Αλβέρτης: “Θα συνεχιστεί η πράσινη δυναστεία”

Την πεποίθησή του πως ο Παναθηναϊκός θα καταφέρει να πάρει τον τίτλο μέσα στο ΣΕΦ και θα συνεχίσει την δυναστεία του, εξέφρασε ο Φραγκίσκος Αλβέρτης.

Την πεποίθησή του πως ο Παναθηναϊκός θα καταφέρει να πάρει τον τίτλο μέσα στο ΣΕΦ και θα συνεχίσει την δυναστεία του, εξέφρασε ο Φραγκίσκος Αλβέρτης. Οπως τόνισε η ομάδα του είναι ικανή να επαναλάβει τον άθλο του 1999 και να ανατρέψει τα δεδομένα.

«Το έχουμε πει πολλές φορές και θα το ξαναπούμε πως αυτά τα παιχνίδια είναι ιδιαίτερα. Είναι παιχνίδια που κρίνουν έναν τίτλο», είπε αρχικά στην «Πράσινη και συνέχισε: «Ανεξάρτητα από την κατάσταση που βρίσκονται οι δύο ομάδες. Μιλάμε για έναν αγώνα μεταξύ Παναθηναϊκού και Ολυμπιακού, ο νικητής του οποίου θα πάρει το πρωτάθλημα. Όπως κρινόταν ο τίτλος και το ’99. Ήταν το πιο σημαντικό παιχνίδι της χρονιάς. Είχαμε μια πάρα πολύ καλή ομάδα, είχαμε ψυχολογία και το κλίμα ήταν το καλύτερο. Ξέραμε και νιώθαμε πως είχε έρθει η ώρα μας. Το παιχνίδι εκείνο, ο τίτλος αυτός ήταν η αρχή της δυναστείας που «χτίσαμε». Μια δυναστεία που όχι μόνο δεν έχει τελειώσει, αλλά όλοι επιθυμούμε και θέλουμε να συνεχιστεί για πολύ ακόμη. Όλοι οι παίκτες ξέρουν πάρα πολύ καλά τι πρέπει να κάνουν και είναι έτοιμοι για αυτό».


Σχολιασμός

Γράψτε το σχόλιό σας

ΕΤΑΙΡΙΚΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ

ΕΠΩΝΥΜΙΑ: NOVA TELECOMMUNICATIONS & MEDIA ΜΟΝΟΠΡΟΣΩΠΗ ΑΝΩΝΥΜΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ (δ.τ. NOVA M.A.E.)

ΑΦΜ: 099936189, ΔΟΥ ΦΑΕ ΑΘΗΝΩΝ

ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ: ΛΕΩΦΟΡΟΣ ΑΘΗΝΩΝ 106, ΑΘΗΝΑ, 104 42

ΤΗΛ: 210-6158000, E-MAIL: info@novasports.gr

ΙΔΙΟΚΤΗΤΡΙΑ ΕΤΑΙΡΕΙΑ: NOVA M.A.E. ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ ΟΜΙΛΟΥ ΕΤΑΙΡΕΙΩΝ “UNITED GROUP OF COMPANIES”

ΝΟΜΙΜΗ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΡΙΑ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ: ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΛΙΩΡΗΣ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ ΣΥΝΤΑΞΗΣ: ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ ΔΟΥΚΑΣ

ΔΙΚΑΙΟΥΧΟΣ ΤΟΥ ΟΝΟΜΑΤΟΣ ΤΟΜΕΑ (DOMAIN NAME): NOVA M.A.E.