Βεργίνης: «Ο Αρης ήταν η καλύτερη επιλογή μου»

Ιδανικότερη επιλογή την παραμονή του Αρη χαρακτήρισε την εκ νέου συμφωνία για συνεργασία του με τους «κίτρινους» ο Δημήτρης Βεργίνης (σ.σ. ανακοινώθηκε το μεσημέρι η ένταξή του στο ρόστερ από την ΚΑΕ).

Ιδανικότερη επιλογή την παραμονή του Αρη χαρακτήρισε την εκ νέου συμφωνία για συνεργασία του με τους «κίτρινους» ο Δημήτρης Βεργίνης (σ.σ. ανακοινώθηκε το μεσημέρι η ένταξή του στο ρόστερ από την ΚΑΕ). Ο 25χρονος πόιντ γκαρντ εμφανίστηκε στο Αλεξάνδρειο, λίγο πριν την έναρξη της αναμέτρησης της ομάδας του με τον Παναθηναϊκό και πριν πάρει θέση στον πάγκο, για να την παρακολουθήσει ως θεατής, δήλωσε:
 
«Είμαι, πλέον, ξανά παίκτης του Αρη. Επιστρέφω σε γνώριμα λημέρια. Υπάρχουν αλλαγές στην ομάδα, αλλά και κοινά στοιχεία με τις δύο τελευταίες σεζόν που συνεργάστηκα με αυτήν. Ο προπονητής, κάποιοι από τους παίκτες είναι όμοιοι, αλλά το σημαντικότερο είναι πως έχει αλλάξει η διοίκηση. Ηρθα στην ομάδα, γιατί πιστεύω ότι μπορεί να πάει καλά. Ελπίζω να την αγαπήσουν όλοι και να συσπειρωθούν γύρω της, για να μπορέσουμε έτσι να φτάσουμε εκεί που θέλουμε. Είχα και άλλες προτάσεις, επέλεξα, όμως, τον Αρη, διότι θεωρώ ότι μπορώ να βοηθήσω και να πάρω περισσότερες ευκαιρίες για να παίξω. Ηταν η καλύτερη επιλογή μου.»
 
Ερωτηθείς σχετικά απάντησε πως: «Οι στόχοι του Αρη είναι πάντα υψηλοί. Παρά τα προβλήματα, μπορούμε να πετύχουμε κάτι καλό φέτος. Αρκεί να υπάρχει υπομονή και στήριξη. Ο κόσμος να είναι δίπλα μας ακόμη και στα δύσκολα, όπως έγινε μετά τον αποκλεισμό της ομάδας στο Κύπελλο από την Κηφισιά».
 
Ο Βεργίνης δεν παρέλειψε να ευχαριστήσει «Τον κόουτς Κατσικάρη και την Μπιλμπάο για τη δυνατότητα που μου έδωσαν να βρίσκομαι μαζί τους το τελευταίο δίμηνο.»


Σχολιασμός

Γράψτε το σχόλιό σας