Μπατίστ: “Επέστρεψα”

Για την επιστροφή του στις τοπ εμφανίσεις μίλησε ο Μάικ Μπατίστ με αφορμή την εξαιρετική του απόδοση στο ματς με την Φενέρμπαχτσε.

Για την επιστροφή του στις τοπ εμφανίσεις μίλησε ο Μάικ Μπατίστ με αφορμή την εξαιρετική του απόδοση στο ματς με την Φενέρμπαχτσε. «Ήταν πολύ δύσκολα φέτος στο ξεκίνημα της χρονιάς, γιατί με τον τραυματισμό που μου έτυχε έμεινα πολύ πίσω κι έχασα σημαντικό κομμάτι της προετοιμασίας. Για να κάνω καλά τη δουλειά μου πρέπει να είμαι και 100% υγιής. Πήρε χρόνο, αλλά είμαι πάλι εδώ για να είμαι ένας από τους αρχηγούς της ομάδας. Έτσι και με τη Φενέρ, βγήκα στο γήπεδο με μεγάλη ενέργεια για να βοηθήσω την ομάδα μου να νικήσει» είπε ο Αμερικανός στην εφημερίδα “Πράσινη”.

Αναφερόμενος στη νίκη στην Κωνσταντινούπολη, τόνισε: «Όταν παίζεις με μεγάλο κίνητρο και με τόση μεγάλη θέληση, τότε όλα είναι πιθανά, όλα μπορούν να γίνουν. Ξέραμε σε πια κατάσταση είχαμε περιέλθει πριν από τον αγώνα με τη Φενέρ, οπότε ειλικρινά μπορώ να πω ότι το να χάναμε δεν ήταν καλή επιλογή, όλοι γνωρίζαμε τι έπρεπε να κάνουμε! Έτσι μπήκαμε να δώσουμε μια μάχη από το πρώτο μέχρι το τελευταίο λεπτό. Δεν ήταν εύκολο, αλλά εμείς το κάναμε να μοιάζει έτσι, διότι ήμασταν πολύ ήρεμοι στην επίθεση, συγκεντρωμένοι στην άμυνα και κάναμε τη δουλειά».

Για τη ρεβάνς με τους Τούρκους είπε: «Πρέπει να καταλάβουμε όλοι πως αυτό το ματς τελείωσε και αυτό της επόμενης εβδομάδας με τη Φενέρ είναι ακόμη μεγαλύτερο. Το «διπλό» αυτό δεν θα σημαίνει τίποτε αν δεν κερδίσουμε το παιχνίδι μέσα στο ΟΑΚΑ, την Πέμπτη».


Σχολιασμός

Γράψτε το σχόλιό σας