Καλάθης για… άμυνα και τίτλους

Μια εβδομάδα δύσκολη είναι αυτή που ξεκίνησε, από σήμερα Δευτέρα, για τον Παναθηναϊκό.

Μια εβδομάδα δύσκολη είναι αυτή που ξεκίνησε, από σήμερα Δευτέρα, για τον Παναθηναϊκό. Ο Νικ Καλάθης στάθηκε και αυτός στο πρώτο επερχόμενο ματς της ομάδας με τη Φενέρ, ενώ εξήγησε πως για την κατάκτηση κάθε στόχου είναι η άμυνα, με τον ίδιο να θέλει πιο πολλούς τίτλους. 

Μετά την αναμέτρηση με τους Τούρκους, ακολουθεί το κυριακάτικο ντέρμπι με τον Ολυμπιακό, με τον διεθνή γκαρντ να εξηγεί πως «είναι δύσκολα παιχνίδια». Δεν παρέλειψε να συμπληρώσει όμως πως «πρώτα θα πρέπει να κοιτάξουμε τη δουλειά μας την Πέμπτη κόντρα στη Φενέρ. Θα έρθουν έτοιμοι να παίξουν και θα είμαστε το ίδιο έτοιμοι και εμείς. Έχουμε μερικές προπονήσεις ακόμα και μετά θα πρέπει να μπούμε στο γήπεδο να παίξουμε όσο το δυνατόν καλύτερα. Μετά το τέλος του αγώνα με τη Φενέρ, θα κοιτάξουμε και τον Ολυμπιακό, ένα παιχνίδι για το οποίο δεν θέλω να μιλήσω ακόμα καθώς είναι αρκετά μακριά».

Η αρχή έγινε στην Κωνσταντινούπολη, όπου ήρθε η πρώτη επιτυχία έναντια στην τουρκική ομάδα, καθώς «η άμυνά μας ήταν καταπληκτική. Πετύχαμε και κάποια δύσκολα καλάθια και γενικά είχαμε πολύ καλή απόδοση».

Μιλώντας για τον ευατό του, υπογράμμισε ότι «προσπαθώ απλά να βοηθήσω με κάθε τρόπο την ομάδα μου. Με την άμυνα, με το να τρέξω στο γήπεδο και ό,τι άλλο χρειαστεί». Απώτερος στόχος του είναι (τι άλλο;) οι τίτλοι. «Θέλω να κερδίσω περισσότερους τίτλους. Θέλω το Κύπελλο Ελλάδας το οποίο δεν έχω και ένα ακόμα Ευρωπαϊκό», ήταν τα λόγια του.


Σχολιασμός

Γράψτε το σχόλιό σας

ΕΤΑΙΡΙΚΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ

ΕΠΩΝΥΜΙΑ: NOVA TELECOMMUNICATIONS & MEDIA ΜΟΝΟΠΡΟΣΩΠΗ ΑΝΩΝΥΜΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ (δ.τ. NOVA M.A.E.)

ΑΦΜ: 099936189, ΔΟΥ ΦΑΕ ΑΘΗΝΩΝ

ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ: ΛΕΩΦΟΡΟΣ ΑΘΗΝΩΝ 106, ΑΘΗΝΑ, 104 42

ΤΗΛ: 210-6158000, E-MAIL: info@novasports.gr

ΙΔΙΟΚΤΗΤΡΙΑ ΕΤΑΙΡΕΙΑ: NOVA M.A.E. ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ ΟΜΙΛΟΥ ΕΤΑΙΡΕΙΩΝ “UNITED GROUP OF COMPANIES”

ΝΟΜΙΜΗ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΡΙΑ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ: ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΛΙΩΡΗΣ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ ΣΥΝΤΑΞΗΣ: ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ ΔΟΥΚΑΣ

ΔΙΚΑΙΟΥΧΟΣ ΤΟΥ ΟΝΟΜΑΤΟΣ ΤΟΜΕΑ (DOMAIN NAME): NOVA M.A.E.