Καστρίτης: «100% δίκαη η νίκη του ΠΑΟΚ»

Συγχαρητήρια στον ΠΑΟΚ για τη νίκη του έδωσε ο Γιάννης Καστρίτης, αναγνωρίζοντας την ανωτερότητα της ομάδας της Θεσσαλονίκης.

Συγχαρητήρια στον ΠΑΟΚ για τη νίκη του έδωσε ο Γιάννης Καστρίτης, αναγνωρίζοντας την ανωτερότητα της ομάδας της Θεσσαλονίκης. Τα πολλά λάθη και η πίεση του αντιπάλου οδήγησαν τον Αρκαδικό στην ήττα, όπως τόνισε ο προπονητής του.

Οι δηλώσεις του:

«Συγχαρητήρια στον ΠΑΟΚ για την 100% δίκαιη επικράτηση. Μιλάμε για δύο εντελώς διαφορετικά πρόσωπα. Στο πρώτο ημίχρονο είμαστε πολύ ευχαριστημένοι και αξίζουν συγχαρητήρια στα παιδιά. Είχαμε όμως τεράστια διαφορά στο ξεκίνημα κυρίως του 3ου δεκαλέπτου.

Ο ΠΑΟΚ είχε μηδέν κλεψίματα στο πρώτο ημίχρονο και στο δεύτερο έκανε επτά τα περισσότερα στην πρώτη πάσα. Εμείς κάναμε πολλά λάθη. Ο αντίπαλος μας πίεσε, έτσι είναι οι μεγάλες ομάδες στην έδρα τους, δεν ματσάραμε την ενέργεια τους. Εμείς συνεχίζουμε και βλέπουμε το επόμενο παιχνίδι», τόνισε ο προπονητής των Αρκάδων. 

Οι δηλώσεις του Άκη Καλλινικίδη:
«Ήρθαμε να πατήσουμε στις αδυναμίες του ΠΑΟΚ και στην κούραση που θα έβγαζε στη διάρκεια του παιχνιδιού και το άγχος που θα μπορούσαμε να προκαλέσουμε. Στο πρώτο ήμασταν πολύ καλοί και στο ημίχρονο είπαμε ότι δεν θα έπρεπε να δώσουμε ψυχολογία στον ΠΑΟΚ. Στο τρίτο όμως μας διέλυσαν αμυντικά και επιθετικά. Στην Α1 με τέτοιες ομάδες εκτός έδρας θα πρέπει να καταλάβουμε ότι το παιχνίδι κρατάει 40 και όχι 20 λεπτά. Ήταν ένα μάθημα για εμάς, ελπίζουμε να το χρησιμοποιήσουμε προς όφελος μας στη συνέχεια του Πρωταθλήματος».


Σχολιασμός

Γράψτε το σχόλιό σας

ΕΤΑΙΡΙΚΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ

ΕΠΩΝΥΜΙΑ: NOVA TELECOMMUNICATIONS & MEDIA ΜΟΝΟΠΡΟΣΩΠΗ ΑΝΩΝΥΜΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ (δ.τ. NOVA M.A.E.)

ΑΦΜ: 099936189, ΔΟΥ ΦΑΕ ΑΘΗΝΩΝ

ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ: ΛΕΩΦΟΡΟΣ ΑΘΗΝΩΝ 106, ΑΘΗΝΑ, 104 42

ΤΗΛ: 210-6158000, E-MAIL: info@novasports.gr

ΙΔΙΟΚΤΗΤΡΙΑ ΕΤΑΙΡΕΙΑ: NOVA M.A.E. ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ ΟΜΙΛΟΥ ΕΤΑΙΡΕΙΩΝ “UNITED GROUP OF COMPANIES”

ΝΟΜΙΜΗ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΡΙΑ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ: ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΛΙΩΡΗΣ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ ΣΥΝΤΑΞΗΣ: ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ ΔΟΥΚΑΣ

ΔΙΚΑΙΟΥΧΟΣ ΤΟΥ ΟΝΟΜΑΤΟΣ ΤΟΜΕΑ (DOMAIN NAME): NOVA M.A.E.