Τσαρτσαρής: “Τώρα παίζονται οι τίτλοι”

Ο Κώστας Τσαρτσαρής επεσήμανε ότι οι επόμενοι τέσσερις μήνες θα κρίνουν πολλά για τον Παναθηναϊκό.

Ο Κώστας Τσαρτσαρής επεσήμανε ότι οι επόμενοι τέσσερις μήνες θα κρίνουν πολλά για την πορεία του Παναθηναϊκού σε όλες τις διοργανώσεις. «Το Top 16, είναι μια πολύ σημαντική περίοδος για εμάς. Θεωρώ όμως ότι δεν είναι μόνο αυτός ο μήνας. Από εδώ και πέρα, παίζονται όλοι οι τίτλοι και δεν αρκεί ένας καλός μήνας, αλλά χρειάζεται συνέχεια και προσπάθεια τεσσάρων μηνών» δηλωσε ο διεθνής φοργουορντ στην εφημερίδα “Πράσινη”.

Για τον Τσαρτσαρή «το ζητούμενο είναι η βελτίωση σε κάθε παιχνίδι. Με το διάστημα της διακοπής τα Χριστούγεννα, με την επιστροφή του Στράτου, αλλά και τη δικιά μου, καταφέραμε να είμαστε όλοι μαζί στην προπόνηση. Όπως έχει πει άλλωστε και ο κόουτς, όταν είμαστε όλοι μαζί είναι καλύτερη η προπόνηση και βοηθάει πολύ την ομάδα. Μέρα με τη μέρα γινόμαστε καλύτεροι και το βλέπουμε και στα παιχνίδια».

Για το παιχνίδι με την Ούνιξ Καζάν, υποστήριξε: «Την Ούνιξ την είδαμε και στο παιχνίδι με την Φενερμπαχτσέ/Ούλκερ, στο οποίο παρότι βρέθηκε πίσω στο σκορ, κατάφερε να ανατρέψει τα δεδομένα και να πάρει τελικά τη νίκη. Έπαιξαν ένα πολύ καλό δεύτερο ημίχρονο κόντρα στην Φενέρ, σε ένα παιχνίδι φαινομενικά χαμένο. Θα τους δούμε τώρα και στο σκάουτινγκ και θα προετοιμαστούμε, προκειμένου να χτυπήσουμε το παιχνίδι δίχως δεύτερη σκέψη».


Σχολιασμός

Γράψτε το σχόλιό σας

ΕΤΑΙΡΙΚΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ

ΕΠΩΝΥΜΙΑ: NOVA TELECOMMUNICATIONS & MEDIA ΜΟΝΟΠΡΟΣΩΠΗ ΑΝΩΝΥΜΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ (δ.τ. NOVA M.A.E.)

ΑΦΜ: 099936189, ΔΟΥ ΦΑΕ ΑΘΗΝΩΝ

ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ: ΛΕΩΦΟΡΟΣ ΑΘΗΝΩΝ 106, ΑΘΗΝΑ, 104 42

ΤΗΛ: 210-6158000, E-MAIL: info@novasports.gr

ΙΔΙΟΚΤΗΤΡΙΑ ΕΤΑΙΡΕΙΑ: NOVA M.A.E. ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ ΟΜΙΛΟΥ ΕΤΑΙΡΕΙΩΝ “UNITED GROUP OF COMPANIES”

ΝΟΜΙΜΗ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΡΙΑ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ: ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΛΙΩΡΗΣ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ ΣΥΝΤΑΞΗΣ: ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ ΔΟΥΚΑΣ

ΔΙΚΑΙΟΥΧΟΣ ΤΟΥ ΟΝΟΜΑΤΟΣ ΤΟΜΕΑ (DOMAIN NAME): NOVA M.A.E.