Παρουσιάστηκε η Ελευσίνα της νέας σεζόν

Τη Δευτέρα (15/10) πραγματοποιήθηκε η παρουσίαση του Πανελευσινιακού για τη σεζόν 2012-2013, με τον αρχηγό Χρήστο Δεληγιάννη να διαβεβαιώνει ότι φέτος η ομάδα του δεν θα πάρει το πρωτάθλημα, αλλά θα παλέψει να κρατηθεί στην Α1.

Τη Δευτέρα (15/10) πραγματοποιήθηκε η παρουσίαση του Πανελευσινιακού για τη σεζόν 2012-2013, με τον αρχηγό Χρήστο Δεληγιάννη να διαβεβαιώνει ότι φέτος η ομάδα του δεν θα πάρει το πρωτάθλημα, αλλά θα παλέψει να κρατηθεί στην Α1.
 
Αναλυτικά η ανακοίνωση της ΚΑΕ:

“Μέσα σε μία ζεστή ατμόσφαιρα έγινε η παρουσίαση της ομάδας Καλαθοσφαίρισης του Πανελευσινιακού για τη σεζόν 2012 – 2013. Η πρώτη παρουσία του Συλλόγου στην Basket League ΟΠΑΠ δημιούργησε ένα πρωτόγνωρο αίσθημα ευφορίας και αισιοδοξίας για το μέλλον της ομάδας.

Η εκδήλωση ξεκίνησε με την εισαγωγή – αναδρομή στην πορεία έως τη μεγάλη κατηγορία:
“Το όμορφο ταξίδι που ξεκίνησε πριν 5 χρόνια έφερε την οικογένεια του Πανελευσινιακού Αθλητικού Ομίλου Καλαθοσφαίρισης στα σαλόνια της μεγάλης κατηγορίας του αθλήματος, την Basket League ΟΠΑΠ.

Ο Πανελευσινιακός αποτελεί ένα φωτεινό παράδειγμα στον Ελληνικό Αθλητισμό αποδεικνύοντας στην πράξη ότι ρομαντικοί του αθλήματος μπορούν να συγκροτήσουν ένα συμπαγή Σύλλογο, να διαχειριστούν με τρόπο νοικοκυρεμένο τα οργανωτικά, οικονομικά και αγωνιστικά θέματα του και να φτάσουν σε μεγάλες επιτυχίες.

Ξεκινώντας από την Γ’ Εθνική Κατηγορία όταν αυτή η παρέα των ρομαντικών της Ελευσίνας οργάνωσε από την αρχή το τμήμα Καλαθοσφαίρισης, που ήταν υπό διάλυση, καταφέραμε μέσα σε λίγα χρόνια ένα απατηλό όνειρο να γίνει πραγματικότητα. Βασικός συντελεστής των επιτυχιών και αρχιτέκτονας της ομάδας είναι και ο προπονητής μας Γιώργος Σκαραφίγκας, για τον οποίο η οικογένεια του Πανελευσινιακού νιώθει μέγιστη ευτυχία που αποτελεί μέλος της και απεριόριστη ευγνωμοσύνη για το έργο του.

Φέτος οι προκλήσεις είναι περισσότερες και ο Πανελευσινιακός καλείται να διαχειριστεί καταστάσεις που δεν είναι συνηθισμένος. Όμως η ρομαντική παρέα μας, διοίκηση, προπονητές, παίκτες και φίλαθλοι έχουμε μάθει πάνω από όλα να βάζουμε τη χαρά του αθλήματος. Για εμάς κάθε αγώνας είναι γιορτή και όσοι αγωνίζονται για τον Πανελευσινιακό γνωρίζουν ότι στις χαρές πανηγυρίζουμε και στις ήττες απλά πεισμώνουμε.

Σας παρουσιάζουμε σήμερα τη νέα ομάδα του Πανελευσινιακού, το αθλητικό στολίδι της πόλης της Ελευσίνας. Σας καλούμε να την αγαπήσετε, να την στηρίξετε και να την βοηθήσετε στη δύσκολη προσπάθεια των υποχρεώσεων της στην Basket League ΟΠΑΠ. Άλλωστε αυτό είναι μία συνήθεια πλέον για όλους μας αφού με την ομαδική δουλειά των παραγόντων της ομάδας και τη σημαντική βοήθεια των χορηγών του Συλλόγου είμαστε σήμερα εδώ και γιορτάζουμε την πρώτη παρουσία στη μεγάλη Εθνική Κατηγορία της Καλαθοσφαίρισης.

Καλή επιτυχία στους παίκτες μας, καλή δουλειά στους παράγοντες του Συλλόγου και καλή υπομονή στους προπονητές μας!”

Στη συνέχεια το λόγο πήρε ο Πρόεδρος της ΚΑΕ Πανελευσινιακός κ. Γιάννης Φιλίππου, ο οποίος τόνισε:

“Είναι πραγματικά μεγάλη επιτυχία η πορεία όλων αυτών των χρόνων από την απαξίωση στην παρουσία της ομάδας στη μεγάλη Εθνική Κατηγορία. Κανείς δεν θα μπορούσε να φανταστεί ότι ο Πανελευσινιακός θα έπαιζε στην Α1, θα έχανε στις λεπτομέρειες από την ιστορική ομάδα του Περιστερίου κι όλοι θα στεναχωριόμασταν!

Φέτος γίνεται μία ακόμα πιο μεγάλη προσπάθεια. Ευχαριστούμε το Δήμο Ελευσίνας για τις ενέργειες που έκανε και κάνει ώστε να λυθεί το θέμα του γηπέδου. Ευχαριστούμε τους χορηγούς μας καθώς και όλους τους επώνυμους ή ανώνυμους φίλους της ομάδας που στηρίζουν οικονομικά την προσπάθεια όχι μόνο στο αγωνιστικό μέρος αλλά και στη δημιουργία του εταιρικού κεφαλαίου της ΚΑΕ Πανελευσινιακός. Καλούμε όλους τους φίλους της ομάδας να στηρίξουν την προσπάθεια με αγορά μετοχών, έστω και μία, ώστε να βοηθήσουν έμπρακτα το έργο της διοίκησης, των προπονητών και των παικτών”.

Εκ μέρους του Δήμου Ελευσίνας χαιρετισμό απεύθυνε ο Δήμαρχος κ. Γιώργος Τσουκαλάς:

“Είναι πλέον συνείδηση ότι ο Πανελευσινιακός ξεπερνάει τα όρια της πόλης και γίνεται η ομάδα – εκπρόσωπος του Θριασίου Πεδίου. Ο Δήμος Ελευσίνας συμπαραστέκεται στην προσπάθεια της ομάδας και προσπαθούμε ώστε στη νέα χρονιά να επιστρέψει πάλι στην έδρα της. Εύχομαι καλή χρονιά και η σεζόν να είναι επιτυχημένη”.

Εκ μέρος του μέγα χορηγού, των Ελληνικών Πετρελαίων (ΕΛΠΕ), ο κ. Σταύρος Καρπέτας, υπεύθυνος Δημοσίων Σχέσεων, χαιρέτισε την εκδήλωση:

“Είδαμε όλοι την προσπάθεια του Πανελευσινιακού και εντός του γηπέδου, στον πρώτο αγώνα στην Α1 και νιώθουμε υπερήφανοι και ικανοποιημένοι για το έργο που κάνουν όλοι οι παράγοντες της ομάδας. Πράγματι ο Πανελευσινιακός πλέον πρέπει να είναι η ομάδα – εκπρόσωπος του Θριασίου και όλοι οι φίλαθλοι να αγκαλιάσουν την προσπάθεια που γίνεται. Ευχόμαστε καλή σεζόν και είμαστε πάντα δίπλα σας”.

Εκ μέρους του χρυσού χορηγού, της εταιρείας SIME ΕΠΕ, ο κ. Νάσος Ζαφείρης, Διευθύνων Σύμβουλος, χαιρέτισε την εκδήλωση:

“Είμαστε ικανοποιημένοι από το έργο που γίνεται στο Σύλλογο και είναι χρέος μας να τον βοηθήσουμε αυτήν την περίοδο. Η εταιρεία SIME ΕΠΕ είναι πάντα δίπλα σε τέτοιες προσπάθειες σαν αυτή του Πανελευσινιακού και ευχόμαστε η ομάδα να πετύχει τους στόχους της και να καμαρώνουμε τις επιτυχίες της”.

Εκ μέρους της Αντιπολίτευσης του Δήμου Ελευσίνας, ο κ. Βασίλης Τόλης απεύθυνε χαιρετισμό:

“Είμαστε υπερήφανοι για την ομάδα που εκπροσωπεί όλη την πόλη της Ελευσίνας. Στεκόμαστε όλοι στο πλευρό της και την ευχαριστούμε για τις συγκινήσεις που μας προσφέρει. Ευχόμαστε καλή επιτυχία κι όλοι οι στόχοι της ομάδας να πραγματοποιηθούν”.

Με ιδιαίτερα συναισθηματική φόρτιση μίλησε στην εκδήλωση ο προπονητής της ομάδας Γιώργος Σκαραφίγκας:

“Με τον Πανελευσινιακό δεν με συνδέουν απλά σχέσεις επαγγελματικές αλλά οικογενειακές. Κάθε φορά που φεύγω από το σπίτι μου κι έρχομαι στην Ελευσίνα νιώθω ότι επιστρέφω στην πόλη μου. Φέτος θα παλέψουμε σκληρά να παραμείνουμε στην κατηγορία κι ελπίζω του χρόνου στην ίδια εκδήλωση να εορτάζουμε και την επάνοδο στη φυσική μας έδρα στην πόλη της Ελευσίνας”.

Εκ μέρους των παικτών στην εκδήλωση μίλησε ο αρχηγός της ομάδας Χρήστος Δεληγιάννης:

“Τρία χρόνια είμαι στην ομάδα και πάντα στόχος μας ήταν ο πρωταθλητισμός. Φέτος σας διαβεβαιώνω ότι δεν θα το πάρουμε! Να είστε, όμως, σίγουροι ότι όλοι, οι συμπαίκτες μου κι εγώ, θα βάλουμε από ένα λιθαράκι, ώστε να κρατήσουμε την ομάδα στην κατηγορία και να την καμαρώσουμε όλοι μαζί του χρόνου στο νέο γήπεδο”.”


Σχολιασμός

Γράψτε το σχόλιό σας