Πεδουλάκης: «Οδηγός ο Ομπράντοβιτς»

Πάνω στο πλάνο του Ζέλικο Ομπράντοβιτς θα κινηθεί ο Παναθηναϊκός και τη νέα σεζόν, τόνισε ο Αργύρης Πεδουλάκης.

Πάνω στο πλάνο του Ζέλικο Ομπράντοβιτς θα κινηθεί ο Παναθηναϊκός και τη νέα σεζόν, τόνισε ο Αργύρης Πεδουλάκης. Ο Έλληνας τεχνικός υπογράμμισε πως θέλει από τον Παναθηναϊκό να συνεχίσει τις επιτυχίες και τις κατακτήσεις τίτλων, ενώ αναφέρθηκε και στην έναρξη της Euroleague και στο ματς με τη Ρεάλ Μαδρίτης στην πρεμιέρα της διοργάνωσης. Ο Πεδουλάκης μίλησε στον ραδιοφωνικό σταθμό «Nova ΣΠΟΡ FM». Αναλυτικά δήλωσε:

Για το παιχνίδι με τη Ρεάλ Μαδρίτης στην πρώτη αγωνιστική της φάσης των ομίλων της Ευρωλίγκας:
«Είναι ένα παιχνίδι σε έναν όμιλο, στον οποίο θα αντιμετωπίσουμε όλες τις ομάδες. Μπορεί κάποια παιχνίδια να είναι πιο δύσκολα αλλά αυτά θα σε φέρουν πιο γρήγορα σε μια καλύτερη κατάσταση. Η Ρεάλ είναι σε πολύ καλή αγωνιστική κατάσταση κι εμείς δεν το έχουμε αυτό».

Για το νέο πρωτάθλημα:
«Δεν θα έχει αλλαγές με το περσινό. Απλώς κάποιες ομάδες θα έχουν τέσσερις αμερικανούς. Βέβαια με την κρίση και το φορολογικό σύστημα οι ομάδες έχουν αναγκαστεί να είναι πιο μαζεμένες

Για την ταυτότητα του νέου Παναθηναϊκού:
«Θέλουμε να κρατήσουμε τα στοιχεία που είχε ο Παναθηναϊκός. Το να παίζει έξυπνα, να ξέρει να καθορίζει αυτός τον ρυθμό και όλα τα στοιχεία που είχε με τον Ομπράντοβιτς. Το pick ‘n roll όλοι το γνωρίζουν και το εφαρμόζουν. Βεβαίως και θα συνεχίσουμε σε αυτό καθώς και έχουμε κάποια παιδιά στο ρόστερ που το γνωρίζουν πάρα πολύ καλά».

Για τους στόχους του Παναθηναϊκού στην αγωνιστική σεζόν που αρχίζει:
«Στόχος μας είναι να πάρουμε και πάλι τα σκήπτρα στην Ελλάδα και στην Ευρώπη θα δούμε. Έχουμε ένα νέο ρόστερ. Με πέντε παιδιά που έχουν εμπειρίες από την Ευρωλίγκα. Οι άλλοι παίκτες δεν έχουν. Πάμε λοιπόν, παιχνίδι με παιχνίδι για να βελτιωθούμε. Είναι λογικό να αρχίζουμε με άλλους στόχους σε σχέση με την περσινή σεζόν. Είναι καλό να μην πιέσουμε τα παιδιά και να τα βοηθήσουμε να χτίσουν αυτοπεποίθηση κάτι που είναι αρκετά σημαντικό».

Για την παρουσία νέων παικτών στο πρωτάθλημα λόγω κρίσης;:
«Το ελληνικό μπάσκετ στην Ευρώπη είναι οι πιο πετυυχημένες στην Ευρώπη. Κάποιες ομάδες θα εμφανίσουν περισσότερους νέους παίκτες αλλά δεν νομίζω να αλλάξουν πολλά».

Για το ρόστερ:
«Έγινε μια προσπάθεια από όλους να βρεθούν οι κατάλληλοι παίκτες. Νομίζω πως έχουν κλείσει οι μεταγραφές. Θα ανακοινωθεί ακόμη και ο Μιλοσεβιτς και τελειώσαμε».


Σχολιασμός

Γράψτε το σχόλιό σας

ΕΤΑΙΡΙΚΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ

ΕΠΩΝΥΜΙΑ: NOVA TELECOMMUNICATIONS & MEDIA ΜΟΝΟΠΡΟΣΩΠΗ ΑΝΩΝΥΜΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ (δ.τ. NOVA M.A.E.)

ΑΦΜ: 099936189, ΔΟΥ ΦΑΕ ΑΘΗΝΩΝ

ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ: ΛΕΩΦΟΡΟΣ ΑΘΗΝΩΝ 106, ΑΘΗΝΑ, 104 42

ΤΗΛ: 210-6158000, E-MAIL: info@novasports.gr

ΙΔΙΟΚΤΗΤΡΙΑ ΕΤΑΙΡΕΙΑ: NOVA M.A.E. ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ ΟΜΙΛΟΥ ΕΤΑΙΡΕΙΩΝ “UNITED GROUP OF COMPANIES”

ΝΟΜΙΜΗ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΡΙΑ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ: ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΛΙΩΡΗΣ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ ΣΥΝΤΑΞΗΣ: ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ ΔΟΥΚΑΣ

ΔΙΚΑΙΟΥΧΟΣ ΤΟΥ ΟΝΟΜΑΤΟΣ ΤΟΜΕΑ (DOMAIN NAME): NOVA M.A.E.