Εγκώμια για Λάσμε

Την πεποίθησή του πως ο Λάσμε θα καταφέρει να πετύχει σημαντικά πράγματα με τον Παναθηναϊκό, εξέφρασε πρώην συμπαίκτης του.

Την πεποίθησή του πως ο Λάσμε θα καταφέρει να πετύχει σημαντικά πράγματα με τον Παναθηναϊκό, εξέφρασε πρώην συμπαίκτης του. Συγκεκριμένα ο Λέβον Κένταλ, με τον οποίο έπαιζαν μαζί στην Ομπραντόριο ανέφερε πως οι πράσινοι έκαναν την ιδανική επιλογή.

«Ο Παναθηναϊκός είναι η μεγάλη ευκαιρία του Λάσμε. Ξέρει ότι θα παίξει και πάλι σε υψηλό επίπεδο, αλλά αυτό δεν σημαίνει ότι νιώθει πίεση. Έχει εμπιστοσύνη στον εαυτό του, στις ικανότητές του και αυτό προέρχεται από την εμπειρία που έχει αποκτήσει αγωνιζόμενος τόσο στο NBA όσο και στις Μακάμπι, Παρτίζαν. Αν θα ταιριάξει στο σύστημα και στη φιλοσοφία του Παναθηναϊκού; Και βέβαια θα ταιριάξει. Με τον Σχορτσανίτη είναι διαφορετικοί παίκτες», τόνισε ο διεθνής άσος.

Μεγάλο ατού του Λάσμε είναι η άμυνα. «Ο Στεφάν είναι εξαιρετικός αμυντικός. Του αρέσει πολύ αυτός ο τομέας. Είναι παίκτης με έφεση στις τάπες, πολύ καλός ριμπάουντερ και γενικότερα είναι παίκτης ομάδας. Είναι αρκετά επιθετικός στην άμυνα. Είναι πιστός εργάτης. Είναι αθλητικός, αρκετά γρήγορος και ξέρει σε τι θέση πρέπει να βρίσκεται κάθε φορά. Είναι άριστος γνώστης του παιχνιδιού», ανέφερε ο Κένταλ, που θεωρεί πως ο 29χρονος άσος μπορεί να προσφέρει και στην επίθεση. «Παίζει το πικ εν ρολ, ενώ είναι εξαιρετικός και χωρίς την μπάλα. Μπορεί να απελευθερώσει τους συμπαίκτες του για να σκοράρουν, αλλά και εκείνος όταν του δίνεται η ευκαιρία σκοράρει».

Όσο για τον. άνθρωπο Λάσμε, ο Λεβόν Κένταλ είχε μόνο καλά λόγια. «Ο Παναθηναϊκός έκανε καλή επιλογή. Ο Λάσμε είναι πανέξυπνος παίκτης. Είναι καλό παιδί. Έχει φοβερό χαρακτήρα. Είναι ήρεμος άνθρωπος με αίσθηση του χιούμορ», δήλωσε στην Sportday.


Σχολιασμός

Γράψτε το σχόλιό σας

ΕΤΑΙΡΙΚΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ

ΕΠΩΝΥΜΙΑ: NOVA TELECOMMUNICATIONS & MEDIA ΜΟΝΟΠΡΟΣΩΠΗ ΑΝΩΝΥΜΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ (δ.τ. NOVA M.A.E.)

ΑΦΜ: 099936189, ΔΟΥ ΦΑΕ ΑΘΗΝΩΝ

ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ: ΛΕΩΦΟΡΟΣ ΑΘΗΝΩΝ 106, ΑΘΗΝΑ, 104 42

ΤΗΛ: 210-6158000, E-MAIL: info@novasports.gr

ΙΔΙΟΚΤΗΤΡΙΑ ΕΤΑΙΡΕΙΑ: NOVA M.A.E. ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ ΟΜΙΛΟΥ ΕΤΑΙΡΕΙΩΝ “UNITED GROUP OF COMPANIES”

ΝΟΜΙΜΗ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΡΙΑ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ: ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΛΙΩΡΗΣ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ ΣΥΝΤΑΞΗΣ: ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ ΔΟΥΚΑΣ

ΔΙΚΑΙΟΥΧΟΣ ΤΟΥ ΟΝΟΜΑΤΟΣ ΤΟΜΕΑ (DOMAIN NAME): NOVA M.A.E.