Βεργίνης: “Να ανεβάσουμε επίπεδο τον Άρη”

Ο γκαρντ του Αρη, Δημήτρης Βεργίνης μίλησε για τους φετινούς στόχους της ομάδας, τον κόσμο του Άρη και τα συναισθήματά του για την επιστροφή του στο Αλεξάνδρειο.

Ο γκαρντ του Αρη, Δημήτρης Βεργίνης μίλησε για τους φετινούς στόχους της ομάδας, τον κόσμο του Άρη και τα συναισθήματά του για την επιστροφή του στο Αλεξάνδρειο.

Αναλυτικά τα όσα δήλωσε ο Δημήτρης Βεργίνης στο “Αθλητικό Μετρόπολις”:

 
Για την επιστροφή του στο Αλεξάνδρειο και την εμπειρία του ισπανικού πρωταθλήματος:
“Ενιωσα πολύ όμορφα που επέστρεψα, έχω πολύ όμορφα συναισθήματα. Βρήκα γνώριμα πρόσωπα και πολλούς φίλους. Είμαι πολύ χαρούμενος. Γύρισα από ένα πρωτάθλημα πολύ οργανωμένο, το οποίο βρίσκεται σε πολύ υψηλό επίπεδο. Ευχαριστώ τον κ. Κατσικάρη που μου έδωσε την ευκαιρία να αγωνιστώ στη Μπιλμπάο. Απέκτησα πολλές εμπειρίες, ήταν για μένα 2 πολύ ωραίοι μήνες”.

Για τους στόχους του Αρη αλλά και του ίδιου τη φετινή χρόνια:
“Οπως είπε χθες και ο Αντώνης (σ.σ. Ασημακόπουλος) θέλουμε να ξεκινήσουμε την «επανάσταση» τη φετινή χρονιά. Θέλουμε παίζοντας όμορφο μπάσκετ να ανεβάσουμε επίπεδο τον Αρη, έτσι θα πάμε και έμεις μπροστά. Οι προσωπικοί μου στόχοι συνδέονται με αυτούς της ομάδας. Με υπομονή, επιμονή και σκληρή δουλειά θα έρθουν τα αποτελέσματα”.

Για τον κόσμο του Αρη:
“Ολοι γνωρίζουν τι σημαίνει ο κόσμος του Αρη. Δεν έχω καμία αμφιβολία οτι θα στηρίξει με την παρουσία του την προσπάθεια που γίνεται φέτος. Θα έρθουν και τα αποτελέσματα. Θέλουμε να δώσουμε χαρά στους φιλάθλους μας”.


Σχολιασμός

Γράψτε το σχόλιό σας