Κέσελ: Η τύχη μας είναι στα χέρια μας

Μετά από ένα πολύ... αποδοτικό για τον ίδιο Ευρωμπάσκετ, ο Μάρκο Κέσελ πέρασε μια περίοδο κάμψης, ήταν υπ' ατμόν από τον Ολυμπιακό και τώρα... επέστρεψε.

Μετά από ένα πολύ… αποδοτικό για τον ίδιο Ευρωμπάσκετ, ο Μάρκο Κέσελ πέρασε μια περίοδο κάμψης, ήταν υπ’ ατμόν από τον Ολυμπιακό και τώρα… επέστρεψε, τονίζοντας ότι ο Ολυμπιακός κρατά πια την τύχη του στα χέρια του τόσο όσον αφορά στην κατάκτηση του Πρωταθλήματος, όσο και στην πρόκριση του στα προημιτελικά της Ευρωλίγκας.

«Αυτό που έχει σημασία είναι πως κρατάμε τις τύχες μας στα χέρια μας. Στην Α1 είμαστε μπροστά απ’ τον Παναθηναϊκό κι αν τερματίσουμε πρώτοι στην κανονική περίοδο θα έχουμε το απόλυτο πλεονέκτημα έδρας στα playoffs. Τώρα ακολουθεί ο ημιτελικός του Κυπέλλου με τον ΠΑΟΚ, μετά θα πάμε στη Μόσχα και στο τέλος θα περιμένουμε τη Γαλατάσαραϊ και με λίγη τύχη θα περάσουμε στα προημιτελικά», ήταν χαρακτηριστικά τα λεγόμενα του όον αφορά στη μέρα μετά και το ντέρμπι με τον Παναθηναϊκό.

Ο Σέρβος φόργουορντ εξήγησε -μιλώντας στην εφημερίδα «Mondo» της πατρίδας του- πως «πέρασα μία δύσκολη περίοδο, όπου δεν ήξερα τι γίνεται. Έμεινα πίσω. Συνέχισα να δουλεύω και κατάφερα να πείσω τον προπονητή. Επέστρεψα στην ομάδα κι ευελπιστώ να συνεχίσω να βελτιώνομαι και να βοηθήσω στους στόχους της ομάδος, αρχίζοντας με την πρόκριση στα playoffs της Ευρωλίγκας».

Μετά από την κάμψη, ήρθε η ανάκαμψη και η πολύ καλή απόδοση του στο ντέρμπι με τον Παναθηναϊκό το επιβεβαίωσε. Δεν ήταν όμως, μόνο τα όσα έκανε ο ίδιος, αλλά και πως η ομάδα του πήρε τη νίκη – πλεονέκτημα επί του Πρωταθλητή Ελλάδος και Εύρωπης. Η σύγκριση ήταν αναπόφευκτη λοιπόν. «Ο Παναθηναϊκός έχει τους Διαμαντίδη και Μπατίστ για πολλά χρόνια μαζί, ενώ ο Ζέλικο Ομπράντοβιτς έχει κατακτήσει σχεδόν όλα τα τρόπαια σε όλες τις διοργανώσεις που έχει συμμετάσχει. Έχουν ένα πολύ καλά οργανωμένο σύνολο, με εμπειρία. Εμείς αλλάξουμε το καλοκαίρι σχεδόν όλη την ομάδα. Έμεινα εγώ, ο Σπανούλης, ο Παπανικολάου… Ήρθαν αρκετοί νεαροί παίκτες, πρόθυμοι να αποδείξουν τι αξίζουν. Για την ώρα έχουμε μεγάλη ώθηση, καθόλου πίεση και θα δούμε πώς θα αντεπεξέλθουμε, όταν έρθουν οι κρίσιμες αναμετρήσεις», τόνισε. Παράλληλα, στάθηκε και στο γεγονός του κατάμεστου Σταδίου Ειρήνης και Φιλίας, λέγοντας ότι «για πρώτη φορά φέτος είχαμε γεμάτο το ΣΕΦ και καυτή ατμόσφαιρα κι ο κόσμος μάς έδωσε ώθηση για ένα αξιόλογο προβάδισμα. Ο Παναθηναϊκός, όταν δεν είχε τίποτα να χάσει, άρχισε να σουτάρει τρίποντα και στο τέλος σχεδόν μας έφτασε. Αλλά νικήσαμε κι είναι σπουδαίο πράγμα»


Σχολιασμός

Γράψτε το σχόλιό σας

ΕΤΑΙΡΙΚΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ

ΕΠΩΝΥΜΙΑ: NOVA TELECOMMUNICATIONS & MEDIA ΜΟΝΟΠΡΟΣΩΠΗ ΑΝΩΝΥΜΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ (δ.τ. NOVA M.A.E.)

ΑΦΜ: 099936189, ΔΟΥ ΦΑΕ ΑΘΗΝΩΝ

ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ: ΛΕΩΦΟΡΟΣ ΑΘΗΝΩΝ 106, ΑΘΗΝΑ, 104 42

ΤΗΛ: 210-6158000, E-MAIL: info@novasports.gr

ΙΔΙΟΚΤΗΤΡΙΑ ΕΤΑΙΡΕΙΑ: NOVA M.A.E. ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ ΟΜΙΛΟΥ ΕΤΑΙΡΕΙΩΝ “UNITED GROUP OF COMPANIES”

ΝΟΜΙΜΗ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΡΙΑ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ: ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΛΙΩΡΗΣ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ ΣΥΝΤΑΞΗΣ: ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ ΔΟΥΚΑΣ

ΔΙΚΑΙΟΥΧΟΣ ΤΟΥ ΟΝΟΜΑΤΟΣ ΤΟΜΕΑ (DOMAIN NAME): NOVA M.A.E.