Λιανός: «Μεγάλο μερίδιο ευθύνης και οι παίκτες»

Την υπόσχεση πως «θα κάνουμε το καλύτερο για τον Πανιώνιο» έδωσε στους φιλάθλους της ομάδας ο ιδιοκτήτης της ΚΑΕ, Ηλίας Λιανός, μετά το τέλος της συνεργασίας με τον Θανάση Σκουρτόπουλο.

Την υπόσχεση πως «θα κάνουμε το καλύτερο για τον Πανιώνιο» έδωσε στους φιλάθλους της ομάδας ο ιδιοκτήτης της ΚΑΕ, Ηλίας Λιανός, μετά το τέλος της συνεργασίας με τον Θανάση Σκουρτόπουλο. Ο Λιανός εξήγησε τους λόγους που τον ώθησαν στην απόφαση να προχωρήσει σε αλλαγή προπονητή, επιρρίπτοντας όμως ευθύνες και στους παίκτες των “κυανέρυθρων”.

«Το αποτέλεσμα και κυρίως η πολύ άσχημη εικόνα της ομάδας στον αγώνα πρωταθλήματος με το Ρέθυμνο, αλλά και στους δύο πρώτους αγώνες για το EuroCup, μας έχουν στεναχωρήσει όλους», ανέφερε αρχικά στη δήλωσή του, η οποία έχει αναρτηθεί σήμερα στην ιστοσελίδα της ΚΑΕ. «Δεν αρμόζει σε μία ομάδα με την ιστορία και τη φανέλα του Πανιώνιου να παρουσιάζει ένα τόσο κακό αγωνιστικό πρόσωπο σε συνεχόμενους αγώνες. Για το λόγο αυτό πήρα την απόφαση να διακόψουμε τη συνεργασία μας με τον προπονητή της ομάδας Θανάση Σκουρτόπουλο, παρά το γεγονός ότι μεγάλο μερίδιο ευθύνης για την εικόνα της ομάδας φέρουν οι παίκτες, λόγω της έλλειψης μαχητικότητας στους αγώνες, κάτι που επανειλημμένα τους έχουμε ζητήσει. Στον κ. Σκουρτόπουλο, δε, τον οποίο και ευχαριστούμε για την προσφορά του, ευχόμαστε καλή συνέχεια στην καριέρα του», πρόσθεσε για να καταλήξει:

«Οι φίλοι του Πανιώνιου θα πρέπει να συνεχίσουν να στέκονται στο πλευρό της ομάδας και στις καλές και στις κακές στιγμές, αρχής γενόμενης από τον πολύ δύσκολο αγώνα της Τετάρτης με αντίπαλο τη ρωσική Ούνικς Καζάν στο γήπεδο του Ελληνικού. Από την πλευρά μου μαζί με τους συνεργάτες μου θα κάνουμε το καλύτερο δυνατόν προκειμένου ο Πανιώνιος να έχει την εικόνα που όλοι επιθυμούμε και τη θέση που του αρμόζει, λαμβάνοντας υπ΄όψη όμως τις δυσκολίες και τα εμπόδια που έχουν βρεθεί στον δρόμο μας λόγω υποχρεώσεων που δημιούργησε η προηγούμενη διοίκηση της ΚΑΕ».


Σχολιασμός

Γράψτε το σχόλιό σας

ΕΤΑΙΡΙΚΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ

ΕΠΩΝΥΜΙΑ: NOVA TELECOMMUNICATIONS & MEDIA ΜΟΝΟΠΡΟΣΩΠΗ ΑΝΩΝΥΜΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ (δ.τ. NOVA M.A.E.)

ΑΦΜ: 099936189, ΔΟΥ ΦΑΕ ΑΘΗΝΩΝ

ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ: ΛΕΩΦΟΡΟΣ ΑΘΗΝΩΝ 106, ΑΘΗΝΑ, 104 42

ΤΗΛ: 210-6158000, E-MAIL: info@novasports.gr

ΙΔΙΟΚΤΗΤΡΙΑ ΕΤΑΙΡΕΙΑ: NOVA M.A.E. ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ ΟΜΙΛΟΥ ΕΤΑΙΡΕΙΩΝ “UNITED GROUP OF COMPANIES”

ΝΟΜΙΜΗ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΡΙΑ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ: ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΛΙΩΡΗΣ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ ΣΥΝΤΑΞΗΣ: ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ ΔΟΥΚΑΣ

ΔΙΚΑΙΟΥΧΟΣ ΤΟΥ ΟΝΟΜΑΤΟΣ ΤΟΜΕΑ (DOMAIN NAME): NOVA M.A.E.