Αλεξανδρής:Παίξαμε ένα πολύ καλό πρώτο ημίχρονο

Ικανοποιημένος από την προσπάθεια των παικτών του στο μεγαλύτερο μέρος του αγώνα με τον Παναθηναϊκό εμφανίστηκε ο Βαγγέλης Αλεξανδρής.

Ικανοποιημένος από την προσπάθεια των παικτών του στο μεγαλύτερο μέρος του αγώνα με τον Παναθηναϊκό εμφανίστηκε ο Βαγγέλης Αλεξανδρής. Ο τεχνικός του Άρη παρά την ήττα τόνισε ότι η εμφάνιση του Άρη άφησε ενθαρρυντικά σημάδια για τη συνέχεια.
«Κάναμε μια πολύ καλή προετοιμασία για το αυτό το παιχνίδι, από τη στιγμή που είδαμε ότι το ρόστερ μας είναι αυτό που αγωνίστηκε σήμερα. Παίξαμε ένα πολύ καλό πρώτο ημίχρονο, όπου ήμασταν καλά οργανωμένοι κυρίως στο αμυντικό κομμάτι. Μπορέσαμε και μπλοκάραμε την επιθετική λειτουργία του Παναθηναϊκού και κρατήσαμε το σκορ χαμηλά. Η παραγωγικότητα μας βέβαια δεν ήταν μεγάλη. Ξέροντας ότι έχουμε πολύ καλό περιφερειακό σουτ δεν μπορέσαμε να σουτάρουμε», είπε για τον αγώνα και πρόσθεσε:

«Ενώ είπαμε στο δεύτερο μέρος ότι τα πρώτα πέντε λεπτά πρέπει να είμαστε συγκεντρωμένοι και να διεκδικήσουμε με τη βοήθεια το κόσμου το παιχνίδι, δεν τα καταφέραμε γιατί μπήκαμε χωρίς ενέργεια. Δεχτήκαμε καλάθια που δεν έπρεπε να δεχτούμε και φεύγοντας στο σκορ ο Παναθηναϊκός, δεν είχαμε την απαιτούμενη εμπειρία και τις λύσεις για να γυρίσουμε το παιχνίδι. Σε γενικές γραμμές κρατάω τα τρία δεκάλεπτα και εξαιρώ το τρίτο, που ήταν το καθοριστικό και δεν παίξαμε καλά. Η προσπάθεια συνεχίζεται. Είμαι χαρούμενος που επέστρεψε ο Βεργίνης. Από εκεί και πέρα, όποια λάθη και αδυναμίες παρουσιάστηκαν, θα τις στεκάρουμε, θα τις δουλέψουμε και θα προσπαθήσουμε από το επόμενο παιχνίδι να παρουσιάσουμε μια καλύτερη εικόνα. Δεν μου αρέσει να κάνω κριτική στην ομάδα μου. Είμαι ένας από τους στρατιώτες και ακολουθώ στις εντολές της διοίκησης, στις οποίες συμμετέχω και εγώ. Ο φετινός σχεδιασμός ήταν απόλυτα πτυχωμένος. Κάναμε καλή ομάδα με τους τρεις ξένους και με πολύ λίγα λεφτά. Το ότι δεν έπαιξαν σε κανένα επίσημο και μπήκαμε στη διαδικασία να αποδείξουμε ότι δεν είμαστε ελέφαντες, δεν αφορά το λειτουργικό κομμάτι».

Τέλος, για την συνομιλία που είχε με τον Φούφη στο τέλος του αγώνα σχολίασε: «Η δουλειά μου έμενα είναι να παραπονιέμαι όταν βλέπω κάτι που με ενοχλεί. Αυτό που μου είπε πάντως δεν το τιμάει».


Σχολιασμός

Γράψτε το σχόλιό σας