπέρογλου: “Δεν πρέπει να παρασυρθούμε”

Ο Ολυμπιακός δεν πρέπει να αποσυρθεί απέναντι στο ΑΓΟΡ, το οποίο είναι αήττητο στην έδρα του, όπως τόνισε ο Στράτος Περπέρογλου.

Ο Ολυμπιακός δεν πρέπει να αποσυρθεί απέναντι στο ΑΓΟΡ, το οποίο είναι αήττητο στην έδρα του, όπως τόνισε ο Στράτος Περπέρογλου.

«Είναι πάντα δύσκολο να αντιμετωπίζεις το Ρέθυμνο στην έδρα του. Φέτος έχουν μόνο νίκες στο γήπεδο τους, κάτι που μαρτυρά πόσο καλά παίζουν μπροστά στο κοινό τους,» είπε αρχικά ο φόργουορντ της ομάδας του Πειραιά και πρόσθεσε: «Το βασικό στοιχείο στο παιχνίδι τους είναι πως παίζουν αρκετά γρήγορα και τους αρέσει να σουτάρουν πολλά σουτ πίσω από τα 6.75. Εμείς πρέπει να το σταματήσουμε αυτό τους το παιχνίδι και να μην τους επιτρέψουμε να βάλουν τον δικό τους ρυθμό στο παρκέ. Δεν πρέπει να παρασυρθούμε, αλλά να βάλουμε τους δικούς μας κανόνες και τις δικές μας αρχές στο ματς ώστε να καταφέρουμε να κερδίσουμε σε μια δύσκολη έδρα».

Ο συνεργάτης του Μπαρτζώκα, Xρήστος Μαρμαρινός, τόνισε: «Η ομάδα μας προέρχεται από σερί καλών εμφανίσεων και απέναντι στο Ρέθυμνο πρέπει να δώσουμε συνέχεια σε αυτό το σερί. Ο ΑΓΟ Ρ διαθέτει ένα καλό σύνολο και στην έδρα του αποτελεί έναν επικίνδυνο αντίπαλο για κάθε ομάδα. Τους αρέσει να παίζουν γρήγορα και να σουτάρουν αρκετά. Είναι ομάδα που θέλει να έχει πολλές κατοχές και παίζει πολύ με το σουτ τριών πόντων. Εμείς δεν πρέπει να τους αφήσουμε ελεύθερα σουτ πίσω από τα 6.75 γιατί έτσι μπορούν να βρουν ρυθμό και να μείνουν ζωντανοί στο παιχνίδι. Πρέπει να είμαστε σοβαροί και συγκεντρωμένοι στην άμυνα, να βγάλουμε αυτά που έχουμε δουλέψει ώστε να φτάσουμε στη νίκη».


Σχολιασμός

Γράψτε το σχόλιό σας

ΕΤΑΙΡΙΚΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ

ΕΠΩΝΥΜΙΑ: NOVA TELECOMMUNICATIONS & MEDIA ΜΟΝΟΠΡΟΣΩΠΗ ΑΝΩΝΥΜΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ (δ.τ. NOVA M.A.E.)

ΑΦΜ: 099936189, ΔΟΥ ΦΑΕ ΑΘΗΝΩΝ

ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ: ΛΕΩΦΟΡΟΣ ΑΘΗΝΩΝ 106, ΑΘΗΝΑ, 104 42

ΤΗΛ: 210-6158000, E-MAIL: info@novasports.gr

ΙΔΙΟΚΤΗΤΡΙΑ ΕΤΑΙΡΕΙΑ: NOVA M.A.E. ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ ΟΜΙΛΟΥ ΕΤΑΙΡΕΙΩΝ “UNITED GROUP OF COMPANIES”

ΝΟΜΙΜΗ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΡΙΑ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ: ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΛΙΩΡΗΣ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ ΣΥΝΤΑΞΗΣ: ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ ΔΟΥΚΑΣ

ΔΙΚΑΙΟΥΧΟΣ ΤΟΥ ΟΝΟΜΑΤΟΣ ΤΟΜΕΑ (DOMAIN NAME): NOVA M.A.E.