«Ζοτς»: Η παραμονή μου εξαρτάται από την ομάδα

Στο αν θα συνεχίσει να βρίσκεται στον πάγκο του Παναθηναϊκού, απάντησε ο Ζέλιμιρ Ομπράντοβιτς λέγοντας πως αυτό εξαρτάται από τους διοικούντες.

Στο αν θα συνεχίσει να βρίσκεται στον πάγκο του Παναθηναϊκού, απάντησε ο Ζέλιμιρ Ομπράντοβιτς λέγοντας πως αυτό εξαρτάται από τους διοικούντες.
«Πιστεύω ότι οι συζητήσεις έγιναν αργά αλλά το σημαντικό είναι οι ιθύνοντες του Παναθηναϊκού να αποφασίσουν άμεσα τι θέλουν να κάνουν την επόμενη ή τις επόμενες χρονιές. Ούτως ή άλλως πρέπει να παρθούν αποφάσεις άμεσα αφού λήγουν πολλά συμβόλαια. Αν φύγω αυτό θα είναι απόφαση της ομάδας. Στην προτελευταία συνέντευξη είπα ότι είμαι 13 χρόνια και με τους ανθρώπους δεν είναι τυπική έχει περάσει σε άλλο επίπεδο. Γι αυτό η συμπεριφορά μου δεν είναι τυπική», ήταν τα λόγια του.
Παράλληλα, όταν ρωτήθηκε για το αν θέλει μαζί του και τον Δημήτρη Διαμαντίδη, εξήγησε ότι «η θέληση μου είναι να συνεχίσουμε όλοι μαζί».
Αναφερόμενος, βέβαια, στα όσα έγιναν απόψε εντός παρκέ, εξήγησε πως δίακα ο Ολυμπαικός στέφθηκε Πρωταθλητής.
«Συγχαρητήρια στον Ολυμπιακό για την κατάκτηση του πρωταθλήματος. Έπαιξαν καλύτερα από εμάς και κατέκτησα τον τίτλο. Στο τέλος αποδείχτηκε ότι το πλεονέκτημα έδρας ήταν πολύ σημαντικό».
Δεν ξέχασε όμως τους παίκτες του, αλλά και τους φιλάθλους της ομάδας, λέγοντας ότι «όπως και να έχει ήταν μεγάλη τιμή να συνεργάζομαι με αυτούς τους αθλητές και τους ευχαριστώ. Επίσης θα ήθελα να πω ένα μεγάλο ευχαριστώ στον κόσμο μας που ήρθαν στο ξενοδοχείο πριν από το παιχνίδι αλλά και καθ’ όλη τη διάρκεια. Επίσης στο ξενοδοχείο ήταν και άλλοι οι φίλοι μας όπως ο Δημήτρης Γιανναόκοπουλος και ο Θανάσης Γιαννακόπουλος. Είναι πολύ σημαντικό που θα συνεχίσει η οικογένεια στον Παναθηναϊκό». 


Σχολιασμός

Γράψτε το σχόλιό σας

ΕΤΑΙΡΙΚΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ

ΕΠΩΝΥΜΙΑ: NOVA TELECOMMUNICATIONS & MEDIA ΜΟΝΟΠΡΟΣΩΠΗ ΑΝΩΝΥΜΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ (δ.τ. NOVA M.A.E.)

ΑΦΜ: 099936189, ΔΟΥ ΦΑΕ ΑΘΗΝΩΝ

ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ: ΛΕΩΦΟΡΟΣ ΑΘΗΝΩΝ 106, ΑΘΗΝΑ, 104 42

ΤΗΛ: 210-6158000, E-MAIL: info@novasports.gr

ΙΔΙΟΚΤΗΤΡΙΑ ΕΤΑΙΡΕΙΑ: NOVA M.A.E. ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ ΟΜΙΛΟΥ ΕΤΑΙΡΕΙΩΝ “UNITED GROUP OF COMPANIES”

ΝΟΜΙΜΗ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΡΙΑ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ: ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΛΙΩΡΗΣ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ ΣΥΝΤΑΞΗΣ: ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ ΔΟΥΚΑΣ

ΔΙΚΑΙΟΥΧΟΣ ΤΟΥ ΟΝΟΜΑΤΟΣ ΤΟΜΕΑ (DOMAIN NAME): NOVA M.A.E.