Καλαφατάκης: «Είχαμε πολύ άγχος»

Στο άγχος και τις πολλές χαμένες βολές απέδωσε την ήττα από τον Πανιώνιο ο Γιώργος Καλαφατάκης.

Στο άγχος και τις πολλές χαμένες βολές απέδωσε την ήττα από τον Πανιώνιο ο Γιώργος Καλαφατάκης. Ο Έλληνας προπονητής τόνισε πως οι παίκτες του είχαν νευρικότητα λόγω της πρεμιέρας, ωστόσο εξέφρασε την αισιοδοξία του ότι παιχνίδι με παιχνίδι θα παρουσιάζονται καλύτεροι.

«Συγχαρητήρια στον Θανάση για την νίκη και να του ευχηθώ καλή συνέχεια. Έγινε ένα δύσκολο παιχνίδι στο οποίο μπορεί ο κόσμος να στεναχωρήθηκε από την ήττα μας αλλά είδε ένα ντέρμπι. Δουλέψαμε πολύ για αυτό το παιχνίδι αλλά ήμασταν νευρικοί λόγω πρεμιέρας.

Είχαμε πολύ άγχος. Πίστευα ότι θα το ξεπεράσουμε λόγω των αγώνων του Κυπέλλου που είχαμε δώσει αλλά δεν τα καταφέραμε. Χάσαμε πάρα πολλές βολές αν και υπερτερήσαμε στα ριμπάουντ. Θέλαμε να μπούμε στα τελευταία λεπτά με μια μικρή διαφορά για να μας φύγει το άγχος και να φθάσουμε στη νίκη.

Δεν έχουμε εμπειρία και ονόματα αλλά σιγά σιγά και μέσα από την δουλειά θα πετύχουμε να ξεπεράσουμε αυτό το πρόβλημα. Έχω παράπονο από τους παίκτες μου αλλά σιγά σιγά πιστεύω ότι θα γίνουμε καλύτεροι», δήλωσε ο Γιώργος Καλαφατάκης.

Από την πλευρά του, ο Θόδωρος Ζάρας ανέφερε: «Ήταν ένα δύσκολο παιχνίδι. Εμείς παίξαμε καλή άμυνα αλλά ήμασταν κακοί στην επίθεση. Ήμασταν πολύ άστοχοι στις βολές. Συνεχίζουμε την δουλειά που κάνουμε. Έχουμε ένα δύσκολο εκτός έδρας παιχνίδι την άλλη εβδομάδα στην Πάτρα και θα πάμε να προσπαθήσουμε να το κερδίσουμε».


Σχολιασμός

Γράψτε το σχόλιό σας

ΕΤΑΙΡΙΚΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ

ΕΠΩΝΥΜΙΑ: NOVA TELECOMMUNICATIONS & MEDIA ΜΟΝΟΠΡΟΣΩΠΗ ΑΝΩΝΥΜΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ (δ.τ. NOVA M.A.E.)

ΑΦΜ: 099936189, ΔΟΥ ΦΑΕ ΑΘΗΝΩΝ

ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ: ΛΕΩΦΟΡΟΣ ΑΘΗΝΩΝ 106, ΑΘΗΝΑ, 104 42

ΤΗΛ: 210-6158000, E-MAIL: info@novasports.gr

ΙΔΙΟΚΤΗΤΡΙΑ ΕΤΑΙΡΕΙΑ: NOVA M.A.E. ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ ΟΜΙΛΟΥ ΕΤΑΙΡΕΙΩΝ “UNITED GROUP OF COMPANIES”

ΝΟΜΙΜΗ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΡΙΑ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ: ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΛΙΩΡΗΣ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ ΣΥΝΤΑΞΗΣ: ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ ΔΟΥΚΑΣ

ΔΙΚΑΙΟΥΧΟΣ ΤΟΥ ΟΝΟΜΑΤΟΣ ΤΟΜΕΑ (DOMAIN NAME): NOVA M.A.E.