Αλεξανδρής: «Με τον κόσμο για τη νίκη»

Αισιόδοξος πως με τη βοήθεια του κόσμου ο Άρης θα πανηγυρίσει τη νίκη κόντρα στον ΠΑΟΚ, εμφανίστηκε ο Βαγγέλης Αλεξανδρής.

Αισιόδοξος πως με τη βοήθεια του κόσμου ο Άρης θα πανηγυρίσει τη νίκη κόντρα στον ΠΑΟΚ, εμφανίστηκε ο Βαγγέλης Αλεξανδρής. Ο τεχνικός των «κίτρινων» τόνισε πως η ομάδα του χρειάζεται τη νίκη κόντρα στον ΠΑΟΚ για να πετύχει το στόχο που έχει θέσει.

«Έχουμε προετοιμαστεί πάρα πολύ καλά για αυτόν τον αγώνα και είμαστε αισιόδοξοι ότι με την βοήθεια του κόσμου που ελπίζουμε ότι θα γεμίσει το Παλαί, θα πάρουμε στο τέλος τη νίκη. Μια νίκη που χρειαζόμαστε πολύ για να πετύχουμε στον στόχο που έχουμε θέσει εδώ και καιρό», δήλωσε ο Βαγγέλης Αλεξανδρής.

Από την πλευρά του, ο Ρόναλντ Ντέιβις ανέφερε: «Πρέπει να είμαστε συγκεντρωμένοι σε όλη την διάρκεια της αναμέτρησης. Θα μελετήσουμε τους αντιπάλους μας στο βίντεο και πρέπει να εφαρμόσουμε ότι μας ζητήσει ο κόουτς. Το «κλειδί» θα είναι να παίξουμε καλή ομαδική άμυνα και να αγωνιστούμε με καρδιά. Θα παλέψουμε για να κερδίσουμε. Ανυπομονώ να έρθει ή ώρα που θα αρχίσει η αναμέτρηση. Αυτός ο αγώνας είναι ο πιο σημαντικός που θα δώσω μέχρι στιγμής στην καριέρα μου. Όσον αφορά όμως το πώς προετοιμάζω τον εαυτό μου, δεν πρόκειται να αλλάξω τις συνήθειες μου. Με την ίδια προσέγγιση βλέπω τον συγκεκριμένο αγώνα, όπως και τους υπόλοιπους.

Θα προσπαθήσω να ξεκουραστώ όσο γίνεται περισσότερο σήμερα, θα μπω αύριο στο παρκέ πριν τον αγώνα για έξτρα σουτ και θα βγάλω την ώρα της «μάχης» όλη μου την ενέργεια. Ξέρω πολύ καλά τι σημαίνει για τους φιλάθλους του Άρη μια νίκη επί του ΠΑΟΚ. Έχω δει αρκετά βίντεο στο youtube, με έχει πιάσει αρκετός κόσμος στον δρόμο τις τελευταίες μέρες που μου ζητάει να κερδίσουμε και περιμένω από τους φιλάθλους μας να είναι πολύ ενθουσιώδεις αύριο και ανυπομονώ να ζήσω από κοντά αυτήν την ατμόσφαιρα».


Σχολιασμός

Γράψτε το σχόλιό σας

ΕΤΑΙΡΙΚΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ

ΕΠΩΝΥΜΙΑ: NOVA TELECOMMUNICATIONS & MEDIA ΜΟΝΟΠΡΟΣΩΠΗ ΑΝΩΝΥΜΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ (δ.τ. NOVA M.A.E.)

ΑΦΜ: 099936189, ΔΟΥ ΦΑΕ ΑΘΗΝΩΝ

ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ: ΛΕΩΦΟΡΟΣ ΑΘΗΝΩΝ 106, ΑΘΗΝΑ, 104 42

ΤΗΛ: 210-6158000, E-MAIL: info@novasports.gr

ΙΔΙΟΚΤΗΤΡΙΑ ΕΤΑΙΡΕΙΑ: NOVA M.A.E. ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ ΟΜΙΛΟΥ ΕΤΑΙΡΕΙΩΝ “UNITED GROUP OF COMPANIES”

ΝΟΜΙΜΗ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΡΙΑ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ: ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΛΙΩΡΗΣ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ ΣΥΝΤΑΞΗΣ: ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ ΔΟΥΚΑΣ

ΔΙΚΑΙΟΥΧΟΣ ΤΟΥ ΟΝΟΜΑΤΟΣ ΤΟΜΕΑ (DOMAIN NAME): NOVA M.A.E.