«Ολόκληρη η χρονιά με Κόροιβο»

Στο κομβικής σημασίας παιχνίδι για τον Αρκαδικό κόντρα στον Κόροιβο Αμαλιάδας στάθηκε ο Αβραάμ Καλλινικίδης.

Στο κομβικής σημασίας παιχνίδι για τον Αρκαδικό κόντρα στον Κόροιβο Αμαλιάδας στάθηκε ο Αβραάμ Καλλινικίδης. 

Ο παίκτης των Αρκάδων έγραψε στο blog του στον ΕΣΑΚΕ:

«Φίλες και φίλοι μου καλησπέρα σας. Φτάνουμε σιγά σιγά προς το φινάλε του πρωταθλήματος και παράλληλα αυτής εδώ της στήλης. Μια χρονιά που ακόμα όμως δεν έχει φανερώσει όλα όσα κρύβει για εμάς στην Τρίπολη. 

Το προηγούμενο παιχνίδι κύλησε καλά για εμάς κόντρα στα Τρίκαλα. Για μια ακόμα φορά βγάλαμε στο παρκέ όσα μας είχαν πει οι προπονητές μας και η αναμέτρηση κύλησε ομαλά. Αυτή τη νίκη την χρειαζόμασταν τόσο για ψυχολογικούς λόγους όσο και για να είμαστε “ζωντανοί” και να μπορέσουμε να διεκδικήσουμε τα πάντα στην Αμαλιάδα. 

Είναι τέτοια η φετινή διοργάνωση που τα πάντα για μια ακόμα χρονιά θα κριθούν μέχρι το φινάλε. Αυτό είναι που μας δίνει την δυνατότητα σε ένα παιχνίδι να παίξουμε επί της ουσίας μια ολόκληρη χρονιά. 

Το Σάββατο, στην Αμαλιάδα, αντιμετωπίζουμε τον Κόροιβο, μια ομάδα όπου στην Τρίπολη ηττηθήκαμε με έναν τρόπο που μας πλήγωσε πολύ και μας… άλλαξε τον σχεδιασμό μας αλλά και την ψυχολογία μας. 

Πλέον, αυτή την αγωνιστική ταξιδεύουμε στην Αμαλιάδα θέλοντας να κάνουμε το καλύτερο για εμάς. Η νίκη είναι μονόδρομος και όποιος καταφέρει να κερδίσει θα έχει κάνει το σημαντικότερο βήμα για παραμονή στην κατηγορία. 

Όλη την εβδομάδα δουλέψαμε πολύ, δουλέψαμε καλά με τους προπονητές και τους συμπαίκτες μου και είμαστε έτοιμοι να διεκδικήσουμε ότι παραπάνω και ότι καλύτερο μπορούμε. Ξέρουμε πως θα αντιμετωπίσουμε μια ομάδα που έχει αλλάξει πολύ το τελευταίο διάστημα, ενώ παράλληλα θα βρεθούμε μπροστά σε ένα πολύ θερμό κοινό. Δεν επηρεαζόμαστε όμως και θα ταξιδέψουμε για τη νίκη. 

Υ.Γ.: Για μια ακόμα φορά, είμαστε αναγκασμένοι να παρακολουθήσουμε φρικιαστικές εικόνες στα ΜΜΕ, εικόνες που σε κανέναν… φυσιολογικό άνθρωπο δεν αρέσουν. Όσο και να προσπαθείς να ερμηνεύσεις και, ίσως, να καταλάβεις τον φανατισμό και το πάθος για μια θρησκείας, αυτομάτως καταλαβαίνεις πως το… μίσος που έχει δημιουργηθεί από όλο αυτό, είναι τουλάχιστον σοκαριστικό».


Σχολιασμός

Γράψτε το σχόλιό σας

ΕΤΑΙΡΙΚΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ

ΕΠΩΝΥΜΙΑ: NOVA TELECOMMUNICATIONS & MEDIA ΜΟΝΟΠΡΟΣΩΠΗ ΑΝΩΝΥΜΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ (δ.τ. NOVA M.A.E.)

ΑΦΜ: 099936189, ΔΟΥ ΦΑΕ ΑΘΗΝΩΝ

ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ: ΛΕΩΦΟΡΟΣ ΑΘΗΝΩΝ 106, ΑΘΗΝΑ, 104 42

ΤΗΛ: 210-6158000, E-MAIL: info@novasports.gr

ΙΔΙΟΚΤΗΤΡΙΑ ΕΤΑΙΡΕΙΑ: NOVA M.A.E. ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ ΟΜΙΛΟΥ ΕΤΑΙΡΕΙΩΝ “UNITED GROUP OF COMPANIES”

ΝΟΜΙΜΗ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΡΙΑ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ: ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΛΙΩΡΗΣ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ ΣΥΝΤΑΞΗΣ: ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ ΔΟΥΚΑΣ

ΔΙΚΑΙΟΥΧΟΣ ΤΟΥ ΟΝΟΜΑΤΟΣ ΤΟΜΕΑ (DOMAIN NAME): NOVA M.A.E.