Πρώτο διπλό και γερά στο κόλπο της παραμονής ο Πανιώνιος

Με 81-76 πέρασε από τα Τρίκαλα ο Πανιώνιος, συνεχίζοντας την πορεία παραμονής που κάνει στις τελευταίες αγωνιστικές. Θέμα χρόνου η Α2 για τα Τρίκαλα.

Με 81-76 πέρασε από τα Τρίκαλα ο Πανιώνιος, συνεχίζοντας την πορεία παραμονής που κάνει στις τελευταίες αγωνιστικές. Θέμα χρόνου η Α2 για τα Τρίκαλα. 

Η ομάδα του Βαγγέλη Ζιάγκου, πήρε την τρίτη της νίκη στις τελευταίες τέσσερις αγωνιστικές και τέσσερις στροφές πριν το φινάλε, μετρά 7-15, όσο ακριβώς και ο Κόροιβος Αμαλιάδας, με τους κυανέρυθρους όμως να υπερτερούν στην ισοβαθμία. 

Με σπουδαίο δεύτερο δεκάλεπτο, οι Νεοσμυρνιώτες ξέφυγαν 16 πόντους (36-52) παρόλα αυτά τα Τρίκαλα δεν παράτησαν το ματς και εκμεταλλευόμενα τα “νεκρά” διαστήματα των φιλοξενούμενων, κατάφεραν ακόμα να περάσουν και μπροστά στη συνέχεια (60-58). 

Μπρέιζελτον και Κράβιτς κράτησαν όρθιο τον Πανιώνιο σε αυτό το διάστημα και με δικά τους καλάθια, έφεραν την ομάδα τους και πάλι σε θέση ισχύος, για να έρθει με άγχος τελικά το ροζ φύλλο. Ο Αμερικανός με 25 πόντους ήταν ο κορυφαίος, ο Κράβιτς πρόσθεσε 17 ενώ από πλευράς Τρικάλων που με 3-19 αποχαιρετούν σιγά-σιγά τη μεγάλη κατηγορία, ξεχώρισε ο Ρίτσαρντσον με 20 πόντους.


Σχολιασμός

Γράψτε το σχόλιό σας

ΕΤΑΙΡΙΚΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ

ΕΠΩΝΥΜΙΑ: NOVA TELECOMMUNICATIONS & MEDIA ΜΟΝΟΠΡΟΣΩΠΗ ΑΝΩΝΥΜΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ (δ.τ. NOVA M.A.E.)

ΑΦΜ: 099936189, ΔΟΥ ΦΑΕ ΑΘΗΝΩΝ

ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ: ΛΕΩΦΟΡΟΣ ΑΘΗΝΩΝ 106, ΑΘΗΝΑ, 104 42

ΤΗΛ: 210-6158000, E-MAIL: info@novasports.gr

ΙΔΙΟΚΤΗΤΡΙΑ ΕΤΑΙΡΕΙΑ: NOVA M.A.E. ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ ΟΜΙΛΟΥ ΕΤΑΙΡΕΙΩΝ “UNITED GROUP OF COMPANIES”

ΝΟΜΙΜΗ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΡΙΑ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ: ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΛΙΩΡΗΣ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ ΣΥΝΤΑΞΗΣ: ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ ΔΟΥΚΑΣ

ΔΙΚΑΙΟΥΧΟΣ ΤΟΥ ΟΝΟΜΑΤΟΣ ΤΟΜΕΑ (DOMAIN NAME): NOVA M.A.E.