Μπαρτζώκας: “Ενα μεγάλο ευχαριστώ στον κόσμο μας”

Ο Γιώργος Μπαρτζώκας μιλώντας στο Νικήτα Αυγουλή μετά το τέλος της αναμέτρησης του Ολυμπιακού με τη Κάχα Λαμποράλ, ευχαρίστησε τους φιλάθλους που έδωσαν βροντερό παρών στην πρεμιέρα των ομίλων της Ευρωλίγκας.

Ο Γιώργος Μπαρτζώκας μιλώντας στο Νικήτα Αυγουλή μετά το τέλος της αναμέτρησης του Ολυμπιακού με τη Κάχα Λαμποράλ, ευχαρίστησε τους φιλάθλους που έδωσαν βροντερό παρών στην πρεμιέρα των ομίλων της Ευρωλίγκας.

“Ηταν ένα παιχνίδι όπως το περιμέναμε. Είχαμε πολλά πάνω-κάτω στην απόδοση μας, κάτι που ήταν αναμενόμενο για εμάς. Δεν το έλεγα μόνο για να αφυπνίσω τους παίκτες μας, το έλεγα για να ξέρει ο κόσμος και επειδή έτσι είναι τα πράγματα. Η ΤΣΣΚΑ νίκησε στο καλάθι στο γήπεδο της την πρώτη αγωνιστική. Είναι παιχνίδι με μεγάλη πίεση. Οι προσδοκίες όλων για την ομάδα μας φέτος είναι πάρα πολύ υψηλές. Ο κόσμος ήρθε σήμερα στο γήπεδο και τον ευχαριστούμε πάρα πολύ γι αυτό.

Αυτό που συνέβη ήταν ότι αντιμετωπίσαμε προβλήματα φάουλ με παίκτες που ήταν σε αποτελεσματικές πεντάδες και καλύφθηκαν με άλλους παίκτες που δεν ήταν τόσο έτοιμοι για λογικούς. λόγους. Όπως ο Εϊσι που ήταν για ένα μήνα έξω και χωρίς να έχει αγωνιστεί σε κάποιο φιλικό. Αυτό που θέλω να πω είναι ότι τα φάουλ του Μάντζαρη μας. ανάγκασαν να πάμε από νωρίς με το Λο που ήταν εκτός ρυθμού. Εχω την αίσθηση πως κάθε προπόνηση και κάθε παιχνίδι θα μας κάνει καλύτερους.

Θα δούμε σε βίντεο τι κάναμε σωστά και τι λάθος. Αυτό που πρέπει να κάνουμε είναι να προετοιμάσουμε το Λο για να μπορεί να παίζει περισσότερο. Επιλέξαμε σήμερα μία άμυνα με πολλές αλλαγές για να αποφύγουμε το παιχνίδι που κάνει η Κάχα, δηλαδή πολλές διεισδύσεις και πάσες έξω, έτσι ώστε να κυκλοφορεί καλύτερα την μπάλα. Αυτό την κάλη πολύ καλή. Είναι πάνω από το 30% οι πόντοι της με αυτό το στιλ. Αυτό μας έδωσε και προβλήματα, αλλά σταμάτησε την κυκλοφορία της. Ετσι όπως πήγε το παιχνίδι στο τέλος νομίζω ότι μας έδωσε μία εύκολη νίκη, αλλά οι τέσσερις βολές που έχασε στο τέλος  Χάινς, δείχνουν πως ήμασταν πιεσμένοι.

Η Κάχα δεν έχει παίξει μόνο δύο παιχνίδια στο πρωτάθλημα, έχει παίξει στο κύπελλο Ισπανίας. Δίχως αμφιβολία είχε ρυθμό. Τα επίσημα παιχνίδια δίνουν ρυθμό και όχι τα φιλικά. Εμείς είχαμε αυτό το ντισαβαντάζ, αλλά ήταν γνωστό. Θέλαμε τη νίκη έστω με ένα πόντο για να διαφυλάξουμε την έδρα μας και το καταφέραμε”.


Σχολιασμός

Γράψτε το σχόλιό σας

ΕΤΑΙΡΙΚΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ

ΕΠΩΝΥΜΙΑ: NOVA TELECOMMUNICATIONS & MEDIA ΜΟΝΟΠΡΟΣΩΠΗ ΑΝΩΝΥΜΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ (δ.τ. NOVA M.A.E.)

ΑΦΜ: 099936189, ΔΟΥ ΦΑΕ ΑΘΗΝΩΝ

ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ: ΛΕΩΦΟΡΟΣ ΑΘΗΝΩΝ 106, ΑΘΗΝΑ, 104 42

ΤΗΛ: 210-6158000, E-MAIL: info@novasports.gr

ΙΔΙΟΚΤΗΤΡΙΑ ΕΤΑΙΡΕΙΑ: NOVA M.A.E. ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ ΟΜΙΛΟΥ ΕΤΑΙΡΕΙΩΝ “UNITED GROUP OF COMPANIES”

ΝΟΜΙΜΗ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΡΙΑ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ: ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΛΙΩΡΗΣ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ ΣΥΝΤΑΞΗΣ: ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ ΔΟΥΚΑΣ

ΔΙΚΑΙΟΥΧΟΣ ΤΟΥ ΟΝΟΜΑΤΟΣ ΤΟΜΕΑ (DOMAIN NAME): NOVA M.A.E.