Γρηγοριάδης: «Μας είχαν δώσει τελεσίγραφο»

Αιχμές κατά των διοικούντων του ΚΑΟΔ άφησε ο Κώστας Γρηγοριάδης, για την αποχώρηση της ομάδας από τη Basket League.

Αιχμές κατά των διοικούντων του ΚΑΟΔ άφησε ο Κώστας Γρηγοριάδης, για την αποχώρηση της ομάδας από τη Basket League. Ο επικεφαλής συντονιστικής επιτροπής για τη σωτηρία της ομάδας της Δράμας αναφέρθηκε στις τελευταίες εξελίξεις και υπογράμμισε πως δεν ξέρει και ο ίδιος, που θα αγωνίζεται ο ΚΑΟΔ τη νέα σεζόν.

Αρχικά, ο Γρηγοριάδης τόνισε στον ραδιοφωνικό σταθμό «Sport 24 Radio 103,3»: «Για την επόμενη μέρα πρέπει να απαντήσουν αυτοί που πήραν την απόφαση για την σημερινή. Έστειλαν ένα τελεσίγραφο ότι αν δεν βρίσκονταν 120 χιλιάδες θα έκλεινε η ομάδα».

Στη συνέχεια, συμπλήρωσε: «Κινητοποιήθηκαν οι φίλοι της ομάδας και επιχειρηματίες, περίπου στους 70. Το ποσό, αν δεν συγκεντρώθηκε όλο, θα υπήρχε μία απόκλιση των 10 χιλιάδων. Αστείο ποσό. Η απόφαση ήταν ειλημμένη, γιατί φάνηκε ότι δεν περίμεναν την κινητοποίηση σε 10-15 μέρες. Παρότι κάναμε παράκληση στον μεγαλομέτοχο του ΚΑΟΔ, δεν έδωσε απάντηση και έστειλε ένα φαξ με το οποίο αναστέλλει τη λειτουργία της ΚΑΕ. Κάναμε παράκληση για να συναντηθούν οι μέτοχοι. Ζητήσαμε να μιλήσουν στα μέλη και τους μετόχους και δεν ήρθε κανείς. Διαχειρίστηκαν την κατάσταση με έναν βιαστικό τρόπο».


Σχολιασμός

Γράψτε το σχόλιό σας

ΕΤΑΙΡΙΚΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ

ΕΠΩΝΥΜΙΑ: NOVA TELECOMMUNICATIONS & MEDIA ΜΟΝΟΠΡΟΣΩΠΗ ΑΝΩΝΥΜΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ (δ.τ. NOVA M.A.E.)

ΑΦΜ: 099936189, ΔΟΥ ΦΑΕ ΑΘΗΝΩΝ

ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ: ΛΕΩΦΟΡΟΣ ΑΘΗΝΩΝ 106, ΑΘΗΝΑ, 104 42

ΤΗΛ: 210-6158000, E-MAIL: info@novasports.gr

ΙΔΙΟΚΤΗΤΡΙΑ ΕΤΑΙΡΕΙΑ: NOVA M.A.E. ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ ΟΜΙΛΟΥ ΕΤΑΙΡΕΙΩΝ “UNITED GROUP OF COMPANIES”

ΝΟΜΙΜΗ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΡΙΑ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ: ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΛΙΩΡΗΣ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ ΣΥΝΤΑΞΗΣ: ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ ΔΟΥΚΑΣ

ΔΙΚΑΙΟΥΧΟΣ ΤΟΥ ΟΝΟΜΑΤΟΣ ΤΟΜΕΑ (DOMAIN NAME): NOVA M.A.E.