Ο Γυμναστικός Λάρισας νικητής στο ντέρμπι παραμονής!

Ο ΓΣΛ/Φάρος επικράτησε μέσα στα Τρίκαλα με 74-65.

Ντέρμπι στα Τρίκαλα στα πρώτα δέκα λεπτά με τους γηπεδούχους να έχουν ζεστούς τους Τάλτον και Μόρις που πέτυχαν 14 πόντους στο ξεκίνημα του παιχνιδιού.

Τα πάντα άλλαξαν στην 2η περίοδο και με επί μέρους σκορ 13-28  ο Γυμναστικός Λάρισας κατάφερε να περάσει μπροστά και να οδηγήσει τον αγώνα.

Πρωταγωνιστής ο Σάφτενααρ με 17 πόντους, 4 ριμπάουντ και 2 ασίστ έδωσε αέρα 12 πόντων στην ομάδα του Σκουρτόπουλου για να πάνε οι ομάδες στα αποδυτήρια με 36-48. Το σκηνικό δεν άλλαξε στην επανάληψη με τους φιλοξενούμενους να συνεχίζουν να οδηγούν την αναμέτρηση και τον Παπαντωνίου να είναι άξιος συμπαραστάτης του Σάφτενααρ στην επίθεση πετυχαίνοντας 13 πόντους. Το δεκάλεπτο κλείνει 18-16 για τα Τρίκαλα με τον Γυμναστικό να κρατάει μια διαφορά 10 πόντων ( 54-64).

Στο τελευταίο δεκάλεπτο οι άμυνες έχουν την τιμητική τους. Ο Γυμναστικός βάζει 3 πόντους σε 7 λεπτά κάνοντας το φινάλε δραματικό με την διαφορά να πέφτει στους 5 πόντους. Μουράτος , Παπαμακάριος και Φένερ μπαίνουν στην εξίσωση καταφέρνοντας να κρατήσουν το προβάδισμα για τους φιλοξενούμενους με το τελικό 65-74 να δίνει τεράστια βαθμολογική ανάσα στον Γυμναστικό στην προσπάθεια που κάνει για να παραμείνει στην κατηγορία. Τα Τρίκαλα πλήρωσαν τα πολλά τους λάθη (17 ) και άσχημη εμφάνιση στην 2η περίοδο που σημείωσαν 13 πόντους αλλά και στην τελευταία που έβαλαν μόλις 11. Πρώτος σκόρερ για τους νικητές ο Σάφτενααρ με 19 πόντους, 16 πρόσθεσε ο Παπαντωνίου. Για τους ηττημένος ο Τάλτον τελείωσε τον αγώνα με 15 πόντους. Το τελικό 65-74 βάζει σε μπελάδες τα Τρίκαλα που έφτασαν τις 15 ήττες σε 18 αγώνες.
 


Σχολιασμός

Γράψτε το σχόλιό σας

ΕΤΑΙΡΙΚΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ

ΕΠΩΝΥΜΙΑ: NOVA TELECOMMUNICATIONS & MEDIA ΜΟΝΟΠΡΟΣΩΠΗ ΑΝΩΝΥΜΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ (δ.τ. NOVA M.A.E.)

ΑΦΜ: 099936189, ΔΟΥ ΦΑΕ ΑΘΗΝΩΝ

ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ: ΛΕΩΦΟΡΟΣ ΑΘΗΝΩΝ 106, ΑΘΗΝΑ, 104 42

ΤΗΛ: 210-6158000, E-MAIL: info@novasports.gr

ΙΔΙΟΚΤΗΤΡΙΑ ΕΤΑΙΡΕΙΑ: NOVA M.A.E. ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ ΟΜΙΛΟΥ ΕΤΑΙΡΕΙΩΝ “UNITED GROUP OF COMPANIES”

ΝΟΜΙΜΗ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΡΙΑ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ: ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΛΙΩΡΗΣ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ ΣΥΝΤΑΞΗΣ: ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ ΔΟΥΚΑΣ

ΔΙΚΑΙΟΥΧΟΣ ΤΟΥ ΟΝΟΜΑΤΟΣ ΤΟΜΕΑ (DOMAIN NAME): NOVA M.A.E.