Σάρας: «Κρίσιμη η επόμενη εβδομάδα»

Ιδιαίτερα κρίσιμη για την εφετινή πορεία του Παναθηναϊκού χαρακτήρισε την επόμενη εβδομάδα ο Λιθουανός.

Ιδιαίτερα κρίσιμη για την εφετινή πορεία του Παναθηναϊκού χαρακτήρισε την επόμενη εβδομάδα ο Σαρούνας Γιασικεβίτσιους. Ο Λιθουανός γκαρντ βρέθηκε σε γνωστό πολυκατάστημα, στο πλαίσιο εκδήλωσης χορηγού και μοίρασε αυτόγραφα σε φίλους του «τριφυλλιού». Όπως τόνισε, η νίκη επί της Φενεμπραχτσέ/Ούλκερ άφησε ικανοποιημένους τους «πράσινους», οι οποίοι έχουν στρέψει την προσοχή τους στο ματς του ΟΑΚΑ με την τουρκική ομάδα και στο ντέρμπι των «αιωνίων» στο ΣΕΦ.

Αρχικά, ο Γιασικεβίτσιους τόνισε: «Κάναμε πολύ καλό παιχνίδι στην Κωνσταντινούπολη κι είμαστε πολύ χαρούμενοι για αυτό. Τώρα, ο κόουτς μάς έδωσε ρεπό για να ξεκουραστούμε και να σκεφτούμε την κρίσιμη εβδομάδα που έρχεται, όπως είναι όλες άλλωστε το Φεβρουάριο. Παίζουμε τις πιθανότητές μας στην Ευρωλίγκα. Χάσαμε από την Ούνιξ Καζάν στην έδρα μας, αλλά το ξεπεράσαμε, κερδίσαμε στην Κωνσταντινούπολη και κάναμε το πρώτο βήμα. Ξέρουμε επίσης πόσο σημαντικό παιχνίδι για το ελληνικό πρωτάθλημα είναι αυτό της Κυριακής (12/02, με τον Ολυμπιακό), για την πρώτη θέση στην κανονική διάρκεια και το πλεονέκτημα έδρας στα πλέι οφ. Μας περιμένει μια δύσκολη εβδομάδα».

Και συμπλήρωσε για την παρουσία των φιλάθλων: «Οι φίλαθλοι μας υποστηρίζουν, όποτε και όσο μπορούν. Γνωρίζουμε πως δεν μπορεί να γίνει πάντα αυτό πάντα στο ελληνικό πρωτάθλημα. Στα σημαντικά παιχνίδια, το ΟΑΚΑ είναι πάντοτε γεμάτο κι εμείς έχουμε το πλεονέκτημα».


Σχολιασμός

Γράψτε το σχόλιό σας

ΕΤΑΙΡΙΚΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ

ΕΠΩΝΥΜΙΑ: NOVA TELECOMMUNICATIONS & MEDIA ΜΟΝΟΠΡΟΣΩΠΗ ΑΝΩΝΥΜΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ (δ.τ. NOVA M.A.E.)

ΑΦΜ: 099936189, ΔΟΥ ΦΑΕ ΑΘΗΝΩΝ

ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ: ΛΕΩΦΟΡΟΣ ΑΘΗΝΩΝ 106, ΑΘΗΝΑ, 104 42

ΤΗΛ: 210-6158000, E-MAIL: info@novasports.gr

ΙΔΙΟΚΤΗΤΡΙΑ ΕΤΑΙΡΕΙΑ: NOVA M.A.E. ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ ΟΜΙΛΟΥ ΕΤΑΙΡΕΙΩΝ “UNITED GROUP OF COMPANIES”

ΝΟΜΙΜΗ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΡΙΑ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ: ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΛΙΩΡΗΣ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ ΣΥΝΤΑΞΗΣ: ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ ΔΟΥΚΑΣ

ΔΙΚΑΙΟΥΧΟΣ ΤΟΥ ΟΝΟΜΑΤΟΣ ΤΟΜΕΑ (DOMAIN NAME): NOVA M.A.E.