Κουφός: “Είχαμε καθαρό μυαλό”

Ευχαριστημένος ήταν ο προπονητής του ΑΓΟΡ, Στέργιος Κουφός μετά από τη νίκη απέναντι στον Πανιώνιο (70-86) και τόνισε ότι καθοριστικό ρόλο για να έρθει η επικράτηση ήταν το καθαρό μυαλό που έδειξαν οι παίκτες του.

Ευχαριστημένος ήταν ο προπονητής του ΑΓΟΡ, Στέργιος Κουφός μετά από τη νίκη απέναντι στον Πανιώνιο (70-86) και τόνισε ότι καθοριστικό ρόλο για να έρθει η επικράτηση ήταν το καθαρό μυαλό που έδειξαν οι παίκτες του.

“Η χαρά μου είναι μεγάλη γιατί νικήσαμε μία ομάδα που είχε 5 νίκες σε 5 αγώνες και που έπαιζε ένα μπάσκετ το οποίο ζηλεύαμε. Η Νέα Σμύρνη έχει μπασκετικό κοινό παραδοσιακά και το χειροκρότημα των φιλάθλων του Πανιώνιου προς την ομάδα μου είναι η μεγαλύτερη επιβράβευση για εμάς. Όσον αφορά στον αγώνα κάναμε ότι είχαμε σχεδιάσει για 34 λεπτά. Το μυαλό έπαιξε μεγαλύτερο ρόλο από την ικανότητα και θέλω να δώσω συγχαρητήρια στους παίκτες μου”,ήταν τα όσα δήλωσε ο προπονητής του ΑΓΟΡ, Στέργιος Κουφός.

Από την πλευρά του ο Αβραάμ Καλλινικίδης δήλωσε: “Θέλω να δώσω συγχαρητήρια σε όλους τους συμπαίκτες μου και το τεχνικό τημ. Ο,τι σχεδιάζαμε πριν τον αγώνα το κάναμε στο παρκέ για παραπάνω από 30 λεπτά. Ακολουθήσαμε απόλυτα το πλάνο μας και μας βγήκε στο γήπεδο. Παίξαμε με μυαλό, βγάλαμε ενέργεια στο παρκέ και πετύχαμε μία νίκη για την οποία είμαι και χαρούμενος και περήφανος. Και είμαι διπλά περήφανος που γίναμε η 1η ομάδα που κέρδισε τον αήττητο Πανιώνιο στην έδρα του”.


Σχολιασμός

Γράψτε το σχόλιό σας

ΕΤΑΙΡΙΚΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ

ΕΠΩΝΥΜΙΑ: NOVA TELECOMMUNICATIONS & MEDIA ΜΟΝΟΠΡΟΣΩΠΗ ΑΝΩΝΥΜΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ (δ.τ. NOVA M.A.E.)

ΑΦΜ: 099936189, ΔΟΥ ΦΑΕ ΑΘΗΝΩΝ

ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ: ΛΕΩΦΟΡΟΣ ΑΘΗΝΩΝ 106, ΑΘΗΝΑ, 104 42

ΤΗΛ: 210-6158000, E-MAIL: info@novasports.gr

ΙΔΙΟΚΤΗΤΡΙΑ ΕΤΑΙΡΕΙΑ: NOVA M.A.E. ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ ΟΜΙΛΟΥ ΕΤΑΙΡΕΙΩΝ “UNITED GROUP OF COMPANIES”

ΝΟΜΙΜΗ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΡΙΑ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ: ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΛΙΩΡΗΣ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ ΣΥΝΤΑΞΗΣ: ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ ΔΟΥΚΑΣ

ΔΙΚΑΙΟΥΧΟΣ ΤΟΥ ΟΝΟΜΑΤΟΣ ΤΟΜΕΑ (DOMAIN NAME): NOVA M.A.E.