Εγκαίνια με λάμψη!

Τη λάμψη θρύλων του Αρη και του ελληνικού μπάσκετ γενικότερα, είχαν τα εγκαίνια του Μουσείου της ομάδας που πραγματοποιήθηκαν με κάθε επισημότητα στο Αλεξάνδρειο Μέλαθρο.

Τη λάμψη θρύλων του Αρη και του ελληνικού μπάσκετ γενικότερα, είχαν τα εγκαίνια του Μουσείου της ομάδας που πραγματοποιήθηκαν με κάθε επισημότητα στο Αλεξάνδρειο Μέλαθρο. Σ΄ έναν ειδικά διαμορφωμένο χώρο οι άνθρωποι του Αρη δημιούργησαν ένα μουσείο πραγματικό στολίδι, το οποίο θα μπορούν να χαίρονται οι οπαδοί τους σε κάθε στιγμή.

Γκάλης: «Ημουν, είμαι και θα είμαι Αρης»

Ο Νίκος Γκάλης μπήκε πρώτος στο μουσείο και δήλωσε:  “Είναι τιμητική στιγμή για μένα, είναι μια στιγμή για όλους όσοι αγαπούν τον Άρη. Είναι κάτι για να μαθαίνουν οι μικροί και να θυμούνται οι παλιοί. Ευχαρίστως έδωσα ότι μπορώ. Πολλά δεν τα έχω, γιατί τα είχα ήδη δώσει στον κόσμο… Η ψυχή μου είναι εδώ, το σπίτι μου είναι εδώ. Είμαι περήφανος για τον Σύλλογό μου, ήμουν, είμαι και θα είμαι Άρης”.

Αναφέρθηκε και στην προσπάθεια που γίνεται με την παρουσία του Νίκου Λάσκαρη τονίζοντας πως “κάτι γίνεται και τώρα, φτιάχνουμε τον καινούριο Άρη.  Η προσπάθεια είναι να έχουμε μια ομάδα που να χαίρεται ο κόσμος. Ο άνθρωπος έχει ήδη βοηθήσει την ομάδα, έχει όρεξη να βοηθήσει και βλέποντας και τον κόσμο θα αγαπήσει την ομάδα”.

Για το αν έχει απωθημένο την κατάκτηση ενός πρωταθλήματος Ευρώπης με τον Άρη είπε: “Πάντα υπάρχει… Ήταν άλλες εποχές τότε, άλλες συνθήκες, άλλος ο συναγωνισμός. Εγώ ξέρω ότι πήραμε μεγάλη χαρά από τον τότε Άρη…”. 

Αρβανίτης: « Συνδέουμε την ιστορία με την ΚΑΕ»

Ο πρόεδρος της ΚΑΕ Αρης, Λευτέρης Αρβανίτης, στη συνέντευξη τύπου που προηγήθηκε, δήλωσε: «Εμείς πριν από 3 χρόνια όταν ξεκινήσαμε μία προσπάθεια να σώσουμε τον καλαθοσφαιρικό τμήμα πέρα από τα οικονομικά διοικητικά και αγωνιστικά είχαμε στο μυαλό μας και να συνδέσουμε την ιστορία με την ΚΑΕ, γιατί τα τελευταία χρόνια είχε απομακρυνθεί η ιστορία για δικούς της λόγους που τους ξέρουμε όλοι» και πρόσθεσε: «Είχαμε σκεφτεί την δημιουργία ενός Μουσείου, τόσα πολλά χρόνια ιστορίας, βαριάς φανέλας, τίτλων και μεγάλων αθλητών ήταν κάτι που ήθελε πολύ δουλειά και αγώνα. Όμως σαν διοίκηση αυτό που πάντα πετυχαίνουμε είναι να επιλέγουμε σωστούς συνεργάτες για να τελειώνουν τις δουλειές. Γι’ αυτό αναθέσαμε στον Πέτρο Ράσογλου να αναλάβει την προσπάθεια και σήμερα έχουμε τα εγκαίνια του μπασκετικού μουσείου. Ευχαριστούμε παλαίμαχους για την βοήθεια τους, γιατί γι’ αυτούς έγινε».  

Το παρών έδωσαν μεταξύ άλλων, ο Γιάννης Ιωαννίδης, ο οποίος τόνισε πως ‘’άργησε να γίνει αυτό το Μουσείο’’, οι Λυπηρίδης, Αγγελίδης, Μπόνι, Ηλιάδης, Σιούτης, εκπρόωσωποι της ποδοσφαιρικής ομάδας (Ν΄ Λουντουλού, Κωνσταντινίδης, Καπνίδης), σύσσωμος ο ΑΣ με επικεφαλής το πρόεδρο, Τάσο Οικονόμου και φυσικά πλήθος κόσμου.        


Σχολιασμός

Γράψτε το σχόλιό σας

ΕΤΑΙΡΙΚΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ

ΕΠΩΝΥΜΙΑ: NOVA TELECOMMUNICATIONS & MEDIA ΜΟΝΟΠΡΟΣΩΠΗ ΑΝΩΝΥΜΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ (δ.τ. NOVA M.A.E.)

ΑΦΜ: 099936189, ΔΟΥ ΦΑΕ ΑΘΗΝΩΝ

ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ: ΛΕΩΦΟΡΟΣ ΑΘΗΝΩΝ 106, ΑΘΗΝΑ, 104 42

ΤΗΛ: 210-6158000, E-MAIL: info@novasports.gr

ΙΔΙΟΚΤΗΤΡΙΑ ΕΤΑΙΡΕΙΑ: NOVA M.A.E. ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ ΟΜΙΛΟΥ ΕΤΑΙΡΕΙΩΝ “UNITED GROUP OF COMPANIES”

ΝΟΜΙΜΗ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΡΙΑ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ: ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΛΙΩΡΗΣ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ ΣΥΝΤΑΞΗΣ: ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ ΔΟΥΚΑΣ

ΔΙΚΑΙΟΥΧΟΣ ΤΟΥ ΟΝΟΜΑΤΟΣ ΤΟΜΕΑ (DOMAIN NAME): NOVA M.A.E.