Σόφο: Δε… φοβάμαι

Πανέτοιμος να αντιμετωπίσει τις δύσκολες καταστάσεις και την κριτική που αναμένει να δεχθεί είναι ο Σοφοκλής Σχορτσιανίτης, μετά την μεταγραφή του στον Παναθηναϊκό.

Πανέτοιμος να αντιμετωπίσει τις δύσκολες καταστάσεις και την κριτική που αναμένει να δεχθεί είναι ο Σοφοκλής Σχορτσιανίτης, μετά την μεταγραφή του στον Παναθηναϊκό.

Ο Έλληνας σέντερ, στις πρώτες δηλώσεις του ως παίκτης του «τριφυλλιού», εξήγησε πως δε φοβάται κάτι και πως για εκείνον όλο αυτό αποτελεί μια πρόκληση.

«Ο Παναθηναϊκός προσπαθεί να κάνει κάτι καινούριο. Μπαίνει σε μια νέα εποχή, έχει μια νέα διοίκηση, με ισχυρούς δεσμούς όμως με την προϋπάρχουσα κατάσταση που είναι σημαντικό, έχει νέο προπονητή. Δημιουργείται μια νέα ομάδα και είμαι πραγματικά χαρούμενος και περήφανος που αποτελώ κομμάτι αυτής της προσπάθειας. Όλη αυτή η κατάσταση είναι μια πρόκληση, είναι μια μεγάλη προσπάθεια. Ξέρω ότι υπάρχουν δυσκολίες, όπως και ότι θα υπάρξει σκληρή κριτική από πολύ κόσμο. Όλα αυτά όμως είναι μέσα στο πρόγραμμα και θα τα αντιμετωπίσουμε ως ομάδα. Δεν υπάρχει κανένας φόβος. Αντίθετα υπάρχει πολύ μεγάλη διάθεση για δουλειά και επιτυχίες, συνεχίζοντας στο δρόμο που έχει χαράξει ο Παναθηναϊκός», ήταν τα λόγια του 27χρονο «Σόφο» στην επίσημη ιστοσελίδα των «πρασίνων».


Σχολιασμός

Γράψτε το σχόλιό σας

ΕΤΑΙΡΙΚΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ

ΕΠΩΝΥΜΙΑ: NOVA TELECOMMUNICATIONS & MEDIA ΜΟΝΟΠΡΟΣΩΠΗ ΑΝΩΝΥΜΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ (δ.τ. NOVA M.A.E.)

ΑΦΜ: 099936189, ΔΟΥ ΦΑΕ ΑΘΗΝΩΝ

ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ: ΛΕΩΦΟΡΟΣ ΑΘΗΝΩΝ 106, ΑΘΗΝΑ, 104 42

ΤΗΛ: 210-6158000, E-MAIL: info@novasports.gr

ΙΔΙΟΚΤΗΤΡΙΑ ΕΤΑΙΡΕΙΑ: NOVA M.A.E. ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ ΟΜΙΛΟΥ ΕΤΑΙΡΕΙΩΝ “UNITED GROUP OF COMPANIES”

ΝΟΜΙΜΗ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΡΙΑ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ: ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΛΙΩΡΗΣ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ ΣΥΝΤΑΞΗΣ: ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ ΔΟΥΚΑΣ

ΔΙΚΑΙΟΥΧΟΣ ΤΟΥ ΟΝΟΜΑΤΟΣ ΤΟΜΕΑ (DOMAIN NAME): NOVA M.A.E.