Αμφίβολος ο Τσαλδάρης

Με προορισμό τη Δράμα αναχώρησε σήμερα (2/10) ο Κολοσσός, όπου και θα αντιμετωπίσει την τοπική ομάδα, στα πλαίσια της προημιτελικής φάσης του Κυπέλλου Ελλάδας.

Με προορισμό τη Δράμα αναχώρησε σήμερα (2/10) ο Κολοσσός, όπου και θα αντιμετωπίσει την τοπική ομάδα  στα πλαίσια της προημιτελικής φάσης του Κυπέλλου Ελλάδας.

Στην αποστολή των «θαλασσί» συμπεριλήφθηκε και ο Δημήτρης Τσαλδάρης, ωστόσο είναι αμφίβολο αν θα πάρει χρόνο συμμετοχής εξαιτίας του τραυματισμού που τον ταλαιπωρεί.

Συγκεκριμένα την 12άδα της ομάδας της Ρόδου αποτελούν οι: Γιώργος Καλαϊτζής, Μάρκους Χάτεν, Γιάννης Γεωργαλλής, Δημήτρης Καλαμπόκης, Τζος Ντόλαρντ, Δημήτρης Τσαλδάρης, Κέβιν Λάνγκφορντ, Λαρόν Ντέντι, Φάνης Κουμπούρας, Άλεξ Βουγιούκας, Μανώλης Κουκουλάς και Αλέξανδρος Αυγενικός.

Όσον αφορά στην αναμέτρηση με τους Δραμινούς, ο κόουτς του Κολοσσού, Μηνάς Γκέκος ανέφερε ότι πρόκειται για ένα δύσκολο ματς κόντρα σε έναν δυνατό αντίπαλο:

«Είναι το πρώτο επίσημο παιχνίδι της χρονιάς απέναντι σε μία δυνατή ομάδα και μία δύσκολη έδρα. Ο ΚΑΟΔ είναι οργανωμένος, ενισχύθηκε αρκετά και θα παίξει μπροστά στον κόσμο του. Πιστεύω ότι είμαστε έτοιμοι και θα κοιτάξουμε να κάνουμε ό,τι καλύτερο μπορούμε στη Δράμα. Όλα τα παιχνίδια μας ενδιαφέρουν και θα προσπαθήσουμε να διορθώσουμε τα λάθη μας».


Σχολιασμός

Γράψτε το σχόλιό σας

ΕΤΑΙΡΙΚΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ

ΕΠΩΝΥΜΙΑ: NOVA TELECOMMUNICATIONS & MEDIA ΜΟΝΟΠΡΟΣΩΠΗ ΑΝΩΝΥΜΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ (δ.τ. NOVA M.A.E.)

ΑΦΜ: 099936189, ΔΟΥ ΦΑΕ ΑΘΗΝΩΝ

ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ: ΛΕΩΦΟΡΟΣ ΑΘΗΝΩΝ 106, ΑΘΗΝΑ, 104 42

ΤΗΛ: 210-6158000, E-MAIL: info@novasports.gr

ΙΔΙΟΚΤΗΤΡΙΑ ΕΤΑΙΡΕΙΑ: NOVA M.A.E. ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ ΟΜΙΛΟΥ ΕΤΑΙΡΕΙΩΝ “UNITED GROUP OF COMPANIES”

ΝΟΜΙΜΗ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΡΙΑ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ: ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΛΙΩΡΗΣ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ ΣΥΝΤΑΞΗΣ: ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ ΔΟΥΚΑΣ

ΔΙΚΑΙΟΥΧΟΣ ΤΟΥ ΟΝΟΜΑΤΟΣ ΤΟΜΕΑ (DOMAIN NAME): NOVA M.A.E.