Πρόβλημα με Καλαμπόκη και Χάτεν

Με δύο απουσίες ξεκίνησε η προετοιμασία του Κολοσσού για τον Κυριακάτικο αγώνα κόντρα στον Ολυμπιακό, καθώς ο Γιάννης Καλαμπόκης και ο Μάρκους Χάτεν απουσίασαν από την σημερινή (22/11) προπόνηση.

Με δύο απουσίες ξεκίνησε η προετοιμασία του Κολοσσού για τον Κυριακάτικο αγώνα κόντρα στον Ολυμπιακό, καθώς ο Γιάννης Καλαμπόκης και ο Μάρκους Χάτεν απουσίασαν από την σημερινή (22/11) προπόνηση.

Ο Ελληνας γκαρντ ταλαιπωρείται από τράβηγμα στους προσαγωγούς, αλλά η κατάσταση του δεν είναι σοβαρή και αναμένεται να παίξει στο παιχνίδι της 7ης αγωνιστικής, ενώ ο Μάρκους Χάτεν έβγαλε το δόντι του και δεν μπόρεσε να προπονηθεί. Ο Γιώργος Καλαϊτζής ξεπέρασε το διάστρεμμα και τέθηκε στη διάθεσή του Μηνά Γκέκου.

Η Κ.Α.Ε. ΒΑΠ Κολοσσός ανακοίνωσε επίσης ότι συνεχίζεται σε καθημερινή βάση από τα γραφεία του συλλόγου (πλατεία Βρούχου, τηλ. 22410-22261) η προπώληση των εισιτηρίων του αγώνα με τον Ολυμπιακό. Αξίζει να σημειωθεί ότι εισιτήρια του αγώνα προπωλούνται επίσης στο Κέντρο Άσκησης και Διατροφής Family Fit και στο Horus Cafe.


Σχολιασμός

Γράψτε το σχόλιό σας

ΕΤΑΙΡΙΚΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ

ΕΠΩΝΥΜΙΑ: NOVA TELECOMMUNICATIONS & MEDIA ΜΟΝΟΠΡΟΣΩΠΗ ΑΝΩΝΥΜΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ (δ.τ. NOVA M.A.E.)

ΑΦΜ: 099936189, ΔΟΥ ΦΑΕ ΑΘΗΝΩΝ

ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ: ΛΕΩΦΟΡΟΣ ΑΘΗΝΩΝ 106, ΑΘΗΝΑ, 104 42

ΤΗΛ: 210-6158000, E-MAIL: info@novasports.gr

ΙΔΙΟΚΤΗΤΡΙΑ ΕΤΑΙΡΕΙΑ: NOVA M.A.E. ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ ΟΜΙΛΟΥ ΕΤΑΙΡΕΙΩΝ “UNITED GROUP OF COMPANIES”

ΝΟΜΙΜΗ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΡΙΑ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ: ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΛΙΩΡΗΣ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ ΣΥΝΤΑΞΗΣ: ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ ΔΟΥΚΑΣ

ΔΙΚΑΙΟΥΧΟΣ ΤΟΥ ΟΝΟΜΑΤΟΣ ΤΟΜΕΑ (DOMAIN NAME): NOVA M.A.E.