Τα εισιτήρια με Ολυμπιακό

Ο Κολοσσός αντιμετωπίζει τον Ολυμπιακό (25/11) για την 7η αγωνιστική της Α1 μπάσκετ και με ανακοίνωση η ΚΑΕ ενημερώνει τους φίλους του Κολοσσού ότι από αύριο τα εισιτήρια της αναμέτρησης είναι διαθέσιμα.

Ο Κολοσσός αντιμετωπίζει τον Ολυμπιακό (25/11) για την 7η αγωνιστική της Α1 μπάσκετ και με ανακοίνωση η ΚΑΕ ενημερώνει τους φίλους του Κολοσσού ότι από αύριο τα εισιτήρια της αναμέτρησης είναι διαθέσιμα.

Η ανακοίνωση του Κολοσσού αναφέρει:

“Η ΚΑΕ ΒΑΠ Κολοσσός ανακοινώνει ότι από αύριο θα ξεκινήσει η προπώληση των εισιτηρίων για την αναμέτρηση της Κυριακής (13:00) με τον Ολυμπιακό, στο πλαίσιο της 7ης αγωνιστικής για το πρωτάθλημα της Basket League. Τα εισιτήρια του αγώνα θα διατίθενται από την Τρίτη μέχρι και την Παρασκευή, από 10:00 έως 15:00 στα γραφεία της ΚΑΕ ΒΑΠ Κολοσσός (πλατεία Βρούχου, τηλ. 22410-22261). Το Σάββατο η προπώληση θα γίνει από τις 11:00 έως τις 14:00 στα γραφεία της ομάδας μας, ενώ εφόσον υπάρχουν εισιτήρια την ημέρα του αγώνα, θα διατίθενται από τις 11:00 στο εκδοτήριο που βρίσκεται έξω από το «Βενετόκλειο». Η γενική είσοδος έχει οριστεί στα 20 ευρώ.

Η ΚΑΕ ΒΑΠ Κολοσσός ζητάει από τον φίλαθλο κόσμο της Ρόδου να γεμίσει την Κυριακή το «Βενετόκλειο», ώστε να αποτελέσει τον έκτο παίκτη της ομάδας μας, απέναντι στον πρωταθλητή Ευρώπης και Ελλάδας Ολυμπιακό.

Η ΚΑΕ ΒΑΠ ΚΟΛΟΣΣΟΣ ΕΥΧΑΡΙΣΤΕΙ

Η ομάδα μας θέλει να ευχαριστήσει θερμά τον Α.Σ. Πανόραμα Θεσσαλονίκης και τον πρόεδρο του κ. Χρήστο Ριζλαρέα για την παραχώρηση του κλειστού γυμναστηρίου Πανοράματος, στο οποίο σήμερα το πρωί οι αθλητές μας είχαν την ευκαιρία να κάνουν μία χαλαρή προπόνηση με σουτ και ασκήσεις τακτικής “.


Σχολιασμός

Γράψτε το σχόλιό σας

ΕΤΑΙΡΙΚΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ

ΕΠΩΝΥΜΙΑ: NOVA TELECOMMUNICATIONS & MEDIA ΜΟΝΟΠΡΟΣΩΠΗ ΑΝΩΝΥΜΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ (δ.τ. NOVA M.A.E.)

ΑΦΜ: 099936189, ΔΟΥ ΦΑΕ ΑΘΗΝΩΝ

ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ: ΛΕΩΦΟΡΟΣ ΑΘΗΝΩΝ 106, ΑΘΗΝΑ, 104 42

ΤΗΛ: 210-6158000, E-MAIL: info@novasports.gr

ΙΔΙΟΚΤΗΤΡΙΑ ΕΤΑΙΡΕΙΑ: NOVA M.A.E. ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ ΟΜΙΛΟΥ ΕΤΑΙΡΕΙΩΝ “UNITED GROUP OF COMPANIES”

ΝΟΜΙΜΗ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΡΙΑ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ: ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΛΙΩΡΗΣ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ ΣΥΝΤΑΞΗΣ: ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ ΔΟΥΚΑΣ

ΔΙΚΑΙΟΥΧΟΣ ΤΟΥ ΟΝΟΜΑΤΟΣ ΤΟΜΕΑ (DOMAIN NAME): NOVA M.A.E.