Δύο Κρητικοί στο… ΟΑΚΑ

Τα πέντε χρόνια από την παρουσία του στον τελικό του Κυπέλλου Ελλάδος του 2007 γιορτάζει το Ρέθυμνο και κάνει ένα πρωτότυπο δώρο σε δύο τυχερούς φίλους του.

Τα πέντε χρόνια από την παρουσία του στον τελικό του Κυπέλλου Ελλάδος του 2007 γιορτάζει το Ρέθυμνο και κάνει ένα πρωτότυπο δώρο σε δύο τυχερούς φίλους του. Εκείνοι που θα κερδίσουν λοιπόν, θα βρεθούν στην Αθήνα με όλα τα έξοδα πληρωμένα και θα παρακολουθήσουν την αναμέτρηση με τον Παναθηναϊκό από τα VIP του ΟΑΚΑ.

Ο ΑΓΟΡ ανακοίνωσε σήμερα τον διαγωνισμό, η κλήρωση του οποίου θα γίνει στο ημίχρονο της αναμέτρησης του παιχνιδιού με τον ΠΑΟΚ την προσεχή Τετάρτη (15/2) στο «Μ. Μερκούρη». Όσοι φίλοι της ομάδας βρεθούν στο γήπεδο θα λάβουν ειδικά κουπόνια, βάσει των οποίων θα κληρωθούν οι δύο τυχεροί. Το έπαθλο θα είναι να ταξιδέψουν μαζί με την αποστολή της ομάδας τους στην πρωτεύουσα για το ματς της 23ης αγωνιστικής της Α1 στις 17 Μαρτίου, με αντίπαλο τον Πρωταθλητή Ελλάδος και Ευρώπης Παναθηναϊκό.

Το πακέτο που θα κερδίσουν περιλαμβάνει αεροπορικά εισιτήρια, φιλοξενία με πλήρη διατροφή στο ξενοδοχείο της ομάδας, μεταφορά προς και απο το γήπεδο με το λεωφορείο μας και 2 VIP προσκλήσεις στο ΟΑΚΑ.


Σχολιασμός

Γράψτε το σχόλιό σας

ΕΤΑΙΡΙΚΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ

ΕΠΩΝΥΜΙΑ: NOVA TELECOMMUNICATIONS & MEDIA ΜΟΝΟΠΡΟΣΩΠΗ ΑΝΩΝΥΜΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ (δ.τ. NOVA M.A.E.)

ΑΦΜ: 099936189, ΔΟΥ ΦΑΕ ΑΘΗΝΩΝ

ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ: ΛΕΩΦΟΡΟΣ ΑΘΗΝΩΝ 106, ΑΘΗΝΑ, 104 42

ΤΗΛ: 210-6158000, E-MAIL: info@novasports.gr

ΙΔΙΟΚΤΗΤΡΙΑ ΕΤΑΙΡΕΙΑ: NOVA M.A.E. ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ ΟΜΙΛΟΥ ΕΤΑΙΡΕΙΩΝ “UNITED GROUP OF COMPANIES”

ΝΟΜΙΜΗ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΡΙΑ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ: ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΛΙΩΡΗΣ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ ΣΥΝΤΑΞΗΣ: ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ ΔΟΥΚΑΣ

ΔΙΚΑΙΟΥΧΟΣ ΤΟΥ ΟΝΟΜΑΤΟΣ ΤΟΜΕΑ (DOMAIN NAME): NOVA M.A.E.