Μπαρτζώκας: «Πρέπει να ευνοούν οι συγκυρίες»

Λιγοστές πιθανότητες έδωσε στην ομάδα του ο Γιώργος Μπαρτζώκας να πάρει θετικό αποτέλεσμα κόντρα στον Ολυμπιακό.

Λιγοστές πιθανότητες έδωσε στην ομάδα του ο Γιώργος Μπαρτζώκας να πάρει θετικό αποτέλεσμα κόντρα στον Ολυμπιακό. Ο τεχνικός του Πανιωνίου τόνισε πως η ομάδα του για να πάρει θετικό αποτέλεσμα κόντρα στους «ερυθρόλευκους» θα πρέπει να ευνοούν οι συγκυρίες ενώ παράλληλα έκανε κάλεσμα στον κόσμο προκειμένου να βρεθεί στο πλευρό της ομάδας.

Αναλυτικά όσα δήλωσε ο Γιώργος Μπαρτζώκας: «Έχουμε ένα παιχνίδι με μια ομάδα που είναι στο TOP 16 της Euroleague. Για να διεκδικήσεις την νίκη με μια ομάδα αυτού του επιπέδου, πρέπει να ευνοούν και οι συγκυρίες, ώστε να τους πετύχεις, σε κακή μέρα, με κακή ψυχολογία και με σωματική κούραση από τα συνεχόμενα ταξίδια και παιχνίδια. Το τελευταίο δεν συμβαίνει, οπότε, πρέπει να γίνουν όλα τα άλλα σε υπερθετικό βαθμό, για να έχουμε πιθανότητες για την νίκη. Η προσέλευση του κόσμου αύριο αποτελεί σημαντική βοήθεια για μας».

Από την πλευρά του ο Μπίλι Κιζ τόνισε: «Η απουσία του Σπανούλη δεν σημαίνει απολύτως τίποτα. Για το πρωτάθλημα της Α1, ο Ολυμπιακός μπορεί να καλύψει το κενό αυτό ώστε να μην υπάρξει πρόβλημα . Σίγουρα ο Σπανούλης είναι πολύ μεγάλος παίκτης, ο Ολυμπιακός, όμως, έχει πολύ ταλέντο και αρκετές εναλλακτικές λύσεις. Με τη συμπαράσταση του κόσμου μας μπορούμε να κάνουμε πολλά πράγματα. Για μία ομάδα, που έχει πολλούς νεαρούς παίκτες, η βοήθεια από τους φιλάθλους είναι πολύ σημαντική».


Σχολιασμός

Γράψτε το σχόλιό σας

ΕΤΑΙΡΙΚΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ

ΕΠΩΝΥΜΙΑ: NOVA TELECOMMUNICATIONS & MEDIA ΜΟΝΟΠΡΟΣΩΠΗ ΑΝΩΝΥΜΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ (δ.τ. NOVA M.A.E.)

ΑΦΜ: 099936189, ΔΟΥ ΦΑΕ ΑΘΗΝΩΝ

ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ: ΛΕΩΦΟΡΟΣ ΑΘΗΝΩΝ 106, ΑΘΗΝΑ, 104 42

ΤΗΛ: 210-6158000, E-MAIL: info@novasports.gr

ΙΔΙΟΚΤΗΤΡΙΑ ΕΤΑΙΡΕΙΑ: NOVA M.A.E. ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ ΟΜΙΛΟΥ ΕΤΑΙΡΕΙΩΝ “UNITED GROUP OF COMPANIES”

ΝΟΜΙΜΗ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΡΙΑ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ: ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΛΙΩΡΗΣ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ ΣΥΝΤΑΞΗΣ: ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ ΔΟΥΚΑΣ

ΔΙΚΑΙΟΥΧΟΣ ΤΟΥ ΟΝΟΜΑΤΟΣ ΤΟΜΕΑ (DOMAIN NAME): NOVA M.A.E.