Π. Γιαννακόπουλος: «Φεύγουμε είναι οριστικό»

Οριστική είναι η απόφαση του Παύλου Γιαννακόπουλου να αποχωρήσει από την ΚΑΕ Παναθηναϊκός μετά το τέλος της φετινής περιόδου.

Οριστική είναι η απόφαση του Παύλου Γιαννακόπουλου να αποχωρήσει από την ΚΑΕ Παναθηναϊκός μετά το τέλος της φετινής περιόδου.
Ο Πρόεδρος και μεγαλομέτοχος των έξι φορές πρωταθλητών Ευρώπης, μιλώντας στην ΕΡΑ ΣΠΟΡ τόνισε ότι έχει κουραστεί από την πολυετή και καθημερινή απασχόληση με το μπάσκετ και ξεκαθάρισε οτι δεν θέλει να ασχοληθεί με το ποδόσφαιρο


Αναλυτικά όσα δήλωσε στην ΕΡΑ ΣΠΟΡ
«Η απόφαση να φύγουμε από τον Παναθηναϊκό είναι οριστική και δεν μπορούμε να κάνουμε τίποτα άλλο καθώς έχουμε κουραστεί τόσα πολλά χρόνια. Είμαστε από το πρωί μέχρι το βράδυ με το μυαλό μας στην ομάδα και θα πρέπει να γίνει η αλλαγή. Έχουμε ταυτιστεί με τον κόσμο και θέλουμε να είναι πάντα ο σύλλογος στην κορυφή».

Για το Φάιναλ Φορ της Κωνσταντινούπολης: «Θέλουμε να κατακτήσουμε και το 7ο ευρωπαϊκό τίτλο. Θέλω να ζητήσω από τους φίλους μας που θα ταξιδέψουν στην Κωνσταντινούπολη για το Φάιναλ Φορ να είναι προσεκτικοί στην συμπεριφορά τους.».

Για τον ποδοσφαιρικό Παναθηναϊκό και τα προβλήματα που αντιμετωπίζει: «Δεν θέλω να ασχοληθώ με τα θέματα που έχει ο ποδοσφαιρικός Παναθηναϊκός».

Για την πρωτοβουλία του αδερφού του Θανάση Γιαννακόπουλου να φέρει στο ίδιο τραπέζι Βαρδινογιάννη και Βγενόπουλο: «Θα είμαστε παρόντες όταν μας χρειαστεί η ομάδα του Παναθηναϊκού και στην επόμενη μέρα».



Σχολιασμός

Γράψτε το σχόλιό σας

ΕΤΑΙΡΙΚΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ

ΕΠΩΝΥΜΙΑ: NOVA TELECOMMUNICATIONS & MEDIA ΜΟΝΟΠΡΟΣΩΠΗ ΑΝΩΝΥΜΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ (δ.τ. NOVA M.A.E.)

ΑΦΜ: 099936189, ΔΟΥ ΦΑΕ ΑΘΗΝΩΝ

ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ: ΛΕΩΦΟΡΟΣ ΑΘΗΝΩΝ 106, ΑΘΗΝΑ, 104 42

ΤΗΛ: 210-6158000, E-MAIL: info@novasports.gr

ΙΔΙΟΚΤΗΤΡΙΑ ΕΤΑΙΡΕΙΑ: NOVA M.A.E. ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ ΟΜΙΛΟΥ ΕΤΑΙΡΕΙΩΝ “UNITED GROUP OF COMPANIES”

ΝΟΜΙΜΗ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΡΙΑ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ: ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΛΙΩΡΗΣ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ ΣΥΝΤΑΞΗΣ: ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ ΔΟΥΚΑΣ

ΔΙΚΑΙΟΥΧΟΣ ΤΟΥ ΟΝΟΜΑΤΟΣ ΤΟΜΕΑ (DOMAIN NAME): NOVA M.A.E.