“Έλα μαζί μας και πάρε θέση”

Με διπλή προπόνηση συνεχίστηκε το πρόγραμμα προετοιμασίας της ομάδας του Περιστερίου, ενόψει της δύσκολης σεζόν που έρχεται. Επίσης, με ανακοίνωση, ενημερώνει τους φίλους της ομάδας για τη διάθεση των εισιτηριών διαρκείας.

Με διπλή προπόνηση συνεχίστηκε το πρόγραμμα προετοιμασίας της ομάδας του Περιστερίου, ενόψει της δύσκολης σεζόν που έρχεται. Επίσης, με ανακοίνωση, ενημερώνει τους φίλους της ομάδας για τη διάθεση των εισιτηριών διαρκείας.

Στην προπόνηση συμμετείχαν και οι τρεις Αμερικανοί του Περιστερίου (Ντουάιτ Θορν, Βέρντελ Τζόουνς και Ντάριλ Ουίλιαμς), τους οποίους ο Τζίμης Κουστένης θέλει να εντάξει όσο το δυνατόν γρηγορότερα στο κλίμα της ομάδας.

Τέλος το Περιστέρι εξέδωσε ανακοίνωση αναφορικά με την διάθεση των εισιτηρίων διαρκείας της ομάδας.

Αναλυτικά η ανακοίνωση:

“Οι φίλοι της ομάδας μας αποδεικνύουν έμπρακτα την υποστήριξή τους σε αυτή αγοράζοντας εισιτήριο διαρκείας. Όσοι δεν το έχουν κάνει ήδη μπορούν να το κάνουν από Δευτέρα έως Παρασκευή και ώρες 09:30 – 15:30 από γραφεία του Συλλόγου, στο κλειστό «Ανδρέας Παπανδρέου» (Κένεντυ και Γιαννιτσών 81Α ).

Φίλαθλε του Περιστερίου, μην ξεχνάς πως αποκτώντας την κάρτα διαρκείας για την περίοδο 2012-2013, στηρίζεις έμπρακτα την ομάδα σου, και βοηθάς το Περιστέρι μας να φτερουγίσει ξανά σε επιτυχίες. Γι’ αυτό λοιπόν, ΕΛΑ ΜΑΖΙ ΜΑΣ ΚΑΙ ΠΑΡΕ ΘΕΣΗ!!! Να σημειώσουμε πως ισχύει κανονικά η έκπτωση 50% στην τιμή του εισιτηρίου για εκείνους που επιδείξουν το μπλοκ διαρκείας του Ατρόμητου!!

ΚΑΤΗΓΟΡΙΕΣ ΕΙΣΙΤΗΡΙΩΝ ΔΙΑΡΚΕΙΑΣ:
VIP 250 ?
SILVER 100 ?
PLATINUM 80 ?
YELLOW 50 ?
FAMILY 50 ?
FANS 40 ?

– Οι κάτοχοι καρτών διαρκείας, αποκτούν προνόμια ανάλογα με την κατηγορία του εισιτηρίου διαρκείας (parking, έκπτωση από επιχειρήσεις χορηγών, εκδηλώσεις, κληρώσεις κτλ) .
– Οι κάτοχοι καρτών διαρκείας της περσινής περιόδου, παρακαλούνται να επικοινωνήσουν με τα γραφεία της ΚΑΕ, προκειμένου να διατηρήσουν (εφ’ όσον το επιθυμούν) την θέση τους, κατά προτεραιότητα.

ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ :
Τηλέφωνο : 210-5777147, 210- 5778190.
EMAIL : gsp.kae2009@gmail.com
Υπεύθυνη Γραμματείας ΚΑΕ : Κατερίνα Κόλλια”.


Σχολιασμός

Γράψτε το σχόλιό σας

ΕΤΑΙΡΙΚΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ

ΕΠΩΝΥΜΙΑ: NOVA TELECOMMUNICATIONS & MEDIA ΜΟΝΟΠΡΟΣΩΠΗ ΑΝΩΝΥΜΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ (δ.τ. NOVA M.A.E.)

ΑΦΜ: 099936189, ΔΟΥ ΦΑΕ ΑΘΗΝΩΝ

ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ: ΛΕΩΦΟΡΟΣ ΑΘΗΝΩΝ 106, ΑΘΗΝΑ, 104 42

ΤΗΛ: 210-6158000, E-MAIL: info@novasports.gr

ΙΔΙΟΚΤΗΤΡΙΑ ΕΤΑΙΡΕΙΑ: NOVA M.A.E. ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ ΟΜΙΛΟΥ ΕΤΑΙΡΕΙΩΝ “UNITED GROUP OF COMPANIES”

ΝΟΜΙΜΗ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΡΙΑ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ: ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΛΙΩΡΗΣ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ ΣΥΝΤΑΞΗΣ: ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ ΔΟΥΚΑΣ

ΔΙΚΑΙΟΥΧΟΣ ΤΟΥ ΟΝΟΜΑΤΟΣ ΤΟΜΕΑ (DOMAIN NAME): NOVA M.A.E.