Μπαρτζώκας: «Ο ΠΑΟΚ ήταν διαβασμένος»

Στη ενέργεια που έβγαλε ο Ολυμπιακός στο δεύτερο ημίχρονο απέδωσε τη νίκη επί του ΠΑΟΚ ο Γιώργος Μπαρτζώκας.

Στη ενέργεια που έβγαλε ο Ολυμπιακός στο δεύτερο ημίχρονο απέδωσε τη νίκη επί του ΠΑΟΚ ο Γιώργος Μπαρτζώκας. Ο τεχνικός των «ερυθρόλευκων» ξεκαθάρισε πως δεν σκέφτονται το παιχνίδι με τον Παναθηναίκό, ενώ μίλησε και για τα συνεχόμενα ματς που δίνει ο Ολυμπιακός.

«Παρουσίασε ένα πολύ σοβαρό πρόσωπο ο ΠΑΟΚ και του αξίζουν συγχαρητήρια. Ναι, στο πρώτο μέρος είχαμε κακή συνεννόηση και δεν βγάλαμε συνεργασίες, αλλά αυτό έχει να κάνει και με τον αντίπαλο. Ο ΠΑΟΚ ήταν διαβασμένος. Στο δεύτερο μέρος βελτιωθήκαμε. Βγάλαμε ενέργεια και είχαμε περισσότερη διάθεση. Στην άμυνα αλλαγής θα έπρεπε να είμαστε καλύτεροι. Το πρωτάθλημα δεν θα πρέπει να το βλέπουμε ως προετοιμασία. Δεν σκεφτόμαστε τον Παναθηναϊκό, ούτε τον σκεφτόμαστε. Έχουμε μπροστά μας ένα πολύ σημαντικό εκτός έδρας μας με την Εφές και αυτό έχουμε μόνο στο μυαλό μας», δήλωσε αρχικά ο Γιώργος Μπαρτζώκας.

Ερωτηθείς για τον Χάινς απάντησε: «Ο Χάινς μπαίνει στα ματς όπως σε όλα τα παιχνίδια. Είναι πάντα σοβαρός, συγκεντρωμένος και πρόθυμος, βγάζοντας ενέργεια και διάθεση. Δεν υποτιμάει κανέναν αντίπαλο και τα δίνει όλα για την ομάδα. Η ενέργεια και η θέληση που έδειξε μας ώθησε κόντρα στον ΠΑΟΚ».

Για τα συνεχόμενα παιχνίδια που θα δώσει ο Ολυμπιακός είπε: «Το ότι θα παίξουμε πολύ κοντά με Εφές και Παναθηναϊκό είναι δικαιολογία και δεν ψάχνουμε για δικαιολογίες. Έτσι έχει το πρόγραμμα και θα ανταπεξέλθουμε στις απαιτήσεις. Έχουμε ένα σοβαρό ρόστερ με πολύ καλούς παίκτες και είμαστε γεμάτοι για να καταφέρουμε να βγάλουμε αυτό το απαιτητικό πρόγραμμα. Έχουμε σίγουρα δύο πολύ σημαντικά παιχνίδια μπροστά μας, αλλά αυτή την στιγμή σκεφτόμαστε μοναχά το δύσκολο εκτός έδρας ματς απέναντι στην Εφές».

Για το γεγονός ότι ο Ντόρσεϊ αγωνίστηκε μόλις 12 λεπτά είπε: «Ο Ντόρσεϊ είχε μία ενόχληση στην μέση και για αυτό δεν έπαιξε πολύ. Την είχε πριν τον αγώνα. Έχουμε σε κάθε παιχνίδι ένα πλάνο τακτικής. Οι πεντάδες μου είναι βάση πλάνου, ώστε να ταιριάξουν και με τον αντίπαλο. Έχουμε παίκτες που μπορούν να παίζουν από μηδέν έως 30 λεπτά, αναλόγως τον αγώνα και τον αντίπαλο».
Στη συνέχεια ο τεχνικός των «ερυθρόλευκων» συμπλήρωσε: «Θα ήθελα να δω και άλλα ελληνικά παιχνίδια, μακάρι να δείχνει η τηλεόραση περισσότερα, αλλά αυτό δεν το αποφασίζουμε εμείς».

Τέλος, για την παρουσία του κόσμου: «Είναι πάρα πολύ σημαντικό πως έρχεται ο κόσμος μας. Μας αρέσει και τον θέλουμε κοντά μας. Νομίζω πως αυτή η ομάδα πέρσι κέρδισε κυρίως την συμπαράσταση των φιλάθλων της. Ίσως να ήρθαν και επειδή δεν έπαιζε ποδόσφαιρο ο Ολυμπιακός, αλλά τους θέλουμε στο πλευρό μας και στη συνέχεια».

Από την πλευρά του, ο Κώστας Παπανικολάου ανέφερε: «Θα ήθελα να ευχηθώ καλή χρονιά σε όλες τις ομάδες. Να έχουμε ένα υγιές πρωτάθλημα. Ήταν πρώτο παιχνίδι για εμάς στο πρωτάθλημα, αλλά δεν ήμασταν καλοί στο πρώτο ημίχρονο, ειδικά στην άμυνα. Μετά συγκεντρωθήκαμε περισσότερο, λειτουργήσαμε καλύτερα στην επίθεση, είχαμε περισσότερο ενέργεια και μεγαλύτερη θέληση στην άμυνα.

Ήταν το τελευταίο ματς προετοιμασίας μας ενόψει Εφές και σίγουρα από το παιχνίδι με τον ΠΑΟΚ βγάλαμε κάποια συμπεράσματα για την άμυνα μας, και σαν τακτική το τι θα πρέπει να βελτιώσουμε. Θα ήθελα να πω εκ μέρους της ομάδας, καταρχήν, πως είμαστε πολύ χαρούμενοι που έχουμε κοντά μας τους φιλάθλους μας και θέλουμε να συνεχίσουμε να τους έχουμε. Και τους θέλουμε όχι μόνο στα δύσκολα και στα απαιτητικά ματς, αλλά και στα εύκολα.

Σε όλα να τους βλέπουμε στο ΣΕΦ. Σαν ομάδα έχουμε σαν νοοτροπία και φιλοσοφία να σκεφτόμαστε το επόμενο παιχνίδι. Δεν σκέφτομαι, λοιπόν, και ούτε σκεφτόμαστε τον Παναθηναϊκό. Στο μυαλό μας υπάρχει μοναχά η αναμέτρηση με την Εφές.
Ο Στράτος είναι εδώ όχι μόνο για να βοηθήσει την ομάδα, αλλά να βοηθήσει και εμένα τόσο στην άμυνα, όσο και στην επίθεση. Η παρουσία του είναι σημαντική για εμένα και έχω να πάρω και να μάθω από εκείνον. Από το 2009 που τον είχα γνωρίσει μου είχε κάνει εντύπωση ο καλός χαρακτήρας του, η διάθεση του για δουλειά, η εργατικότητα και η σοβαρότητα του. Έχω να μάθω και να κερδίσω πράγματα από εκείνον και αυτό προσπαθώ να κάνω».


Σχολιασμός

Γράψτε το σχόλιό σας

ΕΤΑΙΡΙΚΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ

ΕΠΩΝΥΜΙΑ: NOVA TELECOMMUNICATIONS & MEDIA ΜΟΝΟΠΡΟΣΩΠΗ ΑΝΩΝΥΜΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ (δ.τ. NOVA M.A.E.)

ΑΦΜ: 099936189, ΔΟΥ ΦΑΕ ΑΘΗΝΩΝ

ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ: ΛΕΩΦΟΡΟΣ ΑΘΗΝΩΝ 106, ΑΘΗΝΑ, 104 42

ΤΗΛ: 210-6158000, E-MAIL: info@novasports.gr

ΙΔΙΟΚΤΗΤΡΙΑ ΕΤΑΙΡΕΙΑ: NOVA M.A.E. ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ ΟΜΙΛΟΥ ΕΤΑΙΡΕΙΩΝ “UNITED GROUP OF COMPANIES”

ΝΟΜΙΜΗ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΡΙΑ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ: ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΛΙΩΡΗΣ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ ΣΥΝΤΑΞΗΣ: ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ ΔΟΥΚΑΣ

ΔΙΚΑΙΟΥΧΟΣ ΤΟΥ ΟΝΟΜΑΤΟΣ ΤΟΜΕΑ (DOMAIN NAME): NOVA M.A.E.