Καϊμακόγλου: «Επικίνδυνος αντίπαλος η Αρμάνι»

Ιδιαίτερη προσοχή και συγκέντρωση θα πρέπει να δείξει ο Παναθηναϊκός κόντρα στην Αρμάνι Μιλάνο σύμφωνα με τον Κώστα Καϊμακόγλου.

Ιδιαίτερη προσοχή  και συγκέντρωση θα πρέπει να δείξει ο Παναθηναϊκός κόντρα στην Αρμάνι Μιλάνο σύμφωνα με τον Κώστα Καϊμακόγλου. Ο Έλληνας φόργουρντ μέσω του προσωπικού του blog σχολίασε την αναμέτρηση με τον Άρη στο Αλεξάνδρειο ενώ δήλωσε ανυπόμονος για το παιχνίδι στο Μιλάνο.
Αναλυτικά όσα έγραψε ο Κώστας Καϊμακόγλου:
«Με τους αγώνες απέναντι στον Κολοσσό και στον Άρη να ανήκουν πλέον στο παρελθόν, αρχίζουμε σήμερα την προετοιμασία μας για την αναμέτρηση με την Αρμάνι Μιλάνο. Ας πιάσουμε όμως τα πράγματα από την αρχή.

Το σημαντικό είναι πως παρά το ότι δεν παίξαμε όπως είχαμε παίξει στα προηγούμενα παιχνίδια, παρά το ότι κάναμε ένα σχετικά κακό παιχνίδι, καταφέραμε να νικήσουμε στη Θεσσαλονίκη. Ο Άρης μάς δυσκόλεψε πολύ με την άμυνα ζώνης και τις προσαρμογές με ματς απ που εφάρμοσε. Είχαμε προετοιμαστεί, αλλά δεν ήμασταν στον αγώνα όσο επιθετικοί έπρεπε και ίσως όσο συγκεντρωμένοι, κάτι που δεν μας βοήθησε να διαβάσουμε άμεσα τα μειονεκτήματα αυτής της άμυνας. Ο Άρης στην έδρα του είναι δυνατός και με τη βοήθεια του κόσμου είχε και την ψυχολογία. Όπως εξελίχθηκε ο αγώνας, ήταν πολύ θετικό το ότι καταφέραμε να νικήσουμε, γιατί για μένα καλή και μεγάλη ομάδα είναι αυτή που παίρνει το θετικό αποτέλεσμα και στο άσχημο βράδυ της. Κι εμείς τα καταφέραμε.

Το μυαλό μας εστιάζει πλέον στο Μιλάνο. Μετά από δύο εκτός έδρας αγώνες, δύο δυνατά παιχνίδια με αντιπάλους καλές ομάδες, έχουμε τον τρίτο συνεχόμενο μακριά από το ΟΑΚΑ. Είναι ένα παιχνίδι που το περιμέναμε εδώ και πάρα πολύ καιρό. Δεν σας κρύβω ότι με το που τελείωσε η πρώτη φάση και ειδικά από τη στιγμή που έγινε η κλήρωση, ανυπομονούμε όλοι να έρθει αυτή η μέρα. Ξεκουραστήκαμε αρκετά στις γιορτές, δουλέψαμε σκληρά με την επιστροφή, φάνηκε ότι βρήκαμε κάποιο ρυθμό, παρά το ότι το Σάββατο δεν παίξαμε όπως θα έπρεπε. Όλα αυτά όμως τα αφήνουμε πίσω μας, γιατί σε αυτή τη φάση της Ευρωλίγκας κάθε δευτερόλεπτο είναι σημαντικό. Και το λέω αυτό γιατί ένα ριμπάουντ, ένα κλέψιμο, ίσως κρίνουν τις ισορροπίες ή κάποιες ισοβαθμίες. Αν θέλουμε να έχουμε καλή συνέχεια θα πρέπει για 40 λεπτά να δώσουμε το 100% και να ακούμε τις οδηγίες των προπονητών μας για καλά αποτελέσματα.

Η Αρμάνι Μιλάνο είναι μια ομάδα που κατάφερε να πάρει μια μεγάλη πρόκριση όπως εξελίχθηκαν τα πράγματα στον όμιλο. Πήρε μια νίκη με διαφορά επί της Παρτιζάν στο Βελιγράδι και όλοι ξέρουμε ότι δύσκολα περνάς από εκεί. Αυτό δείχνει ότι παρά το ότι μπορεί να έχει σκαμπανεβάσματα, δείχνει ότι είναι πολύ επικίνδυνη και στην καλή της βραδιά, αλλά και στα σημαντικά παιχνίδια, δείχνει ότι θα τα δώσει όλα και ότι μπορεί να πάρει αυτό που θέλει. Είναι επικίνδυνος αντίπαλος. Έχουμε μπροστά μας κάποιες μέρες να προετοιμαστούμε και να δούμε πώς ακριβώς θα «χτυπήσουμε» τις αδυναμίες της.

Να προσθέσω εδώ κάτι και για εμάς. Είναι πάρα πολύ σημαντικό και το βλέπετε κι εσείς ότι είμαστε συν δύο παίκτες. Ο Στράτος και ο Κώστας είναι δύο παίκτες σημαντικοί για την ομάδα. Γνωρίζουν ακριβώς τη φιλοσοφία και τη νοοτροπία της ομάδας, είναι χρόνια σ’ αυτήν. Φάνηκε και σ’ αυτούς τους αγώνες το πόσα πράγματα μπορούν να κάνουν μέσα στο γήπεδο σε άμυνα και επίθεση. Είναι σημαντική η επιστροφή τους. Άλλωστε όλοι ξέρουμε πως στον Παναθηναϊκό αυτό μετράει. Να κάνεις ό,τι μπορείς για την ομάδα. Δεν υπάρχει ένας πρωταγωνιστής. Κάθε μέρα μπορεί να αναδεικνύεται διαφορετικός παίκτης σε πρωταγωνιστή. Έτσι λειτουργεί η ομάδα.

Αυτά για την ώρα. Θα σας περιμένουμε στο ΟΑΚΑ για τη συνέχεια μετά την αναμέτρηση της Πέμπτης.».


Σχολιασμός

Γράψτε το σχόλιό σας

ΕΤΑΙΡΙΚΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ

ΕΠΩΝΥΜΙΑ: NOVA TELECOMMUNICATIONS & MEDIA ΜΟΝΟΠΡΟΣΩΠΗ ΑΝΩΝΥΜΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ (δ.τ. NOVA M.A.E.)

ΑΦΜ: 099936189, ΔΟΥ ΦΑΕ ΑΘΗΝΩΝ

ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ: ΛΕΩΦΟΡΟΣ ΑΘΗΝΩΝ 106, ΑΘΗΝΑ, 104 42

ΤΗΛ: 210-6158000, E-MAIL: info@novasports.gr

ΙΔΙΟΚΤΗΤΡΙΑ ΕΤΑΙΡΕΙΑ: NOVA M.A.E. ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ ΟΜΙΛΟΥ ΕΤΑΙΡΕΙΩΝ “UNITED GROUP OF COMPANIES”

ΝΟΜΙΜΗ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΡΙΑ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ: ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΛΙΩΡΗΣ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ ΣΥΝΤΑΞΗΣ: ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ ΔΟΥΚΑΣ

ΔΙΚΑΙΟΥΧΟΣ ΤΟΥ ΟΝΟΜΑΤΟΣ ΤΟΜΕΑ (DOMAIN NAME): NOVA M.A.E.